Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SUPER STREET FIGHTER IV

Featured Replies

Opublikowano

Ja kupiłem jak było -75%, kupiłem komplet. A często tanio można na Allegro gry które wrzucasz sobie na Steam kupić. Wczoraj czy przedwczoraj wziąłem też za 10 Euro Dishonoured, nie trawię FPSów na padach ;-) Mysza rządzi.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 459
  • Wyświetleń 47,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

• O ja cie (pipi)e MOJ MAIN !!!!!

• Mistrzostwo   Moves in oil mode have more range, including 360. Front and backdash are better in oil mode too. All of his pokes have neutral and toward versions. Has a 'trap' ultra, where he lays d

Opublikowano

Graja w to jeszcze ludzie? 

Opublikowano
  • Autor

żeby flejma rozpocząć dodam, że najlepsi grają na iksie

Opublikowano

Nie jestem az takim hardkorem, zeby grac w bijatyki na padzie od xboxa 

Opublikowano
  • Autor

Nie jestem az takim hardkorem, zeby grac w bijatyki na padzie od konsoli

Opublikowano

Przeciez trzeci dualshock wystarcza w zupelnosci do rekreacyjnego grania z kumplami/ po sieci. Nie mowie o turniejach, bo to nie moja liga. 

Opublikowano

Przeciez trzeci dualshock wystarcza w zupelnosci do rekreacyjnego grania z kumplami/ po sieci. Nie mowie o turniejach, bo to nie moja liga. 

...true.

Opublikowano
  • Autor

Kiedy Wy w końcu zrozumiecie, że w DWA DE nie gra sie kejżualowo. W DWA DE gra się tak jak miałoby się walczyć o przyszłość, o swoje życie!

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Tak naprawdę to to jest kwestia gustu, jedni wolą d-pada, inni analoga. Ja np. nie wyobrażam sobie grać ani na jednym, ani na drugim, stick ftw. ;]

Mi się dobrze gra w 3d na sticku ale w niektóre 2d lepiej mi się grało na padzie (nie wiem czemu) - np GGAC :/ Nie wiem czemu. Na padzie zrobienie b,b, czy f,f jest super szybkie, tak samo f,uf, na sticku to troszkę więcej zajmuje czasu.

Opublikowano
  • Autor

Bo na padzie w GG można sobie zbindować PeKaeSa pod jednym przyciskiem a na sticku wstyd jak CHUJ!

Opublikowano

i tak z toba wygrywalem na padzie  :sorcerer:

Opublikowano

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Grywa ktoś jeszcze na PS3? Online jest zaje.biste, szkoda tylko że zostali sami wymiatacze i wpier.dol konkretny od Ryu&Ken onehitcombomasta. Jak ktoś chce pograć bez spiny to dodawać na PSN.

Opublikowano

Ja mogę szpilnąć - miałem dziewięć miechów przerwy, ale wracam z racji premiery Ultry.

Opublikowano

Panowie, pododaje Was w piątek i ciśniemy.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Jak mam zwykłą wersje SSF to można grać z tymi co mają AE?

Opublikowano

Fajnie, to też chętnie pogram jakby co. Mój aktualny poziom określiłbym jako marny, bo dawno nie grałem :)

PS. Jakbym nie miał miejsca w znajomkach to ślijcie PW, zrobię czystki na liście :D

Opublikowano

Wysłałem Ci już zaproszenie. Jak coś będę wieczorem, dziś i jutro.