Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

Opublikowano
Nie każdy chce kupować e-magazyn. Chyba większość czytelników woli papier -_-

No tak, nie sprecyzowałem. Chodziło mi o współistnienie wersji elektronicznej oraz klasycznej. :rolleyes:

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 502 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• tedi007
    tedi007

Kurwa, ponoć to wypluł z siebie Grok, po spuszczeniu ze smyczy, na temat szanownego PPE

Opublikowano

Nie o to chodzi. Oczywiście serwis nie będzie płatny bo nikt tego nie chce, ale hipotetycznie to kupcy papierowej wersji powinni mieć kod do serwisu czy cóś.

Opublikowano
Nie o to chodzi. Oczywiście serwis nie będzie płatny bo nikt tego nie chce, ale hipotetycznie to kupcy papierowej wersji powinni mieć kod do serwisu czy cóś.

Predzej prenumeratorzy ;)

Opublikowano

A to czemu? Prenumeratorzy mieliby na czas prenumeraty, a ludzie ktorzy kupili magazyn dostawaliby kod wazny az do ukazania sie nastepnego numeru, po ktorego kupieniu dostawaliby kod na nastepny miesiac.

Opublikowano

A czy to nie bedzie cos w stylu polygamii??

Opublikowano

kod do serwisu ? przecież od razu stałby się dostępny dla wszystkich

i nie wiem czy jest sens robić kolejny serwis z newsami, polygamia mi wystarczy

chcemy czegoś nowego :P

Opublikowano

Polygamia wystarcza wieeeeeeeeeluuuuuuuu osobom, więc ppe.pl nie może być płatne i musi zaoferować coś czego nie ma polygamia :)

Opublikowano
Sama Polygamia starczy? Żartujecie sobie? :rolleyes: Nawet nie ma encyklopedii gier bo to blog.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
A to czemu? Prenumeratorzy mieliby na czas prenumeraty, a ludzie ktorzy kupili magazyn dostawaliby kod wazny az do ukazania sie nastepnego numeru, po ktorego kupieniu dostawaliby kod na nastepny miesiac.

A czemu by mieli dostawac? Przeciez mozna zaprenumerowac?

Prenumerator kupi (bo z gory zaplacil) wszystkie numery, osoba ot tak kupujaca moze jakis numer pominac (np. przeczyta w Empiku lub u znajomego).

Dodawanie jakis kodow zdrapek czy cos przyklejonego by sobie ktos w Empiku czy cos nie podprowadzil byloby dla wydawcy nie oplacalne?

Zreszta to z prenumerata dostaje sie wszelkiej masci bonusy ;). <- Ciekawe dlaczego ;).

ps. Nie wyskakuj mi z niczym takim jak "kolekcjonuje" itp. bo to nie ma absolutnie nic do rzeczy :P.

ps2. Oczywiscie to sa wszystko spekulacje, a nie czyste fakty co do "kodow" - bo tylko wlasciciel wie co i jak.

Opublikowano

gameinformer nadaje prenumeratorom numer i jezeli prenumerator zalozy konto na stronie to ma dostep do wiekszej ilosci materialow... proste jak konstrukcja cepa.

polygamia to akurat 90% tekstów z kotaku

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Przecież ten serwis ruszy za dwa lata pewnie dopiero.

Opublikowano

Jak tak zrobią ,to będą mieli o jednego czytelnika mniej.

Opublikowano

Ruszy 21.12.2009 dobra data trafiona w dziesiątkę, przynajmniej nikt nie będzie musiał płacić za recki czy newsy. Kasa co niektórym uderza do głÓwki.

Opublikowano

Jak będzie trzeba bulić, to ja na pewno nie skorzystam z tej jakże ciekawej opcji.

recenzje i zapowiedzi można znaleźć praktycznie wszędzie, a poradniki jak ktoś chce to też bez problemu sobie wyszuka

Opublikowano

Ja tam bym nie miał nic przeciwko, za płacenie i posiadanie dostępu do archiwalnych numerów. A także nowego numeru. Nawet nie musi być w formie pdf, ale np do przegladania na stronie.

Stała miesieczna subskrypcja i dostęp do strony bez natretnych reklam itd. IMO warto

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Stare numery dostępne online to by była fajna rzecz

Opublikowano

Najlepsze to IMO będą materiały z targów, wyjazdów na organizowane przez producentów premiery, zajawki etc. sprzedawane zamiast w formie dodatkowej płyty do zakupów w PE Shopie, właśnie za abonament. Nie pogardził bym też dobrej jakości filmikami z gier, trailerami etc. w pełnym HD, a nawet gameplayami nagrywanymi przez redaktorów, czy to dla zapowiedzi z numerów czy już gotowych recenzji. Możliwości jest sporo, serwisów o podobnej tematyce na pęczki, wystarczy tylko ładnie to przenieść na grunt "największego pisma konsolowego w Polsce", ale o organizację się kompletnie nie boję.

Opublikowano
[Witam wszystkim na forum.]

Ja mimo wszystko jestem zwolennikiem płatnych treści, najlepiej powiązanych z dostępem do elektronicznej wersji magazynu. Układ byłby prosty - użytkownik płaci te 8-10 złotych miesięcznie, a w zamian dostaje e-magazyn oraz dostęp do wszystkim DLC, poradników etc etc.

Ogolnie portal powinien byc bezplatny jednak jestem za PsxExtreme w wersji elektronicznej (odplatnie) gdyz mieszkajac za granica szkoda mi 200 zl na prenumerate. Powinni to zrobic np. w e-kiosk. Ja tak kupuje Newsweeka bo taniej (w niemczech Newsweek Polska to wydatek 2,5 Euro :/).

Nie sadze, aby e-magazyn w ogole sie kiedykolwiek pojawil, zaraz by na warezach sie znalazl a to jak wiadomo strata kasy dla wydawcy.

E-magazyn powinien sie pojawic, mysle ze duzo ludzi skusiloby sie na zakup po rozsadnej cenie wydania elektronicznego. Co do "warezow", jak dobrze poszukasz to i teraz dostaniesz PsxExtreme w wersji elektronicznej,

Opublikowano
[Witam wszystkim na forum.]

Ja mimo wszystko jestem zwolennikiem płatnych treści, najlepiej powiązanych z dostępem do elektronicznej wersji magazynu. Układ byłby prosty - użytkownik płaci te 8-10 złotych miesięcznie, a w zamian dostaje e-magazyn oraz dostęp do wszystkim DLC, poradników etc etc.

Ogolnie portal powinien byc bezplatny jednak jestem za PsxExtreme w wersji elektronicznej (odplatnie) gdyz mieszkajac za granica szkoda mi 200 zl na prenumerate. Powinni to zrobic np. w e-kiosk. Ja tak kupuje Newsweeka bo taniej (w niemczech Newsweek Polska to wydatek 2,5 Euro :/).

Nie sadze, aby e-magazyn w ogole sie kiedykolwiek pojawil, zaraz by na warezach sie znalazl a to jak wiadomo strata kasy dla wydawcy.

E-magazyn powinien sie pojawic, mysle ze duzo ludzi skusiloby sie na zakup po rozsadnej cenie wydania elektronicznego. Co do "warezow", jak dobrze poszukasz to i teraz dostaniesz PsxExtreme w wersji elektronicznej,

Raczej nie ma co liczyć na PE w e-wersji.

Ale mogliby zrobić tak, że np po 12 miesiącach od wydania pojawia się do ściągnięcia, po wysłaniu sms-a za jakąś tam opłatę.

Akurat za to bym zapłacił. Mogili by tak wydać wszystkie numery. Sam bym pościągał te , których nakład się już wyczerpał i ich nie mam.

Na pewno dużo osóby byłoby chętnych.

Ale tu pojawia się kolejny problem-jakaś osoba buli i jest na tyle miła, że wrzuca wszystkie numery za darmo na rapida i już w całym necie są wszystkie numery PE z friko. :huh:

Opublikowano
Ale mogliby zrobić tak, że np po 12 miesiącach od wydania pojawia się do ściągnięcia, po wysłaniu sms-a za jakąś tam opłatę.

Akurat za to bym zapłacił. Mogili by tak wydać wszystkie numery. Sam bym pościągał te , których nakład się już wyczerpał i ich nie mam.

zgadzam się w pełni z chęcią bym z tego korzystał

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Możliwość uzupełnienia kolekcji o wydania archiwalne do przeglądania offline (nawet za opłatą) byłaby całkiem kusząca.

A co do portalu jako całości: ktoś popełnił chyba lekki falstart. Nagle pada informacja, że będzie (wkrótce) i do tej pory w temacie panuje raczej cisza. Przez pół roku pojawiały się jedynie domysły forumowiczów. Może jakaś informacja o zaawansowaniu prac, przybliżony termin, cokolwiek o czym moglibyśmy dyskutować przez następne pół roku? :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

I cisza... są jakieś nowe wieści? Jak postępują prace?

• 2 tygodnie później...