Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Expendables Universe

Featured Replies

Opublikowano

Być może wraz z rozrostem obsady zmalał budżet na efekty specjalne :)

• Odpowiedzi 572
  • Wyświetleń 89,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Spoilery   Nie ma skali, nie ma słów którymi mógłbym opisać jak absolutnie wy(pipi)ionymi w kosmos są obydwie części Niezniszczalnych :o Przyznaję się bez bicia, Jedynkę obejrzałem dopiero w okolic

• Dzieło skończone. Kult wielkich łap i gloryfikacja herosów nigdy nie były tak dobitne:) Dwójka okazała się lepsza od pierwszej części pod każdy względem. Zaczyna się rozp,ierdolem na skale ostatniej s

Opublikowano

Obejrzałem i stwierdzam że słaby. 2 Lepsza Van Damme przynajmniej kopał.

I w 2 Finałowa walka trwała dłużej.

Opublikowano

The.Expendables.3.2014.DVDScr.LEAKED.CLEAN.

Nie ciągnijcie tego z torrentów - będzie nagonka i obława a kto dopuścił do wycieku dostanie po uszach! Czekajcie na kino i oddajcie twórcom hajsy!!

Opublikowano

Pierwotnie te filmy miały być hołdem do staroszkolnych "brudnych" actionerów z lat 80-90 a na sam koniec z tamtego planu została tylko nazwa. Smutny koniec serii i dla mnie osobiście chyba największe kinowe rozczarowanie ostatnich lat ( tak większe nawet od Bayformers). Wielka szkoda że nikt nie zabrał się za to jak należy i zmarnowano ogromny potencjał jaki drzemał w tym projekcie. Niestety następna szansa się już nie pojawi.

Expendables 3 - 4/10

Na plus Snipes, Banderas, Ronda Rousey i zadyma w ruinach hotelu/kasyna reszta totalnie nijaka.

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

Escape Plan > wszystkie Expendables razem wzięte

Opublikowano

Kiedy te amerykany skapną się że PG13 niszczy kino? Że będzie kupa było wiadomo od szokującego newsa o kategorii wiekowej. Wersja z neta to chyba jest zwykłe G, zero przemocy, zero krwi, totalna lipa. Pocięte g.ówienko. Musisz się domyślić że ktoś ginie. W familijnych blockbusterach jakoś da się to wytrzymać, tutaj jest to nieporozumienie. Jedyne plusy tego filmu to świetny Banderas i "Get to the choppa!". No i może intro i finałowa rozpierducha. Pomijając brak przemocy, filmik jest cieńki i najsłabszy z serii. Szkoda.

1/10

Opublikowano

Przepowiadałem słabiznę, ale aż tak źle?

Ostatnim filmem z pg-13, który pokazuje że da się z tego zrobić dobre kino jest np Dark Knight.

Ekskjuzemła, tzn ostatnim, który mi przyszedł na myśl.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Przepowiadałem słabiznę, ale aż tak źle?

Jest jeszcze gorzej. A Mel Gibson to nie wiem po co trenował do tego filmu, naprawdę nie wiem.  :turned: Jego rolę mógłby zagrać każdy. Jak obejrzałem Escape Plan to stwierdziłem że to już koniec Sly i Arnolda. Ich wielka kariera zgasła. Pora zejść sprzed kamery. A Sly jeszcze Rambo 5 ma w planach.  :verymad:

Opublikowano

Z tego co słyszałem to taki Jet Li w całym filmie jest przez 3 minuty i z nikim nie walczy. Coś mi się wydaje, że twórcy kompletnie się z tym filmem pogubili.

Opublikowano

No ja mam polowe za soba i taki Banderas jest jak na razie przez jakas minute. No i pg13 faktycznie zabija ten film, nie mowie ze krew ma sie lac strumoeniami i na wszystkie strony, ale kategoria R jest w tym filmie obowiązkiem.

Opublikowano

mnie troszke tez. no, ale jest arnold i sly wiec i tak pojde do kina.

Opublikowano

Obejrzalem i w sumie jedyna rzecz do jakiej mam zastrzezenia to pg13, ale bez przesady zeby od razu z tego powodu dawac 1/10. Film jako kino akcji sie broni, w dodatku staruszkowie kina akcji na jednym ekranie to miod dla oka. Bawilem sie dobrze, ale z kategoria R bawilbym sie o lepiej i podniosloby to ocene o jedno oczko.

Opublikowano

"Lec get tu d'czopaa" jest w filmie dwa razy. To i owijanie sie laski wokol przeciwnikow pamietam. Reszta to jakas njezrozumiala papka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jako fanboj niezniszczalnych, niestety obejrzałem screenera bo sie nahajpowalem. Niestety wyszlo kiepsko :( te swieżaki to nieporozumienie, banderas i gipson najlepiej wypadli, sceny kaskaderskie na motorach tez ok. Cala reszta... Pg13. Licze ze na bd dadza wersje z juchą :(

Opublikowano

Blu ray będzie rated R.

"During a press conference in London Sylvester Stallone announced that the dvd/bluray release of EX3 will be rated R. We had heard previously that there were 4 hours of footage before the movie was edited so hopefully this "uncut" version should amount to something worthwhile."

Opublikowano

Uff... Tak jak z dwojka. W kinie kino familijne jak kupilem bd to bylo co chwila: ej! Ale tych wiader krwi nie bylo w kinie!

Opublikowano

Blu ray będzie rated R.

"During a press conference in London Sylvester Stallone announced that the dvd/bluray release of EX3 will be rated R. We had heard previously that there were 4 hours of footage before the movie was edited so hopefully this "uncut" version should amount to something worthwhile."

No i to jest miód dla moich uszu! Czekam na wersję BR

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oglądałem wczoraj i o ile nie mam nigdy wysokich wymagań do tego typu filmów jak i do samej serii Expendables, lubie bezsensowne filmy akcji z niezniszczalnym Rambo, Willisiem w Szklanej Pułapce, Arnolda w jego filmach i generalnie tego typu kino.

Ale oglądając Ex3 już po 10 minutach mam świadomość, że oglądam słaby film, i to uczucie towarzyszy mi do samego końca. Zero krwi, efekty kompletnie z du py z marnym, tak marnym cgi której pasuje do budżetu serialu tv Strike Back a nie filmu za grube miliony USD. Całość bezpłciowa, no niby jest akcja ale ogląda się to na jakimś taki kacu moralnym. Widziałem film, jeżeli wersja unrated to krewka w cgi dodana do tego co mamy obecnie na talerzu to szkoda czasu nawet sciągać ją z torrenta.

Opublikowano

no dobrze, ale uwazasz ze poprzednie mialy wyzszy poziom?

Bo osobiscie gardze cała trylogia, film dla fanów piwa z puszek.

Opublikowano

pierwsza część jest zaje.bista. mocne 6/10.