Tarus 0 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 To mnie podsumowałeś:}. Tak jestem, mam wrażenie, że to jakiś problem z przesyłaniem danych rankingowych ale mam nadzieje, że ktoś już to przeżył i może mnie jakoś nakierować na rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza
a_di1 9 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Panowie potrzebuje porady. Mianowicie jestem w ostatnim punkcie kontrolnym na autostradzie do piekła poziom - mroczny. Nie daje już rady - help me. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Na PSS są dwie pozycje oznaczone jako Dead Nation. Jedna to gra, a na drugiej wywala błąd o niedostępności na koncie. Możliwe że dodatek coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Panowie potrzebuje porady. Mianowicie jestem w ostatnim punkcie kontrolnym na autostradzie do piekła poziom - mroczny. Nie daje już rady - help me. Ostatni etap potrafi być trudny, ale dasz radę jeśli wiesz czym i kogo atakować. Po pierwsze - trzymaj miny na kolejną lokację. W pierwszej ciskaj granatami i od czasu do czasu flary. Nie używaj też rakietnicy ani Blade Cannon. Te się przydadzą na większych przeciwników. Generalnie jak tylko wyskoczysz biegaj jak szalony rzucając flary po czym rozwalaj kolesi z mackami na ryju (jak najszybciej), będziesz też kropił przy okazji żołdaków. Mam nadzieję, że dopakowałeś shotgun'a. Lataj i zbieraj co jest do zebrania zbierając apteczki przy każdej nadarzającej się okazji. Grasz ma Morbid więc powinni ich trochę zostawiać. kiedy uporasz się z pierwszym etapem w ambulansie od południa powinna być full apteczka. Podchodzisz do ciężarówki, z której wyskoczą gliniarze. Cofaj się i ładuj charge shoty podstawową spluwą. Teraz wytargaj rakietnicę i stań tak by szabloręczni blokowali się na dziurach. Powinieneś dość łatwo ich wyeliminować, ale uważaj bo lubią się pojawić ni stąd ni zowąd. Później strażacy. Jeśli masz jeszcze flary i naboje do shotguna to wiesz co robić. Po lewej masz loot, u góry po prawej również. I to miejsce jest bardzo ważne bo jest safe spotem, z którego można bezkarnie rozwalać żołnierzy za płotem. Po prostu biegniesz do nich, wabisz i na złamanie karku lecisz we wspomniane miejsce. Nie powinni dać rady dotrzeć do Ciebie, ale miej miny w pogotowiu. Jest to motyw żmudny i nudnawy, ale bezpieczny. Kiedy już się uporasz z tym momentem, zapodaj Blade Cannon, idź do miejsca gdzie leżą stosy ciał, a następnie na ślepo strzelaj przed i za siebie biegnąc do lądowiska. No widzisz? Dałeś radę :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza
a_di1 9 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 (edytowane) Panowie potrzebuje porady. Mianowicie jestem w ostatnim punkcie kontrolnym na autostradzie do piekła poziom - mroczny. Nie daje już rady - help me. Ostatni etap potrafi być trudny, ale dasz radę jeśli wiesz czym i kogo atakować. Po pierwsze - trzymaj miny na kolejną lokację. W pierwszej ciskaj granatami i od czasu do czasu flary. Nie używaj też rakietnicy ani Blade Cannon. Te się przydadzą na większych przeciwników. Generalnie jak tylko wyskoczysz biegaj jak szalony rzucając flary po czym rozwalaj kolesi z mackami na ryju (jak najszybciej), będziesz też kropił przy okazji żołdaków. Mam nadzieję, że dopakowałeś shotgun'a. Lataj i zbieraj co jest do zebrania zbierając apteczki przy każdej nadarzającej się okazji. Grasz ma Morbid więc powinni ich trochę zostawiać. kiedy uporasz się z pierwszym etapem w ambulansie od południa powinna być full apteczka. Podchodzisz do ciężarówki, z której wyskoczą gliniarze. Cofaj się i ładuj charge shoty podstawową spluwą. Teraz wytargaj rakietnicę i stań tak by szabloręczni blokowali się na dziurach. Powinieneś dość łatwo ich wyeliminować, ale uważaj bo lubią się pojawić ni stąd ni zowąd. Później strażacy. Jeśli masz jeszcze flary i naboje do shotguna to wiesz co robić. Po lewej masz loot, u góry po prawej również. I to miejsce jest bardzo ważne bo jest safe spotem, z którego można bezkarnie rozwalać żołnierzy za płotem. Po prostu biegniesz do nich, wabisz i na złamanie karku lecisz we wspomniane miejsce. Nie powinni dać rady dotrzeć do Ciebie, ale miej miny w pogotowiu. Jest to motyw żmudny i nudnawy, ale bezpieczny. Kiedy już się uporasz z tym momentem, zapodaj Blade Cannon, idź do miejsca gdzie leżą stosy ciał, a następnie na ślepo strzelaj przed i za siebie biegnąc do lądowiska. No widzisz? Dałeś radę :biggrin: . Dzięki Pierwszy etap jako tako daję radę przejść niestety już zazwyczaj jestem bez min. No cóż trzeba kilka walczyć do oporu. Zrobione Edytowane 21 Lipca 2011 przez a_di1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) A czy w co-op zazwyczaj jest łatwiej? Czy przez większy chaos trudniej tę misję przejść? Bo mam ten sam problem, co kolega powyżej. EDIT: Ok udało mi się. Sposób opisany powyżej jest skuteczny. Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 wg w co-opie jest znacznie łatwiej, między innymi dzięki ochranianiu tyłów i prawdopodobnie większej sile rażenie bo co dwie giwery to nie jedna (choć tez możliwe, że w co-opie przeciwnicy stają się trudniejsi, choć tego nie sprawdzałem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie wiem czemu wszyscy pisza, ze w co-opie jest latwiej. Na zagranicznych serwisach (np. ps3trophies.com) wiekszosc ludzi uwaza zupelnie inaczej. Ja tez sadze, ze co-op jest trudniejszy. JEST wiecej przeciwnikow i kiedy jeden zginie, drugi ma przerabane. Sprobujcie przejsc misje siodma (cmentarz) na jakim wyzszym poziomie trudnosci w co-opie wlasnie. Zobaczycie o czym mowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) przeszedłem wszystkie w co-opie na najwyższym poziomie i pomimo paru trudniejszych momentów to nie uważam aby to było zbytnio wymagające, wystarczy odpowiednia taktyka. A po drugie w grupie jest raźniej wybijać zombiaki. Pomimo, że jest ich więcej to flary + te wystrzeliwane ostrze potrafi załatwić większość problemów Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez Grez Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Większość nie zawsze ma rację. Ja osobiście nie zauważyłem żadnej różnicy pomiędzy solo a coop (oprócz tego, że w coop jest łatwiej). I takie pytanie, na jakiej podstawie uważacie, że zombiaków jest więcej? Z tego co pamiętam, to po pierwszym przejściu singla miałem 11-13k ubitych. O ile może wzrosnąć ta liczba w coopie? O 5%? (O ile w ogóle wzrasta). Grzesiek, po ilu przejściach wpadł trofik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nom dokładnie, po pierwszym przejściu w coop miałem ok 13k ubitych kuśtyków więc praktycznie tyle samo co ty w singlu (ok 4 przejścia do Śmierciotrona są potrzebne). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ciekawe jaki jest maksymalny mnoznik jaki mozna osiagnac w grze:) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nie mniejszy niż ~15k. Przypuszczam że koleś z pierwszego miejsca miał coś ok 20k. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 a na kazdym poziomie trudnosci jest taka sama liczba zdechlakow do zabicia?, bo jezeli tak to mozna to sprawdzic, przechodzac gre na ,,Martwicy'' nie odnoszac obrazen, otwierajac czerwone skrzynki i łapiąc czerwone kulki tóż po zabiciu, bo wiadomo ze wtedy daja +2 a nie +1. Bo ilosc mnoznika nie zalezy od poziomu trudnosci, na kazdym dostajemy tyle samo, tylko punktow jest wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Można można, daj znać jak Ci poszło A tak serio, to jedyna różnica w liczbie jest zależna od tego, jak szybko zabijesz tego krzykacza, który przywołuje jednostrzałowców (za nich nie ma +1). Jeżeli zabijesz go zanim krzyknie, to wyskoczy 0 zombiaków. Stąd może wystąpić różnica w liczbie ubitych. Choć moim zdaniem, w dalszym ciągu nie można powiedzieć, że jakiś tryb ma wpływ na ilość wyskakujących zombiaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ja zawsze staram sie go nie zabijac odrazu, tylko jak juz sie wykrzyczy i biegnie do mnie to dopiero wtedy, zawsze troche punktow wiecej. Na poczatku myslalem ze mozna tak w nieskonczonosc, ale szybo sie przekonalem ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 wlasnie skonczylem kampanie co-opa, coprawda sam, ale skonczylem i platynka wpadla, na koncie ponad 87tys. ubitego scierwa Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 za(pipi)ista gra co prawda ukonczylem dopiero pierwszy level ale czuc moc jak bardziej ogarne co gdzie i jak to chetnie zagram co-opa jak ktos chetny moze mnie dodac do znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 kolego, level pierwszy to nie jest nawet przyslowiowy pryszcz w porownaniu co dzieje sie dalej i na wyzszych poziomach trudnosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 wiem wiem dlatego nie pcham sie na co-opa musze sam spokojnie obadac co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolomin 7 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 szkoda ze nic nie slychac o zadnym DLC, ja poprosze nowe mapki, jeszcze wiecej scierwa do ubicia i ilosc wystrzelonych pociskow w statystykach:) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 szkoda ze nic nie slychac o zadnym DLC, ja poprosze nowe mapki, jeszcze wiecej scierwa do ubicia i ilosc wystrzelonych pociskow w statystykach:) Właśnie, powinni wypuścić jakieś DLC, zwłaszcza teraz, gdy grę posiada duża ilość graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Przydałoby się. A nawet druga część. Nie sądziłem, że gra jest tak dobra. Producent zyskał nowego fana, mnie, gdy gra pojawiła się za darmo w ramach Welcome Back. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Przydało by się żeby ludzie kupowali tą grę bo normalnie rozeszła się w śmiesznej ilości <160k Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 No to bardzo słaby wynik, choć należy pamiętać, że to produkcja niskobudżetowa. Pewnie i tak im się zwróciło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi