Opublikowano 21 lipca 201311 l To 'Stronghold 3' or not to 'Stronghold 3' that is the question.... Ktoś grał?
Opublikowano 21 lipca 201311 l Pewnie było już wiele razy, ale nie mogę znaleźć - przegapiłem Torchlight`a 2, na allegro jest gifcik za 19.99 zł. Jest to bezpieczne? Mam jakieś szanse na bana?
Opublikowano 21 lipca 201311 l Pewnie juz nic nie kupie to tez moge podsumowanie zrobic. Tomb Raider Torchlight 2 Max Payne 3 Dark Souls Assassins Creed 2, Brotherhood i Revelations
Opublikowano 21 lipca 201311 l Teraz na Steamie jest Torchlight 2 -75%, więc wychodzi za 20 zł. Nie widziałem, dzięki za info!!! <3
Opublikowano 21 lipca 201311 l No ja Van Helsing w którego się zagrywam od 2 dni, dodatek do civ 5 (ale to w sumie okazyjnie jeszcze przed wyprzedażą) , expeditions : conquistadors i Fallout New Vegas Ultimate. Fallout miałem na x'sa i to premierowo ale masa bugów mnie odstraszyła a teraz z dodatkami przejdę Czekałem na Rogue Legacy ale nie dali nic to mam kilka euro do shadowrun sobie kupie za 4 dni jak recki będą pomyślne
Opublikowano 21 lipca 201311 l Wymienie karty z SSS: Tomb Raider, Torchlight 2, Chivalry, FM 2013. Wymienie na SSS: Bioshock, Kerbal, Prison Architect, Dead Island. piszcie na steamie - Qvstra Edytowane 21 lipca 201311 l przez Qvstra
Opublikowano 21 lipca 201311 l CS GO Tropico 4 (żałuję bo nie jest pl i trzeba kombinować a ostatnio było na cdp.pl za 15 zł )
Opublikowano 21 lipca 201311 l Ja tam zbytnio nie poszalałem, choć okazji było sporo ale mam obecnie inne ważne wydatki.Kupiłem: Hotline Miami OST To the Moon Legend of Grimlock dla brata Blood pack i Rise of the Samurai DLC do Shogun 2 Super Hexagon 2-pack Większość kupiona za kasę z kart. Myślę, że na święta bardziej się zaszaleje bo liczę na to, że takie Monaco,Kerbale i Starforge jeszcze pójdą znacznie w dół. Tak co się tyczy kart dla SSS badga. To myślicie, że po Sale'u ich ceny pójdą w dół? Bo sam nie wiem czy je sprzedawać teraz czy odczekać.
Opublikowano 21 lipca 201311 l Raczej w górę, aczkolwiek nieprędko. Karty te nie będą już więcej dropić, a jeśli popularność tych odznak będzie rosła, to jest szansa, że jacyś spóźnialscy będą chcieli je kupić to za pół roku na przykład. U mnie zakupy w większości za "zarobek" z kart. W sumie kupiłem więcej niż przypuszczałem: Puzzle Quest 2 FTL Soundtrack Oba DLC do XCOM Ys I & II Chronicles Fallout New Vegas Upgrade to Civilization V Gold Nie liczę Walking Dead 400 Days z Green Man Gaming. Swoją droga, warto sprawdzić jeszcze katalog, gdyż jest sporo gier, które od początku były solidnie przecenione, jak wspomniany Puzzle Quest 2 (-75%), czy też Half Minute Hero (-75%).
Opublikowano 21 lipca 201311 l To ja tez napisze swoje podsumowanie, jako, ze kilka gierek mialem zakupionych na wczesniejszych salach nie bedzie to raczej dluga lista CS:GO Torchlight 2 Puzzle Quest 2 Chivalry Medieval Warfare Van Helsing i jak na razie jestem zadowolony z kazdego zakupu (chociaz Van Helsing > Torchlight 2) a w CS:GO przewaznie dostaje po (pipi)e i sie tylko w(pipi)iam Dobrze, ze polowa kasy wydana na gry poszla ze sprzedazy kart Edytowane 21 lipca 201311 l przez __bercik07
Opublikowano 21 lipca 201311 l Raczej już nic więcej nie wpadnie.... a zatem. Zakupione: - Skyrim Legendary Edition - Assassins Creed III - Torchlight II - Scribblenauts Unlimited - Reus - Demon's Souls Prepare to Die edition (zobaczymy ile prawdy jest w tych waszych "gra działa dobrze" postach ) - Dishonored: The Knife of Dunwall - Disnonored: Dunwall City Trials Karty ze sprzedaży zafundowały trochę ponad 20 ojro. Co do Summer Sale kart, na wymianę mam następujące. Daję: - Skyrim - Tomb Rider - Reus Poszukuję: - Chivarly: Medieval Warfare - Prison Architect - BioShock Infinite Jak ktoś chce się wymienić, to dodać "Edek Kazuun" na Steam i zagadać w stylu "Jo madafaka, gief meh your cards" Edytowane 22 lipca 201311 l przez Kazuun
Opublikowano 21 lipca 201311 l To 'Stronghold 3' or not to 'Stronghold 3' that is the question.... Ktoś grał? góvno, nie warto jedynka znacznie lepsza.
Opublikowano 21 lipca 201311 l u mnie tylko: Dust an elysian tale (dziwie sie ze tak malo osob to wymienia bo gra wysmienita) puzzle quest 2 Ys 1+2 torchlight 2 (jedyna gra za ktora nie zaplacilem kartami w tym sale) Castle crashers+dlc czekam jeszcze tylko czy moze w flash albo vote sie pojawi trine 2 bo steam mnie oszukal i pomimo ze pisze mi ze juz posiadam trine2 complete story to mam tylko wersje zwykla (kupilem jeszcze na premiere) i musze zaplacic za upgrade. jak sie pojawi to zaplace kasa z kart bo mam akurat tyle a jak nie to juz sie wykosztuje. i ciagle kusi mnie ten upgrade civ 5 do gold ale wniesie mi on tylko to gods and kings bo cywilizacje co sa wymienione w gold to juz mam. ktos tez cos mowil ze zmiany systemowe w brave new world sa juz tez w podstawce? (czy mi sie myli?)
Opublikowano 22 lipca 201311 l Dust an elysian tale (dziwie sie ze tak malo osob to wymienia bo gra wysmienita) bo np ja to przeszedłem dawno temu na konsoli tak jak np feza Stronghold 3 się nie opłaca lepiej brać z goga stare części
Opublikowano 22 lipca 201311 l Panowie szybkie pytanie : Saints Row 3 (4.99€ ) warto brać ? nie grałem nigdy w tą serię (na X360 1h kontakt z dwójką ) ale recki 3 zachęcające .Grze bliżej do GTA IV czy do Sleeping Dogs ? wiem ze schemat rozgrywki ten sam z punktu A do B ale w GTA zamuliło mnie już po 3 h ,a takiego Sdogs przeszedłem na jednym wdechu z bananem na gębie . Czy lepiej L4D2 ... jedynkę meczyłem ostro w 2 jakoś nie zagrałem nigdy (wstyd) Szukam jakiejś pozycji do dubla Torchlight 2 ,CS:GO(chociaż też mam tu mieszane uczucia czy warto tą grę )
Opublikowano 22 lipca 201311 l Imho GTA i Dogsy są znacznie poważniejsze niż SR. Latanie nago z dildo w ręce i tego typu zabawy mnie nie bawią Więc jak chcesz lżejszy klimat ale ten sam styl rozgrywki to imho warto. @sosnaa No właśnie w Strongholda jedynkę się zagrywałem. A trójka prezentuje się tak jakoś..... bez szału - temu pytałem. Edytowane 22 lipca 201311 l przez Kazuun
Opublikowano 22 lipca 201311 l Imho GTA i Dogsy są znacznie poważniejsze niż SR. Latanie nago z dildo w ręce i tego typu zabawy mnie nie bawią Więc jak chcesz lżejszy klimat ale ten sam styl rozgrywki to imho warto. @sosnaa No właśnie w Strongholda jedynkę się zagrywałem. A trójka prezentuje się tak jakoś..... bez szału - temu pytałem. w jedynkę zagrywam się do tej pory, jedna z lepszych gier w jakie grałem. kolejne części to nieudolne próby wskrzeszenia serii, z ciekawości można pograć ale szkoda wydawać pieniądze. więc ogólnie nie warto.
Opublikowano 22 lipca 201311 l CS:GO zayebisty, ale musisz sie przygotowac na ostry wpier.dol, jesli przez ostatnie lata grales w CoDy, czy BFy. Saints Row 3 dobra gra z mocno absurdalnym humorem (co jest jak dla mnie najwiekszym plusem). Jesli oczekujesz jazdy bez trzymanki, to polecam. Na pewno nie sa to 'powazne' klimaty GTA IV.
Opublikowano 22 lipca 201311 l Nie ma to jak dawanie w wyborach społeczności gier których nie ma w danych regionach, oczywiście naszym. Jak dla mnie cała ta wyprzedaż na nasze warunki to nic specjalnego a ostatni dzień to katastrofa. Z około 4 zaplanowanych produkcji ( w tym pakietów) kupiona jedna gra - Portal 2. Edit: Ok, niech stracę, biorę jeszcze CS: GO Edytowane 22 lipca 201311 l przez Sebastian Ś.
Opublikowano 22 lipca 201311 l Nic nie dali ciekawego we flashu na koniec także moge podsumować moją 1 wyprzedaż na steam Mark of Ninja Tomb Raider - świetna przygodówka L4D2 CS:GO Saints Row 3 wydałem więcej niz chciałem ,no ale do świątecznej wyprzedaży nic nie kupuje można dodawać do znajomych (raiders25pl) to pogramyc coopy Edytowane 22 lipca 201311 l przez canuks
Opublikowano 22 lipca 201311 l no to ja zakupilem torchlight 2 deus ex l4d2 cs global offensive time gentelmen please Edytowane 22 lipca 201311 l przez viral
Opublikowano 22 lipca 201311 l Torchligh2 civ5 gold Portal 2 cs.Go kusi ale mam 1.6 i chhyba go nie opuszcze