izon 997 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 (edytowane) Gra zapowiada się zdecydowanie staroszkolnie i bajkowo. Porcja screenow: http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6435...ria__Trine.html oraz trailer: http://www.gametrailers.com/player/43403.html Premiera w czerwcu tylko na psn ( i PC). Zapraszam do dyskuji, dla mnie to must have Edytowane 27 Marca 2009 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 No dla mnie bomba. Jak klasyki z Amigi tylko w nowej oprawie. Ja jestem w niebowzięty (może w końcu zrobią moonstone na ps3:) Masz już we mnie człowieka, który z tobą zrzuci się na ten hot szpil:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Już obejrzałem Gametrailers, ale piękna grafika! Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Uwielbiam baśniowe klimaty Zapowiada się naprawdę smakowity kąsek, szkoda tylko, że trochę jeszcze poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris Blake 40 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Z trailera bije klimat. I fajna muzyka przygrywa. Może być niezła gierka, zresztą zawsze lubiłem gry w 2d . Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Muszę przyznać, że gra wygląda pięknie. Jeśli finalny produkt będzie trzymał poziom to z pewnością go zakupię, gdyż nie ma to jak gry w starym dobrym stylu ^_^ Miło widzieć, że jeszcze ktoś chce wydawać tego typu pozycje, widać moje obawy o losy tej branży są zbyt pochopne. Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 No i będzie tryb CO-OP tylko jeszcze nie wiadomo czy ONLINE czy OFFLINE Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 wypas,a stylem grafy i designem bardzo mi Valkyrie profile Silmerie przypomina z PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 No wygląd jak z Valkyrii, gameplay jak jakiś Bionic Commando - Ghost'n'Goblins - Castlevania , no raczej sentyment do starych gier przy tej produkcji mi nie wróci (zwłaszcza że sama wprowadza nowe ciekawe pomysły), ale będę sie czuł zaszcynowy móc zagrać w tak interesującą grę :>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Incognitos 2 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 ... (może w końcu zrobią moonstone na ps3:) Haha ja wczoraj o tym "marzyłem" w temacie nowego ratcheta Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 A to ja jeszcze dorzucę swoje marzenie:) The Lost Vikings, oprawa HD, oczywiście 2D, ewentualnie 2,5D;) no i coop online.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Screeny - http://trine-thegame.com/site/index.php?page=gallery Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jedna wada - troche to dla mnie takie anemiczne, lekko podkrecilbym tempo rozgrywki. A poza tym faktycznie, git produykcja moze z tego wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nowy trailer - HD - http://trine-thegame.com/Trine_Trailer_April2009.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Fajny coop widze, moze wyjsc z tego calkiem ciekawa gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 O_O Ta gra jest cudowna. Na prawdę, grafika jest tak kolorowa, soczysta, ja na pewno to kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dopiero teraz zauważyłem ten temat. Szykuje się kolejna perełka na PSS. Jak dla mnie zakup obowiązkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Sentyment do wszelakich Goblinsów, Lost Vikings itp. Czekam Trine. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Nowe screeny http://www.ps3site.pl/porcja-nowych-zdjec-z-trine/18297/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RejdenForce Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Kiedy premiera w pss? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Hm na PC już jest demo, zaraz obadam. Jak ktoś ma coś mocniejszego od kalkulatora też może sprawdzić . Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Sprawdziłem to demko, bardzo fajny baśniowy klimacik Ciekaw jestem jak się będzie sterowało padem (kursor). Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 (edytowane) No też mnie ciekawi sterowanie magiem na PS3, bo na PC raczej pada można se olać (sterowanie klawierką i gryzoniem jednak jest niesamowicie wygodne tutaj, przynajmniej ja tak uważam ). Cóż mogę napisać po demie ?, na pewno będe mieć pełną wersje, na pewno gra będzie w dechę z qmplami w coopie. Możliwości przechodzenia problemów stawianych na drodze jest kilka, co cieszy - wojownik rąbie i zgniata swoim ciałem z dużej wysokości, złodziejka może uciekać przed zagrożeniem za pomocą swojej liny, wspiąć się na duże wysokości i stamtąd pozbyć się openentów za pomocą łuku (przeważnie jej używam, moim zdaniem jest najlepsza, istny z niej spider man la' Altair :>), no i mag który ... może przypierdzielić telekinezą (fajny bug btw kiedy szkielety się wspinają na skrzynkę, mag ją podnosi i już po nich). Zdecydowanie pozycja warta wyczekiwania (zwłaszcza dla coopa !), filmy z masterowania poziomów na pewno będą robiły wrażenie, bo sama gra jest dynamiczna jak cholera. BTW: Chciałem nagrać theme Trine z menu, ale mam narazie pewne komplikacje z tym, nie wyłapuję dźwięku (skubańcy dobrze zabezpieczyli ścieżkę dźwiękową, sami fundują pełną wersje PC z 3 mp3'kami sic !). BTW2: A zresztą ten koleś już ma theme > http://moviecrew.nl/wordpress/wp-content/u...trine_theme.mp3 Edytowane 27 Czerwca 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Wszystko fajnie, ale może mi ktoś potwierdzić, że to prawda ? (urywek wycięty z newsa Polygamii) "w grze pojawi się jedynie kooperacja offline" Jak dla mnie wielka kupa za przeproszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jeśli offline to kupa taka jak z ragdoll kung fu.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi