Opublikowano 5 lutego 201510 l uwielbiam tą serię na ps2 persone 4 kończyłem 3 razy na vicie jeszcze czeka na ponowne przejście Dla mnie must have na premierę
Opublikowano 6 lutego 201510 l Ogień. Bardzo fajna stylistyka, coś nowego. Widać, że graficznie bardziej w strone Catherine, co mi pasuje. Czekam.
Opublikowano 6 lutego 201510 l Trailer rewelacyjny, design również. Jedyne co mnie boli to fakt, że znowu MC będzie niemową. Mogliby pójść za ciosem i zrobić normalną postać, tak jak to miało miejsce w Catherine.
Opublikowano 6 lutego 201510 l Co się tyczy tych ciekawostek wrzuconych przez nobodylikeyou to miło widzieć więcej nawiązań do głównego nurtu SMT jak i pierwszych Person. Liczę,że nadchodzący stuff z Famitsu jeszcze bardziej dorzuci do pieca jeśli chodzi o hype
Opublikowano 6 lutego 201510 l W JP pod koniec roku.Co z resztą świata do końca nie wiadomo,Atlus twierdzi,że USA nie będzie musiało długo czekać na tytuł względem japońskiej premiery. Teraz tylko pytanie ile to będzie oznaczać.
Opublikowano 6 lutego 201510 l przeciez w grudniu na evencie sony gadali ze us dostanie p5 w dniu premiery w kkw
Opublikowano 6 lutego 201510 l Normalnie chyba uschnę czekając na P5 P3FES i P4 były dla mnie jak narkotyk. Obstawiam, że P5 wyjdzie w Japonii na gwiazdkę 2011 i w USA pojawi się w wakacje 2012, czyli realistycznie trzeba się nastawić na te dwa lata czekania.
Opublikowano 6 lutego 201510 l przeciez w grudniu na evencie sony gadali ze us dostanie p5 w dniu premiery w kkw To daj źródło. Jedyne co potwierdzili to że gra będzie wydana po angielsku i puścili na szybko lekko zmodyfikowany japoński trailer.
Opublikowano 6 lutego 201510 l Widać, że na grę hype jest ogromny - wystarczył jeden trailer aby gaf w mniej niż 24h zapisał 100 stron w temacie dot. trailera Nie pamiętam innej gry, która zrobiła coś tego (w ciągu ostatnich lat)
Opublikowano 7 lutego 201510 l Widać, że na grę hype jest ogromny - wystarczył jeden trailer aby gaf w mniej niż 24h zapisał 100 stron w temacie dot. trailera Nie pamiętam innej gry, która zrobiła coś tego (w ciągu ostatnich lat) Gaf nabił 100 stron. YT 1 milion obejrzeń. no wow po prostu. wierzyć się nie chcę jaki ta gra narobiła hype.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Jedna z najlepszych serii dla mnie. Ogrywalo sie, jak i na DSa kilka czesci. Biore w premiere i nie moge sie doczekac.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Widać, że na grę hype jest ogromny - wystarczył jeden trailer aby gaf w mniej niż 24h zapisał 100 stron w temacie dot. trailera Nie pamiętam innej gry, która zrobiła coś tego (w ciągu ostatnich lat) Gaf nabił 100 stron. YT 1 milion obejrzeń. no wow po prostu. wierzyć się nie chcę jaki ta gra narobiła hype. Nie ma co się dziwić, skoro ostatnie 4 FF były beznadziejne (FF12, FF13, FF13-2, FF13-3)
Opublikowano 7 lutego 201510 l Hype jest bo dawno tej właściwej, nowej Persony nie było. Ostatnia duża część wyszła przecież na PS2, nie licząc remakow na konsole przenośne. Społeczność tej gry jak widać jest świetna, więc nic tylko się cieszyć. Miejmy nadzieję że Persona 6 powstanie szybciej.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Miejmy nadzieję że Persona 6 powstanie szybciej. IMHO jeżeli P5 sprzeda się świetnie (a na to się zapowiada po odzewie fanów), to P6 powstanie za max 2 lata od premiery P5
Opublikowano 7 lutego 201510 l Miejmy nadzieję że Persona 6 powstanie szybciej. IMHO jeżeli P5 sprzeda się świetnie (a na to się zapowiada po odzewie fanów), to P6 powstanie za max 2 lata od premiery P5 2 lata to jednak byłoby troszkę za szybko. Na dobrego erpega trzeba przynajmniej 3-4 lata, ale to też pewnie zależy czy jest robiony od podstaw czy bazuje na zrobionym już materiale. W każdym razie jako fan Person jaram się 5 jak cholera.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Całkiem możliwe, że na P6 będziemy czekać krócej. Z tą serią różnie bywa. Persona - 1996 Persona 2 - 1999 Persona 3 - 2006 Persona 4 - 2008 Persona 5 - 2015 Edytowane 7 lutego 201510 l przez Pix
Opublikowano 7 lutego 201510 l Widać schemat, że sequel na tej samej konsoli dzielą 2-3 lata, a przeskok na nową generację to ~7 lat. 2017/18 i P6 to logiczny scenariusz.
Opublikowano 7 lutego 201510 l Tez jestem nagrzany na P5. Ostatnie 3 czesci jakie ogrywalem to odnogi na NDS
Opublikowano 7 lutego 201510 l Ty,ale wiesz,że na nds to nie były persony ? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 8 lutego 201510 l fani pokusili się o dokładne tłumaczenie jap. czcionki na nasz rodzimy inglisz - od 2:52 do końca dokładniejsza analiza. https://www.youtube.com/watch?v=dEBVA-i90jM