Opublikowano 25 sierpnia 201212 l Ja czekalem na ten film najbardziej ze wszystkich. Mnie ta porazka boli najbardziej > : ( Czekam na Maczete 2, to na pewno nie zawiedzie. Edytowane 25 sierpnia 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l Jestem swiadkiem grupowego och,ujowienia, no przeciez ten film rozni sie od innych tylko nazwiskami.
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l A brodka Sly'a wyglada jak domalowana. Deal with it. Zabili wlasne legendy, bez kitu (((((((((((( Edytowane 25 sierpnia 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l Yaczes hejtuje tak bardzo, że teraz wszyscy użytkownicy forumka pójdą na ten film XD
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l To jest gorsze niż część pierwsza? W jedynce był chociaż mudżin, a tutaj nie ma niczego?
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Nie jest film jest o wiele lepszy niz czesc pierwsza a Crews gra dalej wiec mudzin jest
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l nie wiem komu wierzyć Zrobię test. Podobał się Wam Stalker? Edytowane 26 sierpnia 201212 l przez Gość
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Stalker 1/10 a na Expendablesów 2 idę dzisiaj wieczorem to będziecie mieli obiektywną recenzję okiem chłodnego spojrzenia.
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Paweł, ale tobie podoba się wszystko, gdzie jest dużo strzelania i wybuchów
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l W pierwszej części było za dużo Stathama, który bardzo irytuje mnie swoją twarzą. Jak jest tutaj? Edytowane 26 sierpnia 201212 l przez ragus
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Statham był właśnie najlepszy w jedynce z całej ekipy, a Jet Li to chyba się tam przez przypadek znalazł.
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l W pierwszej części było za dużo Stathama, który bardzo irytuje mnie swoją twarzą. Jak jest tutaj? Wydaje mi się, że jest go ciut mniej, ale może tylko takie wrażenie. Film tak jak ktoś już napisał głupi, ale właśnie o to chodzi. Bawiłem się w kinie świetnie! sceny z Chuckiem to ubaw po pachy, zresztą pełno śmiesznych scen w tym filmie było. Sieczka jest właściwie od 1 min aż do ostatniej. W sumie to według mnie trochę krótki ten film przez co za mało było Willisa i Arniego. Szkoda trochę. Wrażenia bardzo pozytywne, polecam jeśli ktoś lubi takie filmy.
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Nie no, dłuższy to on być nie mógł skoro nie miał fabuły i stanowił właściwie zlepek samych scena akcji. Mogliby jeszcze wyciąć te niepotrzebne momenty silące się na poważny film bo były jak 5 koło u wozu. Już pierwsza scena była tak przeraźliwie głupia, że aż śmieszna. Jak ktoś się kiedyś zastanawiał jakby wyglądał film gdzie jest +/- 8 "Rambo", to może iść obejrzeć
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Dłuższy tylko o sceny z Willisem i Schwarzeneggerem, albo po prostu wyciąć te właśnie jak to napisałeś "niepotrzebne momenty silące się na poważny film bo były jak 5 koło u wozu." a dać więcej właśnie scen z Arnim i Bruce'm. Ta pierwsza scena od razu pokazała jakie to będzie kino.
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l ja też po, właśnie wróciłem. generalnie to gorszy niż jedynka, ale wciąż fajny. oczywiście jesli idziemy z nastawieniem 'łubudu bez fabuły'. ja tak poszedłem i jestem ustasyfakcjonowany. szkoda że zamiast jeta dali 'mądrą i zmyślną pingpongówkę ale niezłą dupkę'. za mało crewsa i sceny w stylu jedynki gdy szedł z aa-12 korytarzem, beka na 102 xD no i japjerdole terry crews CO ZA ŁAPKI!!!!! takie bicki powinny być nielegalne Edytowane 26 sierpnia 201212 l przez Rambo7
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l Stary Yaczes nie czuje klimatu. ;/ Dobry film, dużo beki, akcji więcej chyba niż w rambo 4. Mojej dziewczynie również się podobało.
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l szkoda że zamiast jeta dali 'mądrą i zmyślną pingpongówkę ale niezłą dupkę' wtf?! niema Jeta? Pier.dole, nie ogladam.
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l szkoda że zamiast jeta dali 'mądrą i zmyślną pingpongówkę ale niezłą dupkę' wtf?! niema Jeta? Pier.dole, nie ogladam. Jest. Przez pierwsze 15/20min? Później robi papa.
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Nie no film naprawde spoko, duzo zabawy, wybuchow i sporo smiechu. Rzeznia spokojnie przebija wiekszosc filmow, trupow sciele sie doslownie setki. Miejscami dretwe dialogi i nie do konca wykorzystany potencjal ale bawilem sie przednio. 8/10 Edytowane 28 sierpnia 201212 l przez Masorz