Opublikowano 8 czerwca8 cze Tak, bardzo dobre dwa akty, konkretne sceny walk. Trzeci i finał już trochę zawodzą. No i zakończenie otwarte na kontynuację. Dan Trachtenberg fajnie buduje to uniwersum.
Opublikowano 10 czerwca10 cze Również obejrzałem i podzielam zdanie poprzedników. Tylko ta animacja jakby rwana momentami, niezbyt mi pasowała.
Opublikowano 17 czerwca17 cze Fajny ten animowany mini serial. Animacja nie jest w 100% płynna ale może takie było założenie twórców. Trzecia historia mocno dziwna, no generalnie nie podeszła mi walka powietrzna. Ale te pierwsze dwie jak najbardziej w klimacie Predatora.Teraz spokojnie czekam na Badlands
Opublikowano poniedziałek o 17:155 dni Ten ryjec predatora nadal chvjowo wygląda Wleci w internety to się obejrzy.
Opublikowano poniedziałek o 17:305 dni Sfeminizowany z ryja, miękki predator bez siusiaka i silna kobieta - śmierdzi z daleka porażkąOd ponad 30(?) lat materiał źródłowy, który zrobił to dobrze leży na wyciągnięcie ręki, ale oni nigdy go nie wykorzystają z wiadomych powodów :) Edytowane poniedziałek o 17:485 dni przez nievil
Opublikowano wtorek o 07:044 dni Gdzie te kundle mają problem zrobić fajny ryj predatora. No nie rozumiem kompletnie ich pobudek do takiego partactwa. Przecież w internecie w 3 sekundy lepszy idzie wygenerować.
Opublikowano wtorek o 07:114 dni Już nawet w Prey lepiej to wyglądało. Jak ktoś wcześniej pisał, to wygląda jak gumowa maska na cosplay.
Opublikowano wtorek o 09:004 dni Autor Ryj wygląda już sporo lepiej, niż w poprzednim zwiastunie. Kino day one.
Opublikowano wtorek o 13:314 dni Mnie to zastanawia z kim na miecze tlucze się nasz młokos. Jeszcze 108 dni.
Opublikowano środa o 06:193 dni Morda jak morda, ale te elementy komediowe jak z marvela to jest ku.rwa najwiekszy dramat.
Opublikowano czwartek o 15:202 dni Bishop rozwalony w pół ledwo „przeżył” a ta będzie mu siedzieć na plecach cały film i pierdolic do ucha jakieś głupoty. Oczywiście Predator jest czarny a partnerka to biała blondyna jak to zwykle bywa.
Opublikowano czwartek o 16:022 dni Nie ma co porównywać tego ze starymi Obcymi. David z Prometeusza też nie narzekał jak mu łeb oderwano.