Gość Mr. Blue Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Nie no super, trailery do porównania dajesz.... Nie lubię się kłócić w internecie, ale czasami trzeba być Kapitanem Oczywistym: Nie ma żadnego porównania graficznego pomiędzy UNS a Broken Bond, które miejscami wygląda jak gra na PS2 (tragiczne twarze bohaterów!!!). No bez jaj, Broken Bond jest lepszy jeżeli chodzi o ukazanie historii, oprawę dźwiękową (oryginalne OST z anime) dla niektórych nawet gameplay jest lepszy ale grafika? Grafika?! Nawet Blue Dragon nie może rywalizować pod tym względem z UNS a co dopiero ta biedna graficznie produkcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Niektórym mylą się pojęcia grafika, a oprawa serio . UNS wygląda teraz słabawo bo zwracamy uwagę przede wszystkim na kulejące aspekty techniczne - Konoha (nie ukrywajmy) wygląda "so-so", ząbki dobijają i generalnie jest pusto. To co może urzec to właśnie oprawa która niesamowicie zbliża się do anime i nie wywołuje odruchu "WTF" (Naruto wygląda tak jak wyglądać powinien, a nie jakaś plastikowa gęba). Dlatego właśnie mam pewne obawy względem UNS2, ale i tak wierzę że będzie ogólnie lepiej i fajniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) I to cholercia chodzi, że Ninja Storm wyglądał jak anime, a styl graficzny w Broken Bond w ogóle nie daje tego uczucia, a jeśli chodzi o ilość detali to...obejrzyjcie se anime i zobaczycie łysość XD. Zresztą filmik otwierający w Ninja Storm pokazuje dziesiątki przechadzających się osób i ogólnych przepych. Potem przechodnie znikają XD. Oczywiście nie można też przesadzać z tą łysością, bo wszystko jest ładnie i pięknie zupełnie jak w anime. Nie za bardzo byłoby co tam na siłę wciskać. Naruto Rasengan ! http://www.j-isle.com/blog/wp-content/uploads/2008/07/narutostorm.jpg <---Ninja Storm http://static2.videogamer.com/videogamer/images/xbox360/naruto_the_broken_bond/screens/naruto_the_broken_bond_8.jpg <-- Broken Bond Edytowane 23 Grudnia 2009 przez Wolak10 Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 No niestety w broken bond wygląda to.... syfiasto:D Ogólnie pograłbym w BB ale jeśli chodzi o "Styliszzz" to broken wypada strasznie kiepsko przy UNS. Swoją drogą to fajnie byłoby zobaczyć Pain'a w UNS2 , ale cóż, twórcy chcą szybką kasę i nie poczekają aż anime dojdzie troszkę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mnie też strasznie ciekawi dokąd będzie prowadzona akcja w Storm 2. Mam nadzieję, że jak najdalej, bo anime póki jest po walce Sasuke z Itachim. Jestem też strasznie ciekawe jak będzie wyglądać tryb kooperacji aż do 4 graczy : D. Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mogliby zrobić gierkę na podstawie mangi, ale ważnym konfliktem jest tu niestety anime bo - jeśli jakaś technika wyglądała by tu trochę inaczej niż później w anime (jak w końcu dojdzie do tego miejsca) to dużo osób później z góry skreślałoby tą grę ze względu na niezgodność z anime, był by to po prostu dla nich niefajny minus. No ale tak się raczej nie stanie bo gry z mangi nie zrobią;p Sama walka Sasuke vs Itachi nie jest aż tak ciekawa jak Naruto vs Pain, to bym o wiele chętniej zobaczył. Ale kto powiedział że gra dojdzie nawet do momentu walki braciaków Uchicha? Może skończy się jeszcze wcześniej? Gra jest dla nas narazie jednym wielkim znakiem zapytania, miejmy nadzieję że namco bandai nas nie zawiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Siepenka 0 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Pozwolicie, że odświeżę ten temat. Niedawno ukazał się pierwszy trailer z Naruto ultimate ninja storm 2 oto link: http://www.youtube.com/watch?v=hfniXBnijyA Jak widać możliwe, że w końcu dodadzą filmiki w każdym rozdziale, w story. Pytanie teraz dokąd dojdą, Sasuke jest w stroju akatsuki, ale to może być tylko strój dodatkowy. Ja mam nadzieje, że dojdą do walki Killer Bee vs Sasuke, więc trzymajmy za to kciuki. A więc teraz powiedzcie co sądzicie o traileru? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Trailer bardzo kuszący, oby tylko usprawnili i rozbudowali system walki. W jedynce było jutsu, ultimate jutsu i zwykłe combosy, a jak się chciało coś innego to trzeba było przed walką założyć zamiast ustawić na inną kombinację klawiszy. Nie wiem chyba mieli ludzi za ciemniaków xD. Co do trailera to Sasuke w stroju Akatsuki budzi nadzieję, że ta gra nawet dość daleko dojdzie fabularnie, ale na razie jeszcze zbyt mało wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 I już jestem prawie pewien, że wszystkie combosy będą żywcem przeniesione z Narutimate Accel 3 na PSP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie martw się Estel nie będziemy z tego powodu specjalnie płakać jeżeli to prawda, bo dużo tu ludzi ze "sceny" to nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jasne. Ale z tamtym systemem związane są też pewne uproszczenia tj. jedno jutsu ustawiane przed walką, jedno ougi na postać i średni tryb rage. CC2 stoi w miejscu. Dobrze, że przynajmniej walki z bossami zapowiadają się genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siepenka 0 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Po raz kolejny odświeżę temat. Kolejny filmik: http://www.youtube.com/watch?v=n0DHaXW7sg8 Jak widać jednak będzie tryb online. Cieszy was to? Szczerze ja jeszcze nigdy na PS3 nie grałem w online, ale po tej wiadomości, chyba zacznę . 