Skocz do zawartości

One Piece

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś w ogóle jeszcze śledzi to anime i mangę? :reggie:

Miliony ludzi na calym swiecie?
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 165,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W necie pojawiła się mega super epicka teorie na temat najwazniejszych tajemnic OP. NIE MA spoilerów z mangi, więc animowcy tez mogą czytać. Nie wiem czy przeglądacie jakieś strony poświęcone OP, węc

• Specjalnie sie nie skupialem na robieniu fot z tego szalenstwa bo to juz normalne dla mnie jest. Tutaj sa jakie zrobilem.

• Jestem na Thriller Bark(w zasadzie już prawie koniec, teraz zoro z kumą walczy) i to anime jest lepsze z arcu na arc. Uwielbiam je, przed świętami skończyłem Enela, teraz kończe thriller bark. Polecam

Opublikowano

Manga jest dla mnie strasznie nieczytelna,za dużo tego wszystkiego naćkane i łatwo się pogubić,ale ogólnie szanuję one piece.Właśnie dawno Brooka nie widziałem,co z nim?

Edytowane przez Ader

Opublikowano

Nawiał z częścią ekipy na inną wyspę. Ale przynajmniej załatwił jednego sub bossa 

Opublikowano

Ktoś w ogóle jeszcze śledzi to anime i mangę? :reggie:

:reggie:

pls

Ja właśnie skończyłem czytać 31 tom polskiego wydania.

Wypłakałem chyba całą wodę w organizmie <faceciniepłacząnochybażenachińskichkomiksach>

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Mam świra na punkcie OP, więc ciężko, żebym nie zbierał.

Stoi na półeczce piękna kolekcja   :fsg:

Opublikowano

Czytam w kazda srode i czwartek, cieszy mnie danie uwagi pomniejszym postaciom, nie lubie walk offscreen. Bartolomeo, Cavendish, Ten wnuk Don Chinjao, excecutives, wszystko bardzo fajnie zamykane, i juz nie wiele zostalo do do ostacznych walk.

Opublikowano

Szczerze od początku akcji na Punk Hazard manga stała się troszeczkę mniej czytelna. Nie uważam, że wcześniej było mniej dialogów bądź opisów... o nie, w tym OP zawsze brylowało. Jednak ostatnio kuleje rozmieszczenie tekstu na stronach, akcja jest słabo przejrzysta oraz strasznie szarpana... obecnie można porównywać do swego rodzaju ogólnokrajowej sieczki :sorry:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moze mnie ktos powiedziec, gdzie ogladac/czytac OP, bo wlasnie goodanime zamkneli? Dzieki z gory.

Opublikowano

manga
jak nadrabiasz to batoto.net
jak najnowsze rozdziały to mangastream.com

anime
watchop.com

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wreszcie sie anime rozkreca i walki sie zaczynaja. Z tego miasta to nie ma juz co zbierac.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

GEAR FOURTH SKURWYSYNY

Edytowane przez Dahaka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zacząłem oglądać :/ Trochę mnie przeraża ta ilość odcinków ale tak mi się spodobało że nie mogę przestać oglądać :D

Opublikowano

Ja ogladam na biezaco, ale cos wolno akcja idzie do przodu.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Nic dziwnego, skoro zeszli z jednego chaptera na odcinek do 0.7. Bolesna cena za brak fillerów.

Opublikowano

Ja na razie odpuściłem anime tak gdzieś przed trzecią rundą na Koloseum. Już od czasu dwuletniej przerwy ciężko się to ogląda. Niedawno oglądałem stare ova, które jakoś mi umknęło (o tym piracie Ganzacka) i sporo fajniej się to oglądało niż te obecne odcinki nawet pomimo "starej" kreski i animacji.

Opublikowano

Świetne anime, nie chce mi się wierzyć, że emitują to od 15 lat. Od poprzedniego roku obejrzałem całe 691 odc. Teraz muszę poczekać, aż wypuszczą z 20 następnych, bo nie dałbym rady oglądać tego po 1 odcinku. Z jaką częstotliwością wypuszczają nowe epizody?

Opublikowano

Raz na tydzien

Polecam przerzucic sie na mange teraz

Opublikowano

Od finału Zoro vs Pica dzieje się konkretnie 

Gear Fourth  :obama:  :obama: . Połączenie gumy z haki utwardzenia dało... kauczuk. Twardy ale wciąż elastyczny materiał. Jak tak dalej pójdzie to w OP niedługo zaczną rozwalać księżyce jak w Naruto.