Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie ma co się łamać, mój rower wyglądał gorzej po jednej wyprawie w góry. To nie zabytek tylko sprzęt do sportu. Po to ten rower jest, spodnie do wywalenia a bluza jeszcze posłuży.Wiadomo pierwszy szlif boli ale teraz już będzie z górki xd aż do kolejnej wymiany roweru.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Manetki itp można wymienić. Lakier- jest specjalista od takich wyprawek na rowerach jak pamiętam kolega jechał do Pobiedzisk koło Poznania. O ile w MTB jak miał to gdzieś, tak w szosie ogarniał lakier po glebie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Spójrz na to z drugiej strony.Bez uszczerbku na zdrowiu, rama cała. Jedne spodnie do wyrzucenia. Zaslepki googlowalbym na ali albo sprawdzil czy nie ma zeskanowanej wersji w sieci i spróbował drukowania 3d
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie no słuchajcie, wiadomo, najważniejsze, że cały i za tydzień będzie można wrócić do kręcenia. Plus taki, że od teraz nie będę się musiał spuszczać nad każdym zarysowaniem, bo już dostałem cały pakiet.Te zaślepki to problematyczna sprawa - rozmawiałem z dwoma takimi specami i ogólnie trudne to i kosztowne z uwagi na wykorzystanie skanera. Finalnie na ebay dorwałem dwie takie za 120 zł, więc nie ma dramatu.@iluck85 podrzucisz namiary na tego magika? zbadam temat, może wyjdzie to jakoś sensownie cenowo, to i od razu okleiłoby się folią.