Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania różne i różniste

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 161 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzę, że ktoś tu kilka miesięcy temu pisał o lagu w Metal Slug Anthology Ktoś kiedyś mi wmawiał, że u niego na ps4pro nie ma laga.   No to mu nagrałem na swoim ps4pro. Sami oceńcie, c

• Jeśli już to chyba tylko Nintendo switcha, ale tak naprawdę to lepsze będą rodzinne planszówki. Lepiej spędzić czas razem a nie żeby szkraby były wychowywane przez elektronikę.

Opublikowano

Borderlands GOTY - będzie w końcu, czy nie? Wiadomo coś konkretnego?

Na razie nic konkretnego. Ale powoli coś się zaczyna dziać( tajemnicze DLC). Wiele ludzi sądzi, że ma to związek z Borderlands GOTY.

Opublikowano

chce sobie kupic kierwonice do ps3

czy to dobry wybór: Logitech Driving Force GT?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

RDR ma 3 miesiace, uzywana powinna kosztowac kolo 100 zl z przesylka, fenomenem jest ze cena ta oscyluje kolo 150 zl. WTF? Bio 2 2 miechy po premierze w stanie idealnym za 90 zl z przesylka kupilem...

Opublikowano

Bo jest tego mało na rynku. Na starcie niewiele osób kupiło, bo było drogie (230 zeta to normalna cena była), większośc czekała na używkę. A skąd mają byc, skoro nie było nowych? No i jest cena jaka jest. Dodatkowo za 150 schodzą, więc po co sprzedawac taniej?

Opublikowano

Czym wyczyścić pada do PS2 ? Na TV leżał bardzo długo i cały lepi się już od kurzu :P

Opublikowano

Którego (jakiego dnia) wychodzi i ile kosztuje obecnie Neo Plus?

Roznie, gdzies na poczatku miesiaca. 10 zl olaboga.

Opublikowano

Którego (jakiego dnia) wychodzi i ile kosztuje obecnie Neo Plus?

5-7 dnia miesiąca najczęściej, ale oni nie mają stałej daty. Kosztuje 10 zeta bez grosza.

Opublikowano

Tylko nie zdziw się, że papier jest gorszy jakościowo niż w PE, a screeny nowych gier wyglądają jak z poprzedniej generacji. Serio.

Opublikowano

Tylko nie zdziw się, że papier jest gorszy jakościowo niż w PE, a screeny nowych gier wyglądają jak z poprzedniej generacji. Serio.

No właśnie pamiętam, że między innymi ze względu na screeny przestałem kupować Neo +.

Czyli dalej nic się nie zmieniło a na dodatek dyszkę sobie krzyczą za lipę.

No nic ale i tak muszę kupić, ten numer z TFU2 to jest sierpniowy tak? Teraz 5-7 wyjdzie nowy-wrześniowy? A orientujesz się czy dadzą reckę Mafii 2 jest już jakaś zapowiedź?

Opublikowano

Dzięki ale to jest stary numer z playtestem Mafii ;] czyli nie ma zajawki jeszcze nowego numeru?

Właśnie chodzi mi czy w nowym będzie recenzja.

Opublikowano

Zapowiedź numeru wrzucają na dzień przed premierą najczęściej. Recka Mafii na pewno będzie, w końcu numer wyjdzie po premierze gry.

Opublikowano

Hum... dawno nie miałem żadnej platyny z PS3 - czy instrukcja różni się czymś od wydania premierowego?:>

Opublikowano

Hum... dawno nie miałem żadnej platyny z PS3 - czy instrukcja różni się czymś od wydania premierowego?:>

Ostatnio jak widziałem u kolegi platyne Ridge Racer'a 7 to instrukcja była taka sama jak w mojej premierowej ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jakie są godne polecenia gry dla 7 latka? na ps2/ps3 (lubi fife i torche wyścigi)

jest masa gier na podstawie filmow typu ice age, shreck itp, ale wiekszosc to raczej crapy, jakie gry dla dzieci są naprawde fajne? ( oczywiscie najlpeiej bez przemocy)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

jakie są godne polecenia gry dla 7 latka?

Co Yano RDR się znudziło hehehe ;p

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Kup dzieciakowi Bully (Canis Canem Edit) niech się uczy jak postępować w szkole. Przemoc jest, ale nie większa niż np w takim Ratchecie, gdzie zabija bezbronne stworzonka. Np robienie "pokrzywki", naplucie, zrobienie spłuczki, przyklejenie karteczki "kick me", bicie typa jego rękoma itd. Gra jest dosyć łatwa więc sobie poradzi, a i będzie miał doświadczenie jak sobie radzić z ewentualną przemocą w szkole.

Opublikowano

taa jeszcze chyba god of war mu pokaże

Opublikowano

Jak and Dexter, Ratchet and Clank, lub Raymana 3.