hayami 18 Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Sorki myślałem ze ogólny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ostatnio to pykam z młoda tylko w NFS HP / MW 3 survival Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 MW3 i długo nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Gow 3 bo nowe mapki ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tylko MW3 Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Każda wolna chwila to Batman AC .. gra wessała mnie maksymalnie .Dawno nie bawiłem się tak świetnie przy grze singlowej( ost. to BioShock ) no poprostu miodzik Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Tales of Vesperia, dla tej gry warto kupic klocka, coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 TAaa ToV jest konkretnym jrpg , Jo szpilom teroski w Deusa , świat wkręca mocno . Cytuj Odnośnik do komentarza
olo_marcin 1 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 GOW 3, GOW 3, GOW 3 swietny szpil gram gram i nie mogę się oderwać w międzyczasie AC brotherhood Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Mafia II, klimat niszczy. Super misje, wymagający model jazdy i względny realizm sprawiają, że gra sie w to bardzo dobrze. Raz za czasu WRC 2010 bardzo udana rajdówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 U mnie niezłe combo: Batman: Arkham Asylum + Crysis 2 + Halo: CEA + Deus EX: Human Revolution Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Skończona Mafia 2 + DLC, skończone Saints Row 2. Teraz Deus Ex HR Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ogralem ostatnio Saints Row, sredniak, dzisiaj kupilem Halo Aniversery i po 3 godzinach poszedlem zwrocic, wracam do Deus Ex'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vigor 22 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 saints row 3, skyrim, batman arkham city i dead island. i troszke rayman origins. jestem po parogodzinnej sesji z dead island i musze napisac, ze w tej grze jest niezla frajda z masakrowania zombiakow. Cytuj Odnośnik do komentarza
gozda 0 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 splinter cell conviction gearsy 3 i czasami mw3 bo to szukanie meczy mnie dobija no bo ile można czekać) a i mam pytki gra jeszcze ktoś w blur bo właśnie wychaczyłem w dobrej cenie na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza
Juventusek 3 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 aktualnie FF XIII ( najpieniejsze cut scenki na current genach ) i troszku Tekken 6 którego sobie sprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Od premiery tylko GoW3. Brat wrzucił ODST na jeden wieczór, a tak króluje multi z Marcusem i spółą. Po co mi inne gry kiedy jest Gears of War 3? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Nowy mappack do Gears of War 3, nowy mappack do Halo Reach, nowy mappack do Battlefield 3 - jeszcze nigdy nie grałem w aż 3 gry multi naraz, aż nie wiem za co się zabrać. Dodatkowo calakuje Halo Anniversary a zaraz przyjdzie do mnie Saints Row The Third. Będzie co robić przynajmniej do końca roku. Edytowane 3 Grudnia 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 odpaliłem RDR, nie rozumiem fenomenu tej gry, to samo gta 4, czy początki obu gier są takie nudne i później sie rozkręcają? bo nie wiem czy moge sobie darować. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 odpaliłem RDR, nie rozumiem fenomenu tej gry, to samo gta 4, czy początki obu gier są takie nudne i później sie rozkręcają? bo nie wiem czy moge sobie darować. Dla mnie GTA IV także nudne jak flaki z olejem , ale RDR (singiel ) podobał mi się bardzo ,ukończyłem w całości i Tobie też polecam .Fajny klimacik dzikiego zachodu warto dokończyć fabułę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A u mnie z kolei inaczej - w GTA IV mogę grać i grać (chociaż faktycznie misje są dość monotonne, ale fabularnie jest świetnie), za to RDR jest jakoś tak rozwleczony, że odpadam po chwili. Multi w RDR jest świetne, ale przy singlu nie umiem usiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 przyznam ze nie takich odpowiedzi sie spodziewałem. meh... czas nadrobic zaległości, jakiego splinter cell-a albo me2 dokonczyc trzeba poraz n-ty Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) odpaliłem RDR, nie rozumiem fenomenu tej gry, to samo gta 4, czy początki obu gier są takie nudne i później sie rozkręcają? bo nie wiem czy moge sobie darować. z początku RDR też byłem rozczarowany do tego stopnia że na koniec wyszedł calak Edytowane 3 Grudnia 2011 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 odpaliłem RDR, nie rozumiem fenomenu tej gry, to samo gta 4, czy początki obu gier są takie nudne i później sie rozkręcają? bo nie wiem czy moge sobie darować. Przestań, przestań... GTA raczej mi nie leży, RDR wczoraj zakończyłem z łezką w oku Pierwsze misje faktycznie są typowo "kałbojskie", ale gra się mocno rozkręca. Aczkolwiek jak nie lubisz sandboxów - odpuść sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja z kolei w ogóle nie rozumiem narzekania na ten początek RDR. Chcielibyście od razu wyrzynać w pojedynkę hordy bandytów? To normalne, że na początku musi być jakiś wstęp, żeby zobaczyć co i jak, żeby się przyzwyczaić i pozwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi