Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Energy Drinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 318 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zakupiłem w żabce te smakowe Tigery w szkle i trochę jak te piwa owocowe bez jego posmaku. Czyli bez szału. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 6.09.2023 o 15:05, Zwyrodnialec napisał:

Wziąłem sobie te energole z MK i na razie testowałem Sub Zero. Źle nie jest, jakby ktoś przelał zwykłego Rockstara/Red Bulla do ładnej puszki. 

Dopiero teraz nadszedł czas na Scorpiona i jest źle. Niby smak typowego energola, ale wyraźnie czuć bardziej kwaśny smak. Także pojedynek kończy się potężnym wpierdolem, w którym Sub-Zero nie oddaje nawet rundy. 

1iH6.gif

Opublikowano

Ciekawostki z rynku iberyjskiego, może kiedyś żabka zaimportuje :rayos:

IMG-20231006-114638.jpg

IMG-20231005-184418.jpg

Oba wyglądały na mocnych kandydatów do wyjebania po pierwszym łyku, a tu miła niespodzianka. Nie dość, że o dziwo oba smakują dokładnie tym, czym w założeniach mają, to jeszcze jakimś cudem jest to smaczne i dobrze orzeźwia. Jedyny minus to kiepski woltaż - jedyne 20mg/100ml. W ogóle pierwszy raz spotykam się z sytuacją, żeby każdy wariant smakowy danego producenta miał inną moc, a tutaj pełen rozstrzał od 20 do 35 mg/100ml bez jakiegoś logicznego podziału. Ot, arbuzowy ma 27, a owoce leśne już kanoniczne 32 mg/100ml.

Opublikowano

Jestem pewny, że beda obrzydliwe, ale przetestowac trzeba

Przechwytywanie.JPG.897905dd845cc67ee3e109057e4fe7ed.JPG

Opublikowano
Teraz, PiotrekP napisał:

@Shen skąd to? Żabka?

tak, dzis wjechały

Opublikowano

@Shen i jak w smaku? Ceny puszki Tigera w żabce to jakaś patologia. Z promo też dziwnie, bo w jednej były na Red Bulle w dwupaku, w drugiej nie.

Opublikowano
3 minuty temu, PiotrekP napisał:

@Shen i jak w smaku? Ceny puszki Tigera w żabce to jakaś patologia. Z promo też dziwnie, bo w jednej były na Red Bulle w dwupaku, w drugiej nie.

O dziwo zjadliwe, jeden taki ala mango/exotic, drugi ciezko z czyms porownac. Drugi raz nie kupie, ale wypiłem ze smakiem.

Opublikowano
W dniu 11.10.2023 o 20:10, Shen napisał:

Jestem pewny, że beda obrzydliwe, ale przetestowac trzeba

Przechwytywanie.JPG.897905dd845cc67ee3e109057e4fe7ed.JPG

London Dry, omh, jaki szajs. No Tiger od zawsze dla mnie poza skalą. 

Opublikowano

Monstery u mnie w deli po 7.50, już ich całkiem z tymi cenami pojebało. Za to RB mały od dłuższego czasu za 4.90. Nawet w lidlach droższy. 

Opublikowano
2 minuty temu, PiotrekP napisał:

Monstery u mnie w deli po 7.50, już ich całkiem z tymi cenami pojebało. Za to RB mały od dłuższego czasu za 4.90. Nawet w lidlach droższy. 

w biedrze 5,49 stała cena, plus ostatnio duzo smakow maja do wyboru

Opublikowano

Daj znać jak ten Cosmic. Co do oferty biedronkowej, to u mnie zawsze jest tak, że jest klasyczny czarny, mango loco, biały i dalej to już totalna loteria, ale te które lubię z serii juiced np Pacific Punch to tam rzadkość.  Najlepiej w monstery są zaopatrzone żabki. 

Opublikowano

Nawet 4.50 to wychodzi 9zł za litr tego domestosu to jest zbrodnia. Nie szkoda wam kich?

Opublikowano
Godzinę temu, Zwyrodnialec napisał:

Daj znać jak ten Cosmic. Co do oferty biedronkowej, to u mnie zawsze jest tak, że jest klasyczny czarny, mango loco, biały i dalej to już totalna loteria, ale te które lubię z serii juiced np Pacific Punch to tam rzadkość.  Najlepiej w monstery są zaopatrzone żabki. 

u mnie ostatnio cale palety z mieszanymi smakami, sa rózowe, złote, hamilton bez cukru i jeszcze jakies.

Cosmic peach jest z cukrem, wiec nie ruszam, ten drugi podobno zajebisty, to musze dorwac.

I jeszcze taki wjechał do biedry, ale melon i arbuz to nie moje smaki

image.jpeg.ef88930280c84f49ad11001714b29ee7.jpeg

Opublikowano

W Żabce Dziki bez kofeiny, ale z żeń-szeniem, B6 i B12, dobry pomysł. Wziąłem tropikalny i smakuje zajebiście, brakowało takiego napoju.

Opublikowano
Godzinę temu, krupek napisał:

W Żabce Dziki bez kofeiny

to fajny energetyk:niki:

Opublikowano

Równie dobrze, mogłem dać do napojów, ale w sumie, żeń-szeń też działa pobudzająco na pracę umysłu i serca, więc nie widzę problemu. Zresztą, marka bardziej kojarzona z energolami, więc ciekawostka w temacie.

Opublikowano

Szykują się z tymi dzikami na jesien, bo wiekszosc ich widowni to dzieciaki :) Moze sprawdze, mam czasem ochote na kolejnego energola, ale nie przekraczam jednego dziennie.

Opublikowano
8 godzin temu, krupek napisał:

W Żabce Dziki bez kofeiny, ale z żeń-szeniem, B6 i B12, dobry pomysł. Wziąłem tropikalny i smakuje zajebiście, brakowało takiego napoju.

właśnie pije, cos strasznego:sick: