Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czas bez szału ale moze byc jak na temperature i to ze robilem to na ulicy nie stadionie bo nie bylo nigdzie odsniezonej biezni a sprawdzic musialem bo zawody w wieloboju mam za tydzien no i nie biegalem caly miesiac jedynie narty biegowe wiec sam bylem ciekawy. 3:17 to dobry prognostyk przed wiosnąNo i okazalo sie ze narty biegowki sa swietnym zamiennikiem biegania w okresie zimowym jesli chodzi o robienie formy. W styczniu wyszlo mi 25 godzin nart z tetnem wybiegan.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No to ładnie, mi zegarek wolniej interwały podpowiada . Niby 2,5 okrążenia na bieżni ale płuca można wypluć.
Opublikowano 30 minut temu30 min Od 400m zaczynaja sie chore biegi jesli chcemy to przebiec na max.Polecam sprobowac. I tak do 5km, przynajmniej jesli o mnie chodzi, ogromne zakwaszenie i duzo beztlenu. Krotkie to ale dla mnie wysilek jest nieporownywalny z dluzszymi dystansami gdzie jednak jedziemy na nizszym tetnie i mniejszym zakwasie. Najgorzej chyba sie czulem jak w zeszlym roku mialem sprawdzian na 1500, przebieglem tempem 3 25 to chyba z 10 minut kaszlalem, gardlo palilo, pluca. No 11/10 zmeczenia. Ale wole krotkie dystanse bo jeszcze jakas ta szybkosc jest u mnie jak na 37 lat a seniorzy w moim wieku raczej wola isc w biegi dluzsze kiedy wytrzymalosc jest a szybkosc spada.