Skocz do zawartości

Piłka ręczna

Featured Replies

• Odpowiedzi 361
  • Wyświetleń 63,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• komentatorzy prze.uje, klimat x100000000000000000000000   no prosze cie - 2 bramki na minute przed koncem czy bramki w ostatnich sekundach w hokeju to raz na ruski rok, fakt zdarza sie ale no (pipi)

• nic tak nie podnosi ciesnienia jak mecze polskiej reprezentacji szczypiornistow

• Ja też dziś w euforii jestem, ale zaraz się nasuwa (odpukać) typowo polskie lekceważenie przeciwnika i zachłyśnięcie się zwycięstwem nad świetną drużyną Chorwacji, a potem sprowadzenie na ziemię przez

Opublikowano

Ile to może trwać? Z 80-90 minut?

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

sam mecz 60 + przerwy i ewentualnie dogrywka. do 20 można założyć.

Opublikowano

Dzwońcie po policję, Polki robią bez oporu holenderski ster : /

Opublikowano

to się nam panienki obes/rały

Opublikowano

Ten mecz to jakieś (pipi)a nieporozumienie. Tyle akcji zmarnowanych, tyle karnych s(pipi)ych, tyle amatorskich błędów. Jprdl.

Opublikowano

No niestety. Niby fajnie, że drugi półfinał z rzędu, ale oba te mecze to była kompletna deklasacja.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oglądacie? Szykuje się horror z Serbią.

W ogóle, mamy ciężką grupę. Niby na ME nie ma słabiaków tak jak na MŚ, ale mogliśmy trafić lepiej.

Opublikowano

No uratował nas skubaniec po tych 3 zmarnowanych szansach Daszka, dużo do poprawy, z Francją trzeba zagrać o wiele lepiej.

Opublikowano

Dobrze, że kasa zaczął obronić bo nasza obrona dziurawa jak ser szwajcarski tak co nieco. Strzał z kontry w bramkarza też godny odnotowania, tylko nie pamiętam kto rzucał. Dobrze, że jest dzidziuś, on ciągnie grę póki co.

Opublikowano

nie pamietam tak slabo grajacych polakow, oby w szatni byla suszara i spiete poslady na druga polowe

Opublikowano

No niechże się ogarną, bo straszliwy kibel grają.

Opublikowano

Calkiem dużo Macedończyków na trybunach. Myślałem, ze ich caly kraj wygląda jak wioska Borata, ale widzę, ze się powodzi jednak.

Opublikowano

poyebalo cyklopa w ostatniej minucie

Opublikowano

Na mega farcie, ale ważne, że do przodu i bez straty punktów. No jest co poprawiać w grze, nie da się ukryć. z Francją będzie ciężko, a co dopiero dalej...

Opublikowano

ale tak od zawsze jest (no ok od czasow wenty), dlatego uwazam od zawsze ze nie ma bardzej dramatycznego sportu do ogladania niz mecze recznej w wykonaniu naszej reprezentacji, pozniej jest siata, na koncu nasza kadra w noge

btw ogolem dzis mecz dramatyczny w naszym wykonaniu, z serbia tez mnie nie przekonal, ale jak wiadomo to turniej i tu wyniki buduja lub nie druzyne w jego trakcie, mimo wszystko uwazam, ze francja obnazy strasznie nasze braki

Opublikowano

Moze z francja nie bedzie az tak zle bo wystawia rezerwowych i przegramy tymi tylko 3-4 punktami.

Co do meczu. Bielecki to najslabszy punkt druzyny. Z calm szacunkiem dla jego wkladu we wczesniejsza repre i masakratory zza 10m ale obecnie jak zaczyna rozgrywac akcje to mi serce do gardla podchodzi. To co polacy, glownie dzieki niemu, zrobili w koncowce nie zdarza sie juz chyba nawet w lidze kobiet. Masakra, 4pkt przewagi, 2min do konca i staneli, oddali darmo 3 pilki i znow byl horror. Jak ktos lubi emocje to ok, ale moim zdaniem z globalnego punktu widzenia to jest problem z ktorym trener musi sobie jakos poradzic bo tak byc nie powinno.