Opublikowano 6 lutego 201114 l Wszystko piękni tyko te baby mi za uja tam nie pasują. Mam nadzieję, że będą bardzo rzadko pojawiać się, oczywiście jako żołnierze.
Opublikowano 7 lutego 201114 l Hehe pewnie z początku będą "przegięte",połowa strzałów je ominie;p ale tez zapewne z pierwszymi patchami to zmienia ;p
Opublikowano 7 lutego 201114 l Z tego co widzę to głowy mają takiej samej wielkości jak cała reszta ekipy, więc nie będzie problemów w multi .
Opublikowano 19 lutego 201114 l Wysyp informacji o Geras of War 3 wyciągniętych z dysku Bulletstorm. Oglądacie na własną odpowiedzialność - jest np. pełna lista chapterów Rzuciłem okiem na niektóre chaptery i chyba zapowiada się na bardzo zróżnicowane lokacje Jest z tego co widziałem bardzo dużo map do multi/Hordy - naliczyłem 20 ! Kampania ma 31 chapterów. Mój Hype-o-meter właśnie podskoczył o jakieś 2000% Edytowane 19 lutego 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 19 lutego 201114 l Propsy za info, steryd. Bardzo fajnie, że będzie Jacinto, Blood Drive, Clocktower itp. i to od początku.
Opublikowano 19 lutego 201114 l To nie są przypadkiem mapy z poprzednich części (nie bić, już dawno w hordę nie grałem więc nie pamiętam nazw) ? Nie wiadomo czy to będzie od początku, może kod zawiera już nazwy map z DLC, ale jeśli będzie na starcie 20 map do hordy to chyba się rozpłynę
Opublikowano 19 lutego 201114 l No właśnie o to mi chodzi. Krwawa Świnia i Jarocin były w GoW2, a Clocktower to świetna, szybka mapka z jedynki, która nie załapała się do paczki Flashback.
Opublikowano 19 lutego 201114 l Obstawiam że mapy będą na płycie, ale będzie trzeba zapłacić żeby je odblokować...standard. No, ale nie bądźmy pesymistami .
Opublikowano 20 lutego 201114 l Mam wrażenie że do czasu premiery wrzucą jeszcze więcej map. Jak by nie patrzeć mają naprawdę mase czasu! Edytowane 20 lutego 201114 l przez Salwador
Opublikowano 20 lutego 201114 l A ja jestem prawie pewien, że mapy z jedynki i dwójki będą udostępnione dopiero w DLC. Wierzy ktoś, że dadzą nam za darmo coś za co mogą nas skroić ? Kto by kolejne DLC z mapami kupował jeśli w podstawce było by ich aż 20. Obym się mylił.
Opublikowano 20 lutego 201114 l Może po prostu część z nich będzie dla pre-orderowców, przecież tak samo było z GoW2.
Opublikowano 23 lutego 201114 l Epic ma dzisiaj ogłosić jakąś ważną wiadomość odnośnie Gears of War 3 - podejrzewam, że chodzi o datę rozpoczęcia bety.
Opublikowano 23 lutego 201114 l Ja słyszałem że jeszcze w lutym mieli podać dokładną datę premiery gry. Zobaczymy.
Opublikowano 23 lutego 201114 l http://www.gram.pl/news_8QTlJ,u6_Gears_of_War_3_z_data_premiery.html No panowie, zazdroszczę, nie będę ukrywał Swoją drogą - we wrześniu wychodzi nowy Batman i Resistance 3 - za(pipi)isty początek sezonu jesiennego:D
Opublikowano 23 lutego 201114 l Nienawidzę takich newsów. Chodzi mi o to że już sporo czasu temu było wiadomo o wrześniu, Epic mówił o jakims sporym ogłoszeniu w sprawie GoW3... które sie okazuje jedynie sprecyzowaniem dnia premiery :| Już lepsze byłoby info kiedy beta się zaczyna.
Opublikowano 23 lutego 201114 l Mam nadzieję, że w związku z podaniem daty premiery niedługo pojawi się jakiś nowy urywek z kampanii. W sumie jutro jest jakiś event MS więc bym się nie zdziwił. I tak na marginesie - MS dzisiaj potwierdził chyba 4 kolejne mapy do gry, są to mapy które były opisane na tym filmiku z netu więc wychodzi na to, że wszystko co było tam zawarte jest prawdą. Czyli chyba można liczyć na jakieś nowe materiały z jutrzejszego eventu.
Opublikowano 24 lutego 201114 l Te chomąta prawie na każdym screenie mnie irytują, ale na ostatniej fotce to klasycznie zostało wzięte na działo, tudzież sztangę
Opublikowano 24 lutego 201114 l okładeczka fpytke, to oficial ? Na pierwszym screenie widać, że grafa nie jest tak idealna jak na poprzednich shotach (zobaczcie spodnie Cole'a) Ciekawe czy hamburgery już się kłócą o barwy stroju Coal Traina :potter:
Opublikowano 24 lutego 201114 l Okładka za(pipi)ista,screeny za(pipi)iste, ta gra będzie za(pipi)ista. Mass Effect3 i Gears Of War3 zakończenia dwóch najlepszych gier na klocka ta jesień zapowiada się wyśmienicie.