Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Ponownie Forza Horizon - miodek wylewa się z ekranu hektolitrami :D

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 192,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

Ja ostatnimi czasy pocinam w Hitman: Rozgrzeszenie oraz Rayman: Legends. Polecam obydwie produkcje, kupa zabawy. :)

Opublikowano

SplinterCell Blacklist jesli ktos lubi sie skradac w ciemnosciach i planowac kazdy ruch, ja bardziej wole ogrywany wlasnie Saints row 4

Opublikowano

Dragon's Dogma na zmianę z Rayman Legends .Zaskakująco dobrze się uzupełniają ;D 

Opublikowano

Skończyłem Wieśka 2 teraz zabrałem się za Lost Planet 3 całkiem niezła pozycja :)

Opublikowano

Po niestety nieudanych próbach wczucia się w klimat Fable 2 (nie zrozumcie mnie źle, gra jest ok i w ogóle) wpadł na tackę Dead Space 2 - pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne.

Opublikowano

Borderlands bo...bo nie ma alternatywy dla Borderlands 2 prócz Rage, ale jakoś mnie do tej ostatniej nie ciągnie. Jeszcze zdążę.

Opublikowano

Pierwszy kontakt z fight nightem champion w xbl i zbieram ładny w.p.ierdol

Edytowane przez Hide999

Opublikowano

Sleeping Dogs i AC brotherhood. Jakoś nie mogę się przekonać do tej gry mimo, że uwielbiam gry w stylu GTA. Chyba za dużo bijatyki a za mało strzelania. I poziom wykonania gry. W porównaniu do GTA IV to film klasy B. Ale może wymęczę tą grę do premiery GOTG.

Opublikowano

Diabolo tszy - myślałem nad pełną wersją, po ograniu dema na pewno nie kupię.

A gram aktualnie w jedyną i słuszną kompilację GOTG: Orange Box, aktualnie Portal na tapecie.

Opublikowano

dawaj hipek gtaV ;)

Opublikowano

Diablo 3 i powolutku LEGO Star Wars: The Complete Saga.

Opublikowano

Może jesteś chetny na jakąś kooperację w Diablo III, gra własnie przyszła i po 23 mogę śmiało atakować na te dwie godzinki w tym tygodniu. Chyba że sa jeszcze jacys chętni pozabijac troszkę potworów.

Opublikowano

Może jesteś chetny na jakąś kooperację w Diablo III, gra własnie przyszła i po 23 mogę śmiało atakować na te dwie godzinki w tym tygodniu. Chyba że sa jeszcze jacys chętni pozabijac troszkę potworów.

Gram bardzo nieregularnie dlatego ciężko by było cokolwiek ustalić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wróciłem do Tomb Raider, muszę przyznać, że Crystal Dynamics nieźle wyszła ta przygodówka :)