Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam czekam na baterie w flagowcu która będzie trzymała tydzień. Aparaty już są za(pipi)iste, ekrany 6cali + oled no cudowne. Tylko kwestia baterii, żeby sot lepszy niż te 5-6 godzin. 

Ten cały fold z ekranem 4.5cala jak złożony z gabarytami ceglowki. Po rozłożeniu trochę ponad 7 cali w proporcjach telewizora z poprzedniego wieku. No nie widzę tego. Jeszce żeby ekran jak złożony miał te ok 5 cali po rozłożeniu jakieś 8-9 cali w proporcjach 16:9. A tak to tylko meh 

Edytowane przez REZOK

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 411,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Boze, przeciez ta gra kosztowala ostatnio 80 groszy.

• W wnoym androidzie zmienili kilka emoji: Okej, sałatka nie ma jajka, no bo vege jest mniejszością i pewnie zmienili dla nich Rodzina, która nie ma płci, nie widać czy to baby czy faceci

• tak nawiązując do wielkiej wojny patentowej apple VS reszta świata  

Opublikowano

ale S10+ wydaję się być całkiem fajnym telefonem.

Pierwsze testy pokazują iż bateria została znacznie poprawiona, dodatkowo najlepszy ekran HDR10+ z certyfikatem, za(pipi)iście wielki ekran i jeszcze lepsze zdjęcia.

Opublikowano
10 godzin temu, REZOK napisał:

Po rozłożeniu trochę ponad 7 cali w proporcjach telewizora z poprzedniego wieku. 

Przecież 4:3 na tabletach to kapitalna sprawa.

Opublikowano

Wczoraj zaktualowalem xperie xz1c do androida 9. Najgorsza decyzja odkąd mam ten telefon :/.
Jakoś nie zauważyłem jakoś żadnych nowości, a wywalili mi rozwijane menu przy przycisku od bluetooth. Teraz żeby wybrać urządzenie bluetooh muszę wejść w ustawienia i w poprzednio połączone urządzenia.
Czy można jakoś wrócić do ósemki bez używania dziesięciu programów odblokowania bootloadera i rota?
Albo czy idzie jakoś przywrócić te menu?
d53e1f05c35ebec5ec162b85ed63b429.jpg

Opublikowano

Właśnie prezentowane są nowe telefony i tak jednym okiem to śledzę i nie powiem, trafne spostrzeżenie moim zdaniem. Bardziej od wyginanego Samsunga jara mnie, że za rok kupię sobie Xiaomi, który za ułamek ceny spełni 90% moich wymagań. I to nie jest jakiś low-endowy model, tylko high-end.

Opublikowano

A później będzie jak w homefront revolution xd a tak serio, fajna opcja w świetnej cenie, może kiedyś uwolnię się ze szponów Apple

Opublikowano

Pomacałem w media expert s10. Ajajaj, oczy się zaświeci jak sroce na widok pierścionka. Piękny telefon.

Opublikowano
4 godziny temu, raven_raven napisał:

Właśnie prezentowane są nowe telefony i tak jednym okiem to śledzę i nie powiem, trafne spostrzeżenie moim zdaniem. Bardziej od wyginanego Samsunga jara mnie, że za rok kupię sobie Xiaomi, który za ułamek ceny spełni 90% moich wymagań. I to nie jest jakiś low-endowy model, tylko high-end.

Bez nfc nigdy nie kupie Xiaomi...

Huawei zaprezentował składany telefon - piękna bestia.

Opublikowano

Mój mi 8 ma NFC. Nie wiem czemu nowsze high endy miały by go nie mieć.

Opublikowano

No nfc jest w każdym flagowym modelu xiaomi od mi3 :dynia:

Ale fakt nie jest to standard dlatego trzeba patrzeć co się kupuję.

Osobiście w ogóle tego nie używam .

Ja się cieszę że wyszła teraz 9 to może jakąś używkę 8 wyrwę za jakiś czas :nosacz3:

Opublikowano

warto

Opublikowano

Ja już mam, wypas wart każdych pieniędzy!

Opublikowano

Ja nawet nie wiem czy nie odłożę w czasie zakupu mieszkania żeby to brać day one. 

https://komorkomania.pl/36882,huawei-p30-i-pro-30-na-zdjeciach-analizujemy-parametry-potrojnych-aparatow

Kurcze będzie mnie kusiło żeby zmienic P20 na P30. Optyczny zoom w telefonie o całkiem niezłych parametrach. Poczekam na testy najwyżej poczekam jeszcze rok na P40. Współpraca z Leica wychodzi im świetnie. 

A pomyśleć ,że rok temu bałem się chińczyków i zawsze uderzałem w galaxy albo innego flagowca.

Opublikowano

Następnym razem użyj opcji szukaj

Opublikowano

W du,pie

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie może jak ustawić fullscren w retroarch?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jaki pad pod tablet androida polecacie?

Dualshock 4 mam z 2014roku, więc nie do końca współpracuje (lagi).

Opublikowano

Fajny, ale muszą być analogi .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostatnio zauważyłem, że niektore apki(spotify, chrome, messenger) mi się same aktualizuja pomimo tego, że mam wyłączone aktualizacje automatyczne. W sklepie wciąż pokazuje, że muszę zainstalować aktualizacje.

Czy idzie jakoś to zablokować? Bo spotify co aktualizacje jest coraz gorsze. confused.gif