Skocz do zawartości

God of War III

Poziom trudnosci pucharów. 58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w GoW3?

• Mortal (Bardzo łatwe)
      3
    • Spartan (Łatwe)
      18
    • God (Średnie)
      20
    • Titan (Trudne)
      10
    • Chaos (Bardzo trudne)
      7

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli chodzi o pierwsze pytanie: nie upgradeuj Hades Claws, w przejściu zaraz po otwarciu bram Tartaru można do bólu cisnąć blok + kółko.

Drugie pytanie: nie możesz używać przedmiotów.

• Odpowiedzi 146
  • Wyświetleń 10,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A jak je oslepiasz to przypadkiem nie opadaja na tyle nisko zeby dostac tymi kolcami bo wiem ze jak sie wszystko odwrocilo to nie musialem niczego dobijac ...

• To akurat jest proste grunt to nie wpaść w jakąś dziurę ogień etc ... zakładasz rękawice masakrujesz co sie da pierwsza faza jest prosta później jak masz syreny to robisz dalej to samo ale oślepiasz j

• Znalazłem takie coś jak z zawartością to nie wiem.

Opublikowano

Tym samym sposobem można jeszcze zrobić chwilę po tym jak pokonamy Hadesa. Po wyskoczeniu z wody na kawałek suchego lądu trzeba wybić wszystkich aby przejść dalej, ja tam robiłem cały czas L1+O. Może jest to trochę trudniejsze od Tartaru, ale szybciej tam leci licznik. Ten fragment już minąłeś niestety.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Platyna wpadła - żadnych specjalnie wymagających pucharków nie stwierdzono (jako, że jestem typem zbieracza-szperacza, nie miałem problemu ze znajdźkami czy orb'ami, wszystko za pierwszym podejściem). Tytan miał swoje momenty, ale granicy frustracji nie przekroczył - na koniec zostało mi tylko parę pierdół: oślepienie 100 ludków, kopnięcie 50 psiaków, łuk i 1k hit combo. Najbardziej męczące było znużenie postacią i ogólnie rozgrywką (1 i 2 skończone w swoim czasie na PS2, potem GoW Collection i jeszcze na dokładkę 3ka), co za dużo to niezdrowo (podobnie miałem ze Sly'em - ciężko łyknąć całą trylogię "na raz").

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy jest jakiś pucharek (np. jeden z tych ukrytych) za skończenie gry na Chaosie ? (najtrudniejszy poziom)

Opublikowano

Ni ma. Platyna w GoW III jest dość prosta.

Opublikowano

Wyzwania troszkę mnie jednak męczą, zobaczę może powalczę. Przejdę najpierw jeszcze raz grę na Hardzie aby się pobawić i pozbierać pozostałe pucharki (1000 hit combo, oślepianie przeciwników, pieski itp.)

Oślep 100 przeciwników za pomocą głowy Heliosa - Wystarczy ich oślepić L2 + Trójkąt, czy trzeba ich tą kombinacją zabić ?

Edytowane przez kufir

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie trofea są trudne trza się troche nawnerwiać ale pewnie po kilkunastu próbach da się je uzyskać

Opublikowano

O jakich trofeach mówisz ? Bo na myśl przychodzą mi trzy, które mogą się wydawać trudne ale takie nie są.

Opublikowano

Jedynie to ze dwa chellenge trzeba bylo po kilka razy powtorzyc bo nic trudniejszego sobie nie przypominam :)

Ale za to pamietam wielki lament na forum jaki to "tytan jest trudny" hehe.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie było łatwo ale podołałem platynie z God Of War 3 gdzie miałem pierwszy raz styczność z God of War i to 3 serią.

Od razu za czołem na poziomie Tytan miałem chwile z wątpienia gdzie w jednym miejscu męczyłem się 10 godzin całą noc ale dałem rade pozdrawiam graczy

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tymi boskimi przedmiotami? Ponoć jeśli ich użyje to blokują się trofea? Czyli że co muszę przynajmniej załadować grę od momentu zanim go użyłem? Gram pierwszy raz i nie wiem jak to jest?

Opublikowano

Boskich przedmiotów można uzyć dopiero na drugim przejściu gry więc przy pierwszym nic się nie zablokuje.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak to jest z tym trophy z głową heliosa, muszę zabić 100 przeciwników czy użyć głowy na 100 przeciwnikach ?

Opublikowano

Użyć (oślepić).

Opublikowano

Przytrzymujesz L1 i trójkąt najlepiej. Jak bedziesz używał często to wpadnie dość szybko. Nie trzeba zabijac przeciwników głową, wystaczy oślepić raz.

Opublikowano

Nie wpadło :/ Mam sava przed labiryntem i zastanawiam się czy od tego momentu będzie 100 wrogów :)

Opublikowano

Wyzwania mi szybko poszły prawie wszystkie... Mam spory problem z wyzwaniem nr 2. Jakieś rady ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wyzwania są proste. Jestem przekonany, że są najłatwiejszymi z całej serii. Wiele zrobiłem za pierwszym, ewentualnie drugim, podejściem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wyzwania z podstawki są łatwe, ale Challenge of Exile już takie łatwe nie są.