orion50 632 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Jest moc i to jest najważniejsze. Mam nadzieję, że gra zbliży się świetnością to kapitalnej jedynki, bo słabej dwójce. Liczę, że będzie stary dobry shotgun, bo ten nowy jakiś taki dziwny. Zero dynamiki. Wymiany na shoty z jedynki, to jedno z najwspanialszych doświadczeń obecnej generacji konsol. Zazdroszczę wszystkim posiadaczom X'a możliwości sprawdzenia bety. Liczę na obszerne relacje Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Nie chcę tutaj zaczynać kolejnej bezproduktywnej dyskusji, ale IMHO Gearsów 2 nie można nazwać słabszymi od jedynki. Technicznie i fabularnie druga część zdecydowanie wygrywa. Prawda, multi od premiery miało spore problemy z niewytłumaczalnymi lagami, ale Epic jakoś doprowadził je ostatecznie do stanu grywalności. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Dla mnie dwójka to gniot i tyle. Słaba kampania, słabe multi. Jednak to tylko moje zdanie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Orion sam się uspokoisz czy mam Ci sprzedać bitchslap 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Panowie.....spokojna głowa ;d z tego co widze w 1 filmiku w 20 sekundzie,to mamy wybór między dwoma shotgun'ami (Gnasher i Sawed off) myślę że wszyscy zostaniemy przy gnasherze ;d chociaz jak juz widzileismy na poprzdnich filmikach to bedzie mozna 2 osoby nawet rozwalic za pomoca jednego strzalu Pierwsze wrażenie 100% na + lecz troche ten retro lancer mnie odstrasza....juz widze 5 noobkow z przeciwnej druzyny biegnacych do mnie w ten sposob LoL :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 gameplay od 1:20 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 (edytowane) sporo innych filmow http://www.youtube.com/watch?v=KLqWAyn5oOU http://www.youtube.com/watch?v=F-neapvFrsQ http://www.youtube.com/watch?v=TYFbqZv8LuY Edytowane 14 Marca 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
chaoz adrian 59 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 shot zapowiada sie roznie z(pipi)anie jak w 2 czesci ps.jedynka forever Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Czy ja wiem, jak patrzę na gameplaye to mam wrażenie że shotgun jest bardziej dynamiczny niż w "dwójce", ale do jedynki jeszcze daleka droga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 (edytowane) Podczas jednego z tych filmików koleś już wspomniał że shotgun jest do d... z nieco dalszej odległości kompletnie sobie nie radzi.Jedynie sobie radzi z bardzo bliska ale, nie działa nawet tak dobrze na te pare metrów jak w 2ce. No i także mnie bardzo martwią nooby biegające z mieczykami hahaha Edytowane 15 Marca 2011 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 To dobrze, shotgun w "dwójce