Opublikowano 28 maja28 maj Nawet nie będę próbował się z tego wykręcić, po prostu mam zdecydowanie za dużo wolnego czasu w robocie
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Szkoda że najlepszy kierownik najlepszego magazynu growego miesza w tym szambie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Szkoda, ze wszyscy gardza PPE a potem tam wchodza poczytac clickbajty, nastepnie pisza na forum ze gardza PPE.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Tez mnie to niesamowicie wkurwia. Nie wchodzić i nie odświeżać pedałom strony
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wszyscy: Haha, beka z PPE, patrzcie co oni wypisują! No patrzcie! Ale to tylko z ciekawości tam wszedłem! Honest!Ekipa PPE:
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. ofi zaszył sie w temacie gazety bo dostał info od Pereza i modów że tylko tam będą w stanie go ochronić i teraz Michaelis nie ma na kim upuścić złości
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):ofi zaszył sie w temacie gazety bo dostał info od Pereza i modów że tylko tam będą w stanie go ochronić i teraz Michaelis nie ma na kim upuścić złościMoże być! Plus wątki żydowskie i odklejka gotowa u mnie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Z adblockiem można wejść i poczytać nagłówki w tym portalu podgraczy.
Opublikowano 34 minuty temu34 min JBC ja nie wchodzę bo wchodzi mój kolega i wysyła mi screeny, czyli kradniemy wyświetlenia. Dzięki temu mogę szkalować bez nabijania statystyk w Google Analytics.Nie bijcie