40 postaci to trochę mało, mam nadzieje, że będzie w nich też Killer Bee. A teraz powiedzcie, co sądzicie o nowych wieściach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) Gra fabularnie dojdzie max do walki Sasuke vs Itachi, na pewno nie zobaczymy w niej Naruto Sage Mode - gra nie wyprzedzi przecież Anime. Edytowane 17 Lutego 2010 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Zanim gra wyjdzie anime może dojśc do tego momentu przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 149 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ale wiadomo że fabuła nie dojdzie nie wiadomo jak daleko bo muszą zrobić sobie miejsce na kolejną część Ultimate Storm, mam tylko nadzieje że gra będzie bardziej dopracowana i ciekawsza niż część pierwsza bo chętnie posiedział bym dłużej w uniwersum naruta... i fantastycznie że będą potyczki online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Shippudenowi (mandze) końca nie widać. Podtrzymuję zdanie - gra kiedy wyjdzie dobije max do momentu, w którym aktualnie będą zamerykanizowane odcinki. No, więc może Killer Bee zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Trochę nie na temat Kupować jedynkę, żeby pociorać zanim dwójka wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Siepenka 0 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Cóż, masz około 3 miesiące na grę, jeśli masz kolegę brata itd. , z którym mógłbyś grać kup od razu, jeśli nie to już twój wybór. Chociaż zawsze warto kupić by mieć wersje z podstawowymi postaciami(ninja storm) i postaciami z shippuudena(ninja storm 2). Tak jak mówię, to wyłącznie twój wybór By nie spamować, Killer Bee już był w anime, więc kto wie, ale ja wątpie by jednak był, może będzie tak jak z Asumą i Kurenai? To się okaże, już niedługo. Edytowane 19 Lutego 2010 przez Siepenka Cytuj Odnośnik do komentarza
KainGorn 2 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Mogli troszkę poczekać z wydaniem następnej części, na Killer Bee i Naruto w Sage Mode poczekamy. Ale ten tryb online, mam nadzieję że im się uda:) Standardowo będzie leaderboard i pewnie jak w Dragon Ball Raging Blast każdy będzie chciał mieć jak najwięcej wygranych , więc mam nadzieję że chociaż tutaj wyjście z gry podczas rozgrywki online (start->wyjdź do menu) będzie nie dostępny... W db strasznie wkurzało jak jakiś ciuł dostawał łomot i pod sam koniec walki nagle wychodził z gry. A to nie było kilka osób ale całe stada:D Co druga walka tak wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza
Siepenka 0 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 No i po raz kolejny daje nowe nowinki: Pojawiła się oficjalna strona o Naruto ultimate ninja storm, link: http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/ps3_naruto2/ A tutaj możecie zobaczyć, no można powiedzieć, mały update informacji, oczywiście w wersji angielskiej: http://www.youtube.com/watch?v=9KCtgJ9u-Tw&feature=sub No właśnie pytanie czy będzie Killer Bee(o Naruto Sage możemy zapomnieć)? Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Nowy trailer. W pewnym sensie. Nawet fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
bad religion 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) ciekawe czy skoro w anime powoli dochodzi do nieuniknionej walki Pain vs Sage Mode Naruto to w grze załapią się te posatcie bo jeśli gra wychodzi na jesień-zimę to szansa w sumie jest duża. Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez bad religion Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Tylko by tych 40 postaci rzeczywiscie bylo 40 a nie po 2"wersje" danego zawodnika, jak to mam miejsce np. w Naruto Shippuden Ultimate Ninja 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
ADI1995 5 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jestem fanem serii Naruto więc też czekam na tą gierkę mam nadzieję że okaże się tak dobra i ją z przyjemnością kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
bad religion 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) No nie mówcie że chcecie 40 postaci ,to ja już wolę połowę tego ale żeby byli bardzo rozbudowani niż Hanabi która napewno będzie klonem Nejiego albo Iruka który raczej żadnych specjalnych ataków nie posiada ,przynajmniej ja nie pamiętam żeby czymś się wyróżniał.Więc liczę na mniej postaci za to bardziej złożonych posiadających więcej ataków i specjali,bo idąc śladem gier DB to co z tego że było mnóstwo postaci jak i tak każdy grał Saiyanami a reszta to był niepotrzebny dodatek. Polecam zobaczyć to na co wszyscy czekali i liczyli stało się oficjalnym faktem: http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/naruto-shippuuden-ultimate-ninja-storm-2-naruto-sage-mode-pain-confirmed-51037.html Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez bad religion Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi