Opublikowano 18 grudnia 200915 l ...właśnie, będą śmigać samoloty nad głową..? Trochę to przecież głośne jest, a latają pewnie co chwilę...
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Autor Ta, latać nad głową będą, ale nie samoloty Livenation wysłało wam bilety? Bo u mnie cisza (wysyłają powiadomienie na @)
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Ta, latać nad głową będą, ale nie samoloty Livenation wysłało wam bilety? Bo u mnie cisza (wysyłają powiadomienie na @) U mnie też nic, może drukują nowe, uwzględniające Megadeth? Ciekawe czy Rudy wyskoczy na scenę z Metą żeby wspólnie zagrać Mechanixa/Four Horsemen, albo coś innego z Kill 'Em All.
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Autor No tak tak, wyskoczy... Larsowi do pokoju żeby sobie co nieco wyjaśnić, hehe. Może obejdzie się bez bitki na zapleczu A tak całkiem serio, rudy na scenie razem z Meta grający four horsemen... 0_o PS. No to mnie uspokoiliście z tymi biletami
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Autor Wczoraj dostałem @ od Live Nation, bilecik już do mnie jedzie. :]
Opublikowano 23 grudnia 200915 l Ja pytałem się na infolinii o tracking number. Dostałem, sprawdziłem na stronce DHLu i dziś będą bileciki
Opublikowano 23 grudnia 200915 l masakryczny koncert się szykuje, zaczynam odkładać hajs. Ciekawe ile czasu bilety będą w sprzedaży
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Tez kupilem w empiku. Szkoda mi bylo wywalic 400 zl na to cale Golden circle i kupilem plyte i nie wiem czy to nie byl blad, bo to dosc daleko od sceny
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Jak dla mnie błąd, bo w sumie gdzie kolwiek nie będziesz na GS to i tak będziesz dużo widział. A na płycie, a nóż będziesz miał pecha i trafisz na koniec.
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Ja kupiłem najpierw na płytę (godzinę po otworzeniu sprzedaży przez Internet - bilet już doszedł parę dni temu). Potem doszedł Megadeth do składu i kumpel zdecydował się też jechać - oboje przedyskutowaliśmy plusy i minusy i wzięliśmy Golden Circle (nadal czekamy na bilety). Także jak coś to mam do sprzedania bilet na płytę Argumenty, które przemówiły za GS: Jeden zespół zagra średnio 1,5h (Metallica pewnie ze 2 h, ale Behemoth ok. 30 min., w każdym razie średnio ok. 1,5h) = 9 godz. + rozkładanie/składanie sprzętu - liczmy pół godz. rozkładanie/pół składanie = kolejne 6 godz. Biorąc pod uwagę jakiś mój błąd w obliczeniach, cały bankiet będzie trwał ok. 14-16 godz. Istnieje prawdopodobieństwo, że ktoś będąc na płycie dopcha się do barierek oddzielających GS od płyty - no i fajnie. Postoi tam godzinę, dwie, pięć... zachce się pić (czerwiec), s.rać, nogi będą powoli odmawiać posłuszeństwa. W końcu nie wytrzyma i pójdzie pod ToiToie/namioty z żarciem, wróci i jest znowu na samym końcu lotniska - nie wiem czy będzie się chciało znowu przeciskać pod barierki. Na GS można wejść/wyjść o każdej porze i zawsze będzie dobre miejsce. Już na Mecie w Chorzowie zaczynałem wymiękać, a tam cały koncert trwał 5-6 godz. Tutaj przy tylu zespołach to byłaby po prostu męczarnia, a ja wolałbym jednak czerpać z tego wydarzenia jakąś przyjemność. A 200 zł więcej, to wystarczy odkładać miesięcznie po 35 zł do czerwca.
Opublikowano 24 grudnia 200915 l Ja kupiłem najpierw na płytę (godzinę po otworzeniu sprzedaży przez Internet - bilet już doszedł parę dni temu). Potem doszedł Megadeth do składu i kumpel zdecydował się też jechać - oboje przedyskutowaliśmy plusy i minusy i wzięliśmy Golden Circle (nadal czekamy na bilety). Także jak coś to mam do sprzedania bilet na płytę Argumenty, które przemówiły za GS: Jeden zespół zagra średnio 1,5h (Metallica pewnie ze 2 h, ale Behemoth ok. 30 min., w każdym razie średnio ok. 1,5h) = 9 godz. + rozkładanie/składanie sprzętu - liczmy pół godz. rozkładanie/pół składanie = kolejne 6 godz. Biorąc pod uwagę jakiś mój błąd w obliczeniach, cały bankiet będzie trwał ok. 14-16 godz. Istnieje prawdopodobieństwo, że ktoś będąc na płycie dopcha się do barierek oddzielających GS od płyty - no i fajnie. Postoi tam godzinę, dwie, pięć... zachce się pić (czerwiec), s.rać, nogi będą powoli odmawiać posłuszeństwa. W końcu nie wytrzyma i pójdzie pod ToiToie/namioty z żarciem, wróci i jest znowu na samym końcu lotniska - nie wiem czy będzie się chciało znowu przeciskać pod barierki. Na GS można wejść/wyjść o każdej porze i zawsze będzie dobre miejsce. Już na Mecie w Chorzowie zaczynałem wymiękać, a tam cały koncert trwał 5-6 godz. Tutaj przy tylu zespołach to byłaby po prostu męczarnia, a ja wolałbym jednak czerpać z tego wydarzenia jakąś przyjemność. A 200 zł więcej, to wystarczy odkładać miesięcznie po 35 zł do czerwca. W(pipi)ia mnie ze masz racje i co ja mam zrobic teraz? Musze kumpla przekonac. Przypominajac sobie po ile bilety chodzily przed koncertem w chorzowie nie ma co teraz sprzedawac. Potem sie sprzeda i splaci GC <idea> Calosc 16h? wejscie jest od 14, pewnie zacznie sie o 16. Niemozliwe zeby skonczylo sie o 9 rano xD
Opublikowano 25 grudnia 200915 l Tak z ciekawości się zapytam: Jak to jest na tym złotym kole? Normalnie się stoi, czy trzeba siedzieć jak w teatrze xd?
Opublikowano 25 grudnia 200915 l To są po prostu "płyta" pod sceną, no jak se wyobrażasz siedzenie na big four xD?
Opublikowano 25 grudnia 200915 l niech ktoś mi powie, ile kosztowały bilety oficjalnie na ostatnią Metallicę w Polsce, a ile kosztowały bilety na allegro, tak powiedzmy na miesiąc przed koncertem.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Autor Bilecik od środy w domu. Nergal o festiwalu. http://overkill.pl/news/goto.php?id=1943