Opublikowano 9 grudnia 201113 l mój top to: kinect sports (jedynka) Kinect fruit ninja Dance central 2 ( w jedynke nie grałem) specyficzny tytuł Just dance 3(bardzo specyficzny tytuł) disneyland. a grał ktoś w yoostara 2? z dlc jersey shore? zastanawiam sie czy kupic grę dla tego dlc
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Mam pytanko - Kinect Sports sezon 2 jest z polskim dubbingiem czy tylko z napisami? Chciałem kupić na prezent dla dzieci brata, przeglądam aukcje i widzę różne wersje.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Mam pytanko - Kinect Sports sezon 2 jest z polskim dubbingiem czy tylko z napisami? Chciałem kupić na prezent dla dzieci brata, przeglądam aukcje i widzę różne wersje. demo mówi po polsku, wobec czego wydaje mi się, że i w pełnej wersji dubbing jest.
Opublikowano 13 grudnia 201113 l Kinect w służbie zdrowia! Jeżeli ktoś nadal nie widzi praktycznego zastosowania urządzenia gdzieś indziej, niż w grach wideo (a i tutaj niektórzy nie tolerują sensora), to sorry, ale żał mi takich osób :potter:
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Konsolomaniacy! Kojarzycie grę na Eye Toy o nazwie Groove? Mam do Was pytanie, czy istnieje odpowiednik na Kinecta? Próbowałem sam pogooglować,ale nic nie znalazłem.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l chodzi ci o muzyczną grę ? wiem że podobne odpowiedniki istnieją jako mini gry w paru produkcjach na kinecta ale jako jedna gra chyba nie. to może być niezłe: http://www.youtube.com/watch?v=PdMKaf5ef4Y
Opublikowano 9 stycznia 201213 l na xbl jest demo rise of the nightmares, całkiem niezłe, szkoda ża grafika to ps2 w HD
Opublikowano 27 marca 201213 l 5 najbardziej bezużytecznych akcesoriów dla Kinecta (wideo) Nadal twierdzę, że Kinect jest super :potter:
Opublikowano 30 marca 201213 l Muszę Wam wszystkim powiedzieć, że Kinect Star Wars to super gra. Podstawowa kampania dla jednego/dwóch graczy dostarcza bardzo fajnej rozrywki, ale całość poznajemy dopiero przez kolejne bonusowe tryby - taniec, pod racing, rzeźnię Rankorem i inne. Bardzo martwiłem się o tę grę do ostatnich dni, ale wychodzi na to, że będzie jak na razie najlepszym tytułem dla Kinecta. Well done, Microsoft!
Opublikowano 30 marca 201213 l Oby, bo już córce pół roku temu obiecałem, że kupię, samemu mając nadzieję na zabawy mocą ... ;-)
Opublikowano 31 marca 201213 l Z tego co widzę, to jest pierwszy w Polsce test Kinect Star Wars Kinect Star Wars - czy Moc jest silna w tej grze? Tak jak mówiłem - mamy do czynienia z hitem!
Opublikowano 31 marca 201213 l Big deal - Terminal Reality jest podwykonawcą. Jak się nie ma czego czepić, to się czepia detali :potter: Swoją szosą - grałeś?
Opublikowano 31 marca 201213 l Jest różnica, to tak jakbyś pisał, że Microsoft zrobił Gears of War. Nie grałem i pewnie nie zagram, bo na nic dobrego się nie zanosi.
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Wrogu, nie zanosi się - to zwyczajnie jest bardzo dobra gra. Deal with it Swoją drogą, kreatywność ludzi nie zna granic, kiedy idzie o wykorzystanie Kinecta. Przykład? Kinect w rękach artysty - cyfrowa sztuka w ruchu!
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Wrogu, nie zanosi się - to zwyczajnie jest bardzo dobra gra. Deal with it To nie jest bardzo dobra gra i nigdy na taką się nie zapowiadała, deal with it. Eurogamer - 5 X360A - 45 IGN - 55 Możesz udawać zaskoczonego OLO Edytowane 3 kwietnia 201213 l przez wrog
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Mechanizm owczego pędu za tym, co mówią sławy tej branży - typical. Nie będę udawał zaskoczonego, bo po co? Ja się świetnie bawiłem przy Kinect Star Wars, do biura Edelmana szedłem bardzo sceptycznie nastawiony, a jakość, jaką zastałem, przerosła moje najśmielsze oczekiwania. Pogadamy o KSW za jakiś miesiąc, zobaczymy sprzedaż - to będzie prawdziwym wyznacznikiem sukcesu tej gry :potter:
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Tak sobie tłumacz. Rozmawiamy w tej chwili o jakości tej gry, nie o jej ewentualnym sukcesie komercyjnym, który jest kompletnie czymś innym. Ona nigdy nie prezentowała się choćby dobrze i jak widać nawet te kilka dodatkowych miesięcy jej nie pomogło. Nabrałeś się na dobry marketing, zagrałeś w ładnie przygotowaną wersję preview, do tego jesteś fanem SW i tyle. Czasem lepiej jednak nie podniecać się czymś z góry. Resident Evil: ORC też żeś zachwalał jakby nie wiem co to za wspaniała produkcja była (a jest średniak co najwyżej). Edytowane 3 kwietnia 201213 l przez wrog
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Kinect Star Wars jest dobrą grą. Wersja preview nie była idealna, ale w porównaniu do najlepszych tytułów na Kinecta prezentowała naprawdę dobrą jakość. Also: Nie grałem i pewnie nie zagram, bo na nic dobrego się nie zanosi. Naprawdę chcesz dalej dyskutować o jakości gry? Edytowane 3 kwietnia 201213 l przez Keymaker
Opublikowano 3 kwietnia 201213 l Pewnie, a czemu nie? Do zagrania powinny zachęcić mnie publikowane materiały, a oprócz lagów, wpadek na pokazach, nudnej walki na miecze/moc i tańczenia widzę jedynie reklamy z udziałem aktorów. Sam wydawca wstydzi się pokazywać swoją grę. Dlaczego miałbym mu zaufać? Twoje "mamy do czynienia z hitem!", kiedy obok widzę recki na 4 i 5/10, jakoś mnie nie przekonuje, zwłaszcza że Star Wars w tytule jest dla mnie totalnie bez znaczenia. Edytowane 3 kwietnia 201213 l przez wrog
Opublikowano 4 kwietnia 201213 l Polska cena, lol: 1699,00 zł Edytowane 4 kwietnia 201213 l przez Keymaker