Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Od 3-4 dni zagrywam sie q.Banjo-Kazooie i gra się bardzo przyjemnie. Pierwszy raz w życiu mam styczność z seria. Ostatnio chodzi za mną coś takiego to sobie sprawilem. Edytowane 12 Marca 2015 przez Gumiś_JaGoDa Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Gears of War Judgement Niby gram w kampanię, ale cały czas mam wrażenie, że to jest multiplayer z botami. Krótka mapa, dodatkowe zadanie, zdobywanie gwiazdek podczas potyczki, ocena, nagroda, później horda, dwie fale, gwiazdki, ocena i tak w kółko. Dobrze, że to , bo inaczej bym sobie w brodę pluł. Skończyć, skończę - dla zasady, może będzie jeszcze coś ciekawego po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mam podobnie, niby tak Arcade'owo, pomysł przyzwoity, realizacja taka sobie. Zmuszę się, żeby skończyć na normalu żeby sprawdzić całokształt, ale strasznie padakowato to wychodzi na razie. Multiplayer to z kolei katastrofa, 3mapy, brak Down but not Out, deathmatch to już nie odstrzeliwanie się z "bazy" respawnów tylko zwykły first to 50. Zupełnie nie przekonuje mnie to... no i brak Locustów w multi... strzelanie się COG vs COG było głupie już w trybie Wingman w Gears of War 3, ale tu? Jedyna zaleta to, że jak już pisał poprzednik, można obczaić w cebula promołszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 GoW:J to chyba moja największa wpadka zakupowa, związana z grami. Nie dość że wziąłem pre-order, to jeszcze rzuciłem się na season pass, a multi sobie odpuściłem jeszcze przed wyjściem 1 dodatku. Chociaż kampanie wspominam całkiem dobrze, zwłaszcza jak na Insane przechodziłem wbijając wszystkie gwiazdki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Assassin's Creed: Black Flag nazwijcie mnie januszem, ale ten samograjowy cykl bardzo mi się podoba, do tego pirackie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 South Park The Stick of Truth co za gra <3 w planach mialem ja ogrywac na zmiane z RE6 ale nie wiem czy wytrwam xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Dust An Elisian Tail - w koncu...w koncu szarpie w cos innego niz Borderlands TPS (jeszcze tylko Doppelganger do 70ki mi pozostal). Dust to swietna odskocznia od mainstreamu, pelna eksploracji i niezlej akcji przygodowka. Jest syndrom "jeszcze jednej lokacji, jeszcze jednego questa", a czasem nawet mozna poglowkowac nad zagadkami. Nie sa one pierwszych lotow, ale sa. W nastepnej kolejnosci czekaja juz Brothers. EDIT. Ok, Brothers i Dust zaliczone. Obie gierki po prostu swietne. Teraz jednak przyszla kolej na Batmana. Ze dwa lata wisza na dysku bez nawet minuty gameplayu, ale w koncu sie za nie zabralem. Arkham Asylum, o nim mowa, jest prze-za-je-bis-te. Nie ma dla mnie jednego przynudnego momentu. Czuje sie jak maniak samochodowy na targach motoryzacyjnych. Wszystko mnie ciekawi i mam nadzieje, ze tak bedzie do konca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dark Souls - zeby nie bylo - splatynowalem DemS i DS na PS3 wiec korzystajac z GwG chcialem raz jeszcze szarpnac w nadgre. Nie ma tu nudnego momentu. Zaciukalem juz kilku bossow i sub-bossow bawiac sie jak dziecko nowa wymarzona zabawka. I co mam kupic X1, zeby grac na wstecznej kompatybilnosci? Za duzo zayebistych gierek zostalo do obczajenia na poprzednkej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nadrabiam zaległości w Call of Duty, MW3 poszło, w czytniku Black Ops, w kolejce Black Ops 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 DLC Tyrany of King Washington do Assassins Creed 3, pierwszy epizod padaka, drugi w miarę, trzeci in progress, dobrze, że to z promocji, bo gdybym miał za to dać 110 zł (łojapier...) to bym się pochlastał. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 W odstawkę poszedł Driveclub (do momentu premiery kolejnego dlc), aktualnie na tapecie Forza 4, bosze jaka to cudna gierka jest Coś czuję, że na premierę Forzy 6 zakupię One Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Forza Horizon. B-) Piękna gra, przez nią FM3 czeka w kolejce. Edytowane 15 Września 2015 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 GoW2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Forza Horizon - singlowa zabawa na przemian z online - cud, miód i orzeszki. Do tego od czasu do czasu Skirim - kilka zaległych zadań i można zaczynać DLC Dragonborn. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Wreszcie wróciłem do Forza Horizon. Jaka ta gra to musiała być petarda swego czasu Dzisiaj też zaje,biście bawi, tylko irytuje mnie to, że w radiu jakby ciągle jeden kawałek leciał (ten remix Aviciego) i k,urwa te najazdy kamery przy każdej czynności. Wyjeżdżasz z jakiegoś miejsca? Najazd na samochód. Start w wyścigu? Najazd na samochód. Szkoda czasu na takie pierdoły. No i te wyzwania które dają 100% zniżki w punktach szybkiej podróży (driftowanie) nie zawsze mi wchodzą, ale to trzeba git gud i będzie dobrze. Andreal, muszę Ci zapro posłać. Będziemy sobie bić rekordy w punktach pomiaru prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 (edytowane) A ja ogrywam parę gierek na raz. Pykam, tym razem tak jak Bóg przykazał, w Girsy 1, a i w końcu mam szansę wypróbować multi - i jest bardzo fajne. Nawet nieźle sobie radzę. Mam też Test Drive Unlimited, który... jest na pewno brzydki. Gra się mocno zestarzała, ale jest przyjemnie. Szkoda, że radio jest takie ciche. Muszę się jeszcze przyzwyczaić do sterowania. Rozpocząłem też Alan Wake, które nie wchodzi mi jakoś idealnie. W ogóle nie podoba mi się pomysł z tym "naświetlaniem" przeciwników zanim ich zabiję. W ogóle mi się to nie podoba. I fakt, że jeszcze bateria w latarce się kończy. Ale klimacior gicior. Kupiłem też dziś Quake 4, na którego długo polowałem. Framerate jest okropny!!! Ale launch title, to wybaczam. Czuć Doom 3. Ogółem na razie mi się bardzo podoba, ale ja mam fioła na punkcie takich gierek. No i mam też The Darkness, z którym czekałem bo ponoć wersja na PS3 to niezła padaka. Ruszanie postacią i celowaniem to niezły... ekhm, hardkor. Gra ma jednak klimacior, to na pewno do niej wrócę. No i mam też Halo 3, za którym mam pierwszą godzinkę. Good to be back. Ale kampanię to ja raczej nie przejdę, liczy się tylko wyebiste multi. Pościągałem sobie też sporo demówek. Jak faaajnie jest wrócić do Banjo. Poprawiony framerate na plus, ale co jest nie tak z tymi wypranymi kolorami? Edytowane 14 Kwietnia 2016 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ja w końcu nadrabiam zaległość w postaci Batman: Arkham Asylum. Pamiętam jak swego czasu katowałem demo, w końcu po 7 latach się zebrałem i kupiłem pełną wersję i pytanie brzmi "czemu dopiero teraz?" Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Borderlands w ogóle mi nie podeszło, więc chyba Risen w końcu zacząć trzeba, gra już i tak zbytdługo czeka na dysku. Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Figaro The Darkness ma strasznie dziwne sterowanie, ale dla historii i jednej sceny TRZEBA skończyć tę grę. Zwłaszcza, że czuć w tym starą szkołe tworzenia FPSów (eksploracja leveli, brak tysiąca skryptów) i takich gier już się nie robi bo z dwójki zrobili corridor shootera ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dwójki właśnie przez to nie sprawdziłem ale chodzi za tak śmieszne pieniądze ze za jakiś czas na bank sprawdzę, a jedynaczka rewelacyjna <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Figaro The Darkness ma strasznie dziwne sterowanie, ale dla historii i jednej sceny TRZEBA skończyć tę grę. Zwłaszcza, że czuć w tym starą szkołe tworzenia FPSów (eksploracja leveli, brak tysiąca skryptów) i takich gier już się nie robi bo z dwójki zrobili corridor shootera ;/ Której scenki? Domyslam się w sumie, ale dawaj w spoilerze napisz mi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 chodzi o scene zabójstwa Jenny Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Ja ogrywam teraz inny tytuł od Starbreez - Chronicles of Riddick - ładny remaster. Klimat trzyma. Oczywiście lepsze pierwsze wrażenie grafiką, puchniętymi mordami itd. robiło na starym Xie. I z sentymentu do Tokyo Extreme Racer (na DC) czekam na Import Tuner Challenge. Edytowane 5 Maja 2016 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Pierwsze Halo, Gears of War i MAX PAYNE 3 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zacząłem tydzień temu San Andreas i chłonę jakbym grał pierwszy raz. Niesamowita gra! Trochę skopana ta wersja ale nie przeszkadza mi to w odbiorze tego dziela. Odpaliłem również Mafię II i już wiem, że skończę jeszcze raz. Uwielbiam gangsterskie klimaty, więc z ogromną przyjemnością przypomnę sobie fabułę z drugiej części. Kto pisze, że Mafia II to crap ten pedau! Niesamowite przeżycia na niesamowitej konsoli! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi