Opublikowano 8 czerwca 20258 cze Tak, bardzo dobre dwa akty, konkretne sceny walk. Trzeci i finał już trochę zawodzą. No i zakończenie otwarte na kontynuację. Dan Trachtenberg fajnie buduje to uniwersum.
Opublikowano 10 czerwca 202510 cze Również obejrzałem i podzielam zdanie poprzedników. Tylko ta animacja jakby rwana momentami, niezbyt mi pasowała.
Opublikowano 17 czerwca 202517 cze Fajny ten animowany mini serial. Animacja nie jest w 100% płynna ale może takie było założenie twórców. Trzecia historia mocno dziwna, no generalnie nie podeszła mi walka powietrzna. Ale te pierwsze dwie jak najbardziej w klimacie Predatora.Teraz spokojnie czekam na Badlands
Opublikowano 21 lipca 202521 lip Ten ryjec predatora nadal chvjowo wygląda Wleci w internety to się obejrzy.
Opublikowano 21 lipca 202521 lip Sfeminizowany z ryja, miękki predator bez siusiaka i silna kobieta - śmierdzi z daleka porażkąOd ponad 30(?) lat materiał źródłowy, który zrobił to dobrze leży na wyciągnięcie ręki, ale oni nigdy go nie wykorzystają z wiadomych powodów :) Edytowane 21 lipca 202521 lip przez nievil
Opublikowano 22 lipca 202522 lip Gdzie te kundle mają problem zrobić fajny ryj predatora. No nie rozumiem kompletnie ich pobudek do takiego partactwa. Przecież w internecie w 3 sekundy lepszy idzie wygenerować.
Opublikowano 22 lipca 202522 lip Już nawet w Prey lepiej to wyglądało. Jak ktoś wcześniej pisał, to wygląda jak gumowa maska na cosplay.
Opublikowano 22 lipca 202522 lip Autor Ryj wygląda już sporo lepiej, niż w poprzednim zwiastunie. Kino day one.
Opublikowano 22 lipca 202522 lip Mnie to zastanawia z kim na miecze tlucze się nasz młokos. Jeszcze 108 dni.
Opublikowano 23 lipca 202523 lip Morda jak morda, ale te elementy komediowe jak z marvela to jest ku.rwa najwiekszy dramat.
Opublikowano 24 lipca 202524 lip Bishop rozwalony w pół ledwo „przeżył” a ta będzie mu siedzieć na plecach cały film i pierdolic do ucha jakieś głupoty. Oczywiście Predator jest czarny a partnerka to biała blondyna jak to zwykle bywa.
Opublikowano 24 lipca 202524 lip Nie ma co porównywać tego ze starymi Obcymi. David z Prometeusza też nie narzekał jak mu łeb oderwano.
Opublikowano 27 lipca 202527 lip Na San Diego Comic Conie pokazali nowa scene z Predator: Killer of Killers, czyżby się szykowała kolejna część i predzie będą polować na kozaków którzy przeżyli starcie z innymi predatorami?
Opublikowano 27 lipca 202527 lip Ciekawe czy będzie się to jakoś z Badlands łączyć, jakby mieli to kontynuować.
Opublikowano 27 lipca 202527 lip Podejrzewam że w jakimś stopniu będzie.Trochę śmiesznie że 1,5 miesiąca po premierze zmieniają epilog. Tylko ciekawe czy doczekamy się powrotów w filmie aktorskim czy w formie animowanej.
Opublikowano 27 lipca 202527 lip Co za bzdura, Arnold zginął i kombinowanie z tym jest śmieszne. Następny będzie Rocky z 3 walką z Apollo Creedem.