Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Energy Drinki

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 5.03.2024 o 14:01, Josh napisał:

spacer.png

Szukałem jakiejś ciekawej alternatywy, bo energole o smaku mango czy arbuza już mi strasznie zbrzydły. Po otwarciu od razu czuć banana, w smaku jest już nieco mniej wyczuwalny, ale coś tam się przebija i w sumie jest to dosyć smaczne. Cena około 2.50zł, nie widziałem nigdzie poza Carrefourem. 

Często je widziałem w mniejszych sklepikach. Truskawkowy chyba był spoko i porzeczka. Banan c0rwa jak syrop smakuje xD

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 315 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Monster zrobił klasycznego bez cukru. W smaku czuć lekko różnicę, do tego jest on droższy od zwykłego. :kekw:

Opublikowano

Cytrynowego nadal nigdzie nie widzialem, a Dino u mnie nie ma.

Opublikowano

Piłem, kwaśny, całkiem spoko. W pomorskiem nie ma Dino? W zachodnio-pomorskiem pełno było xd

Opublikowano

Są Dino, ale na pomorzu celują w wioski i małe miejscowości. W większych miastach nie widziałem.

Opublikowano

Nowy dzik pomarańczowy smakuje jak Fanta, identycznie. I ma przechujowy, gorzki posmak słodzika :/

Opublikowano

Pomarańczowe energole to ten sam poziom syfozy co te o smaku mango. 

Opublikowano

Spróbowałem Warka Eneregy o smaku ananas i marakuja. Marakuja może jest wyczuwalna, ale ananas to tylko napis na puszce, a połączenie z piwem bezalkoholowym tworzy mieszankę bardzo słabą. Nie da się tego pić dla przyjemności.

Opublikowano

Strzeliłem sobie wczoraj na siłce tego Dzika orange, smakuje jak Fanta zero. Nawet spoko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Energetyki Doze od Buddy w żabce w cenie Red Bulla :kekw: Bugatti i Koenigsegg sie musi spłacić. 

Opublikowano

Wycofali Monstera Mixxd i Rippera z oficjalnej dystrybucji. Już Mirki na allegro chcą 180zł za 12 puszek.

Opublikowano
Godzinę temu, Bartg napisał:

Doze od Buddy

Kupiłem dziś oba na próbę pierwszy i ostatni raz. Biały smakuje jak każdy inny energol z tych najtańszych a czarny ciut lepiej. A ile się nagadał że pracowali nad smakiem. Beka wnusiu :kekw:

Opublikowano
19 minutes ago, Postal said:

Kupiłem dziś oba na próbę pierwszy i ostatni raz. Biały smakuje jak każdy inny energol z tych najtańszych a czarny ciut lepiej. A ile się nagadał że pracowali nad smakiem. Beka wnusiu :kekw:

Setki godzin w laboratorium :banderas:Ale i tak będą schodzić jak woda. Jeszcze ma byc energol nie energol rzulty dla nieletnich. Koszt produkcji pewnie z 50gr, zysk będzie piękny. 

Opublikowano

Smakuje podobnie jak truskawkowy chupa chups

image.thumb.jpeg.2e5faba50e5c4bdc6ddcb750afadc1a1.jpeg

Opublikowano

Gówno buddy za 4.50 i to w promo, kiedy w sklepie obok (DC) pyszny, zimniutki Tiger 4zł za 2 puszki. :banderas:

Opublikowano

Wczoraj byłem na cotygodniowym dużym spotkaniu motoryzacyjnym i co drugi gnojek z BMW czy Hądy z puszką Doze

Cha Ching Making Money GIF - Cha Ching Making Money Gonna Be Rich -  Discover & Share GIFs

Opublikowano

I te pierdolenie- 4 msc nad składem myśleli, Logo w pocie czoła robili :kekw:

Ten sikacz to najtańszy energetyk w hurcie koszt jednej puszki to tam 1,50 pewnie.

Opublikowano
8 minut temu, iluck85 napisał:

Ten sikacz to najtańszy energetyk w hurcie koszt jednej puszki to tam 1,50 pewnie.

Jak Kongi lidlowe potrafia byc w promce po 99gr, to moze i mniej.

Opublikowano
12 minutes ago, iluck85 said:

Wczoraj jakiegoś randomowego ziomka zapytałem jak ten DOŁZ "Mordo zajebisty Red Bull się chowa" :reggie: Zaraz pół polski będzie chodzić w bluzach i czapkach DOZE