Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

-==Pochwalcie się :)==-

Featured Replies

Opublikowano

@blant: jak ogarniesz książki Diablo to daj znać czy dobre. Sam planuję kupić, ale jeszcze nie jestem przekonany. Chcę opinii z pierwszej ręki. :)

Przeczytałem pierwszy tom i spoko teraz zabieram się za drugi to do końca sierpnia dam ci znać jak cała trylogia . Polecam jak kolega wyżej brać tak czy siak. Co jakiś czas są promocje 2 książki w cenie jednej albo 3 za 2. Warto na takie akcje polować :) Ja pierwszy tom wziąłem z świata książki w promocji druga książka gratis do kontynuacji hyperiona Simmonsa :D
To jest jakaś historia poboczna uniwersum czy po prostu rozszerzenie wydarzeń z gry?
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 313,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chwalę się    

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Zakupy z ostatnich kilku tygodni.   "Ostrze" - które zapoczątkowało słynny cykl "Pierwsze Prawo". Znakomite grimdark fantasy. Gorąco polecam. Dodatkowo pierwsze dwa tomy "Malazanu". Fant

• Prezent od żonki         

Opublikowano

To jest początek. Historia o początkach sanktuarium. O tym jak wojna o sanktuarium się zaczęła między aniołami a demonami. I o nefalemach.

Opublikowano

a ja kupiłem przypadkowo na urlopie w górach pierwszy tom nowej serii od Edipresse - kolekcja fantasy Trudi Canavan, spodobał mi się pierwszy tomik i podobnie jak Pratchetta od nich - zamówiłem prenumeratę :dunno:

Opublikowano

Jakim cudem ludzie łapią się na Trudi Canavan, wszelkie Empiki i Matrasy są zawalone jej twórczością, a to tak przeciętna pisarka - wręcz ocierająca się o kategorie "nie czytać" - że głowa mała. Po co sobie to robić, półka fantasy ma zdecydowanie lepsze pozycje/autorów.

Opublikowano

Trudi jest beznadziejna, potwierdzam. Lepiej się w to nie pchać. Wszędzie tego pełno, a lektura ani trochę ciekawa. Takie pitupitu o którym zapomina się tydzień po lekturze.

Opublikowano

Jeszcze pierwsze 3 książki spoko ale to co potem równia pochyła ja wymiękłem w pewnym momencie :)

Już doszły książki i mam je prawie wszystkie :D

13873089_1237793536260518_38796935376083

13901527_1237793479593857_15039370936587

13872739_1237793426260529_89954189642463

Opublikowano

Jakim cudem ludzie łapią się na Trudi Canavan, wszelkie Empiki i Matrasy są zawalone jej twórczością, a to tak przeciętna pisarka - wręcz ocierająca się o kategorie "nie czytać" - że głowa mała. Po co sobie to robić, półka fantasy ma zdecydowanie lepsze pozycje/autorów.

Trudi jest beznadziejna, potwierdzam. Lepiej się w to nie pchać. Wszędzie tego pełno, a lektura ani trochę ciekawa. Takie pitupitu o którym zapomina się tydzień po lekturze.

Oczywiście, że są lepsi autorzy, ale czasem warto przeczytać coś dla czystego odmóżdżenia, a Trudi mi tego dostarczy ;) nie zawsze mam ochote rozkminiac tresc ksiazki 20 dni po jej przeczytaniu

Blantuś, super kolekcja Pratchetta, jakbym wiedzial, ze kupujesz, to bym Ci oddał za grosze 6 (czy tam 7) tomów, bo mam do sprzedania gdyż kupuję te kolekcje Świata dysku i nie potrzebuje dubli 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Rayos masz  może "panowie i damy" lub "ostatni bohater"? ostatnie dwie jakich mi brakuje a w sklepach braki.

Opublikowano

fh47ji9.jpg

Jest do końca roku co robić.

Opublikowano

Rayos masz  może "panowie i damy" lub "ostatni bohater"? ostatnie dwie jakich mi brakuje a w sklepach braki.

mam tylko to, co napisałem w odpowiednim temacie w tym dziale ;) tych nie mam.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

7EPJSCR.jpg

Za 10 złota. Okładka straszna, ale treść bardzo dobra. Dużo ciekawostek, anegdotek.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

KxhGQpO.jpg

Prezent urodzinowy od dziewczyny :3

Opublikowano

29771438041_fb931ff98a.jpg

"Opium" Gezy Csatha ma ciekawą notkę o autorze:

Był prozaikiem,dramatopisarzem,autorem dzienników,krytykiem muzycznym,kompozytorem,domorosłym skrzypkiem i pianistą,lekarzem psychiatrą,dandysem,maniakiem seksualnym,morfinistą,,mordercą i samobójcą.

Opublikowano

Zima nadciaga - trzeba sie zbroic. 

15ydhkw.jpg

Opublikowano

Pierwszy raz. Na pierwszy ogien idzie Gra o Tron. Arcydzielem ksiazka na pewno nie jest ale czyta sie przyjemnie, mega szybko i historia prowadzona z wielu perspektyw wciaga. Tom I juz za mna. Tyle dobroci a tak malo czasu. 

Opublikowano

8hGOThC.jpg

Chyba ostatnia okazja, żeby dorwać tę książkę nową. 

No to było silniejsze ode mnie.

Opublikowano

czyta sie przyjemnie, mega szybko 

Zabawne, mam kompletnie odwrotnie. A raczej miałem, gdy się za nią zabrałem parę lat temu... Teraz średnio z czasem na czytanie dla przyjemności.

Opublikowano

Wiem Radku, jeszcze chciałbym W drodze Kerouaca (na Allegro prawie po stówce, jeszcze w brzydkich, filmowych okładkach).

No i zapytałem wczoraj na fanpejdżu Wydawnictwa Albatros, czy będzie reedycja Tęczy Grawitacji XDDD

Nie będzie.

EDIT: A no i jak chcecie Buka od Noir Sur Blanc zbierać tak jak ja, to polecam kupować, bo brakuje nakładu niektórych książek. Noce Waniliowych Myszy znalazłem w jakiejś undergroundowej księgarni i już leci do mnie. Jeszcze 7 książek z tą nową mi brakuje do pełnej kolekcji.

Edytowane przez Rozi