Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sonisphere Festiwal

Featured Replies

Opublikowano

...właśnie, będą śmigać samoloty nad głową..? Trochę to przecież głośne jest, a latają pewnie co chwilę...

• Odpowiedzi 271
  • Wyświetleń 18,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Ta, latać nad głową będą, ale nie samoloty ;)

Livenation wysłało wam bilety? Bo u mnie cisza (wysyłają powiadomienie na @)

Opublikowano

Ta, latać nad głową będą, ale nie samoloty ;)

Livenation wysłało wam bilety? Bo u mnie cisza (wysyłają powiadomienie na @)

U mnie też nic, może drukują nowe, uwzględniające Megadeth?

Ciekawe czy Rudy wyskoczy na scenę z Metą żeby wspólnie zagrać Mechanixa/Four Horsemen, albo coś innego z Kill 'Em All.

Opublikowano
  • Autor

No tak tak, wyskoczy...

Larsowi do pokoju żeby sobie co nieco wyjaśnić, hehe. Może obejdzie się bez bitki na zapleczu ;)

A tak całkiem serio, rudy na scenie razem z Meta grający four horsemen... 0_o

PS. No to mnie uspokoiliście z tymi biletami ;)

Opublikowano

Bilet kupiłem dziś w Empiku. Zespoły nie są na nim wymienione.

Opublikowano

Ja kupiłem w Empiku.

Opublikowano

masakryczny koncert się szykuje, zaczynam odkładać hajs. Ciekawe ile czasu bilety będą w sprzedaży

Opublikowano

Tez kupilem w empiku. Szkoda mi bylo wywalic 400 zl na to cale Golden circle i kupilem plyte i nie wiem czy to nie byl blad, bo to dosc daleko od sceny :/

Opublikowano

Jak dla mnie błąd, bo w sumie gdzie kolwiek nie będziesz na GS to i tak będziesz dużo widział. A na płycie, a nóż będziesz miał pecha i trafisz na koniec.

Opublikowano

Ja kupiłem najpierw na płytę (godzinę po otworzeniu sprzedaży przez Internet - bilet już doszedł parę dni temu). Potem doszedł Megadeth do składu i kumpel zdecydował się też jechać - oboje przedyskutowaliśmy plusy i minusy i wzięliśmy Golden Circle (nadal czekamy na bilety). Także jak coś to mam do sprzedania bilet na płytę ;)

Argumenty, które przemówiły za GS:

Jeden zespół zagra średnio 1,5h (Metallica pewnie ze 2 h, ale Behemoth ok. 30 min., w każdym razie średnio ok. 1,5h) = 9 godz. + rozkładanie/składanie sprzętu - liczmy pół godz. rozkładanie/pół składanie = kolejne 6 godz. Biorąc pod uwagę jakiś mój błąd w obliczeniach, cały bankiet będzie trwał ok. 14-16 godz. Istnieje prawdopodobieństwo, że ktoś będąc na płycie dopcha się do barierek oddzielających GS od płyty - no i fajnie. Postoi tam godzinę, dwie, pięć... zachce się pić (czerwiec), s.rać, nogi będą powoli odmawiać posłuszeństwa. W końcu nie wytrzyma i pójdzie pod ToiToie/namioty z żarciem, wróci i jest znowu na samym końcu lotniska - nie wiem czy będzie się chciało znowu przeciskać pod barierki. Na GS można wejść/wyjść o każdej porze i zawsze będzie dobre miejsce. Już na Mecie w Chorzowie zaczynałem wymiękać, a tam cały koncert trwał 5-6 godz. Tutaj przy tylu zespołach to byłaby po prostu męczarnia, a ja wolałbym jednak czerpać z tego wydarzenia jakąś przyjemność. A 200 zł więcej, to wystarczy odkładać miesięcznie po 35 zł do czerwca.

Opublikowano

Ja kupiłem najpierw na płytę (godzinę po otworzeniu sprzedaży przez Internet - bilet już doszedł parę dni temu). Potem doszedł Megadeth do składu i kumpel zdecydował się też jechać - oboje przedyskutowaliśmy plusy i minusy i wzięliśmy Golden Circle (nadal czekamy na bilety). Także jak coś to mam do sprzedania bilet na płytę ;)

Argumenty, które przemówiły za GS:

Jeden zespół zagra średnio 1,5h (Metallica pewnie ze 2 h, ale Behemoth ok. 30 min., w każdym razie średnio ok. 1,5h) = 9 godz. + rozkładanie/składanie sprzętu - liczmy pół godz. rozkładanie/pół składanie = kolejne 6 godz. Biorąc pod uwagę jakiś mój błąd w obliczeniach, cały bankiet będzie trwał ok. 14-16 godz. Istnieje prawdopodobieństwo, że ktoś będąc na płycie dopcha się do barierek oddzielających GS od płyty - no i fajnie. Postoi tam godzinę, dwie, pięć... zachce się pić (czerwiec), s.rać, nogi będą powoli odmawiać posłuszeństwa. W końcu nie wytrzyma i pójdzie pod ToiToie/namioty z żarciem, wróci i jest znowu na samym końcu lotniska - nie wiem czy będzie się chciało znowu przeciskać pod barierki. Na GS można wejść/wyjść o każdej porze i zawsze będzie dobre miejsce. Już na Mecie w Chorzowie zaczynałem wymiękać, a tam cały koncert trwał 5-6 godz. Tutaj przy tylu zespołach to byłaby po prostu męczarnia, a ja wolałbym jednak czerpać z tego wydarzenia jakąś przyjemność. A 200 zł więcej, to wystarczy odkładać miesięcznie po 35 zł do czerwca.

W(pipi)ia mnie ze masz racje i co ja mam zrobic teraz? Musze kumpla przekonac. Przypominajac sobie po ile bilety chodzily przed koncertem w chorzowie nie ma co teraz sprzedawac. Potem sie sprzeda i splaci GC <idea>

Calosc 16h? wejscie jest od 14, pewnie zacznie sie o 16. Niemozliwe zeby skonczylo sie o 9 rano xD

Opublikowano

Tak z ciekawości się zapytam:

Jak to jest na tym złotym kole? Normalnie się stoi, czy trzeba siedzieć jak w teatrze xd?

Opublikowano

niech ktoś mi powie, ile kosztowały bilety oficjalnie na ostatnią Metallicę w Polsce, a ile kosztowały bilety na allegro, tak powiedzmy na miesiąc przed koncertem.

Opublikowano

O moj kumpel z podstawowki robil z nim ten wywiad chyba.