Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Niepotrzebnie instalują mi się aktualizacje "beta".

Edytowane przez grzybiarz

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 763,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Aż mnie pokusiło:

tcACcq2.png

No trochę bym się wpienił, ale na kompie mniej gram ostatnio, więc tylko najnowsze tytuły bym ściągnął.

Notabene, starałem się swego czasu usuwać gierki na jeden raz, a pobierać tylko takie na wiele/do ogrania. Efekty widać.

Opublikowano

Dobrze, że sejwy mam w chmurze. I to za free, a nie jak na kąsoli.

Opublikowano

grzybi nie chce być wredny ale to przez nie szanowanie steama i przez to że nie dołączyłeś do naszego mikołaja.  Mam podobnie z playstation odkąd przestałem szanować same kłopoty :)

Opublikowano

Ja mam zainstalowane gry, które aktualnie przechodzę. Tj. tak planuję. Każdą inną grę wrzucam do folderu "shity" (wiem, nazwa brzydka) i dzięki temu mam porządek na liście. Oprócz tego mam na pulpicie ikony tych poinstalowanych gier i włączony widok dużych ikon. Sorry musiałem to napisać.

Opublikowano

Ech, znowu mnie Steam wkur.wił - blantman miałeś rację, przejście do obozu PS4, przysporzyło mi sporo problemów.
Nie pamiętałem hasła do konta, więc zmieniłem. No i teraz muszę czekać 5 dni żeby sprzedać karty. A mam kart na 4 strony - w końcu chciałem się za nie wziąć. 

Opublikowano

Ja mam kart na 50 stron i co mam powiedziec? Musialem tokeny zainstalowac bo bym to sprzedawal 25 lat.

Opublikowano

Tylko, że ja chciałem, a nie mogę i muszę czekać 5 dni, bo akurat dzis chciałem wydropić karty i zapomniałem login :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś rusza świąteczna wyprz i ma być do 2 stycznia. :) Jakieś plany zakupowe? U mnie pewnie coś wpadnie na spontana, ale nie nastawiam się na nic konkretnego. Zaległości duże, zwłaszcza jak patrzę na listę gier pobranych na steamie. :rayos:

Opublikowano

To co innego, ja tu mówię o wyprz a nie o forumowym Mikołaju. [emoji14]

Opublikowano

pewnie 19/20 i jak zwykle przez peirwsze pare godzin nie bedzie szlo nic zrobic bo steam bedzie systematycznie umierał :lapka:

Opublikowano

O, jest Stardew... Ale jest i standard:

The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later.

Opublikowano

Lol, Stardew Valley raz w promocji za 9,5 ojro a raz za 14 ojro, cena normalna. Wtf :D

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy takie trochę jakby nędzne te promocje? Przynajmniej te, co już są. Znowu sterta 25-50% nawet przy starociach.

Opublikowano

Brak promocji na Grip i Redout  :frog:

Jednak Redout dostał -25, dopiero wskoczyło.

Mam wrażenie, że z roku na rok gorszy ten winter sale.

Edytowane przez UberAdi