Opublikowano 4 kwietnia 201213 l To wbrew pozorom nie jest dużo. Osobno konsola z dyskiem stoi po 900 zł, Kinect 500, gra 170. A tu jest wszystko w paczce z chyba większym dyskiem + zayebisty design za ~ 150 zł więcej.
Opublikowano 4 kwietnia 201213 l Zbyszek i wrogu- koniec kłótni, moja recka rozwieje wszystkie wątpliwości, bo jestem superobiektywny (8 dla I Am Alive, 8 dla Asury )
Opublikowano 4 kwietnia 201213 l wrog płacze, bo mu rodzice nie kupili Gwiezdnych Wojen na VHS w 1997 roku :potter: Also, podbijam Steryda.
Opublikowano 5 kwietnia 201213 l wrog płacze, bo mu rodzice nie kupili Gwiezdnych Wojen na VHS w 1997 roku Also, podbijam Steryda. Ja w sumie dopiero w zeszłym roku na spokojnie i w całości obejrzałem starą trylogię (z nowej chyba trzeciej części nie widziałem jeszcze). Nie wiem czym się tak ludzie podniecają, ale tak to już bywa z kultowymi rzeczami
Opublikowano 5 kwietnia 201213 l czyypsów to sobie nie pojesz grając na tym padzie ;/ http://www.youtube.com/watch?v=t3finINrLf4 kiedy to ma wyjść ?
Opublikowano 5 kwietnia 201213 l Sprawdziłem opublikowane niedawno plany wydawnicze Microsoftu i nie widzę tam tej pozycji Może być tak, że to tytuł powstający absolutnie bez ingerencji MS. PS. Looks hardcore :potter:
Opublikowano 5 kwietnia 201213 l Ja to sie modle o to zeby mozna bylo pograc w ten tytul rowniez na padzie tak jak to jest z Chiild of Eden.
Opublikowano 8 kwietnia 201213 l Kinect Star Wars - czy Moc jest silna w tej grze? Tak jak mówiłem - mamy do czynienia z hitem! Zgadzam się w 100%. Jedna z lepszych, jeśli nie najlepsza gra na kinecta - imho dorównuje lub nawet przewyższa Disneyland'a. Jestem fanem Gwiezdnych i z córą wymiatamy aż miło. Zabawa przednia, mała piszczy z radości, niedorób i bugów, w wirze atrakcji nawet się nie dostrzega. To jest dopiero poprawne wykorzystanie kinecta jako casualowej, rodzinnej rozrywki dla osób od lat 5 do 50ciu, dla gospodyń domowych kochających się w latach 70tych w Harrisonie Fordzie jako Hanie Solo, jak i dla nastolatek, które piszczą na widok Anakina Skywalkera. Polecam
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Panowie - od 2 dni mam X'a i zastanawiam się nad Kinectem. Warto jeżeli nie mam dzieci? W co można zagrać z dziewczyną/znajomymi na imprezce? Jakie tytuły polecacie dla dorosłych graczy
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l kinect sports 1 (druga część nie przypadla mi do gustu) dance centra 1 i 2 (zobacz sobie track liste która Tobie pasuje) te dwa tytuły mogę polecić z ręką na sercu. czy warto to juz musisz sobie zrobic rachunek sumienia ja polecam kinecta
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l Dragon Ball Z for Kinect - hit czy kit? Słyszeliście o tej produkcji? Cholera, szkoda byłoby zmarnować licencję o takim potencjale i zasięgu fanowskim
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l kiedyś jak miałem wii dragon ball tenkaichi budokai 2, sterowanie willotami było kozackie, kamehamechy robiło sie identyko jak postacie, to samo masenko, i kulke frezera (100% deathball) od groma postaci i kontentu do odblokowania, jak bedzie z tego raging blasty z kinectem to podziękuje a tak przyglądam sie bacznie.
Opublikowano 21 maja 201212 l Marvel Avengers: Battle for Earth - czy to może się udać? Takie oto pytanie powstaje, bo doświadczeni pokazało, że jeżeli pierwszy deweloper nie radzi sobie z grą i oddaje ją dalej, to z takiego tytułu niewiele dobrego powstaje. Może tym razem historia spłata nam figla :potter:
Opublikowano 21 maja 201212 l Panowie - od 2 dni mam X'a i zastanawiam się nad Kinectem. Warto jeżeli nie mam dzieci? W co można zagrać z dziewczyną/znajomymi na imprezce? Jakie tytuły polecacie dla dorosłych graczy tylko dance central 2 (jest multi na 2 osoby) w sam raz na party z 2 połówką na party ze znajomymi kinect sports (ale tylko kręgle bedą się podobać) a z koleji w just dance 3 jest multi na 4 osoby, ale raczej bez %%% nikogo na tańczenie nie namówisz . hardkor jest konkretny jak 4 osobników zacznie się gibać. just dance 3 ma najlepszy repertuar piosenek .
Opublikowano 25 maja 201212 l Premiera Crimson Dragon już wkrótce! Jest tylko jedno „ale”… Brajs urself :potter:
Opublikowano 26 maja 201212 l Harry Potter for Kinect - magia pieniądza w ruchu Wietrzę zalew podobnych gier robionych na bazie megaznanych licencji :potter: Star Wars było, w kolejce Harry Potter, Dragon Ball Z i Marvel Avengers. Co dalej - LotR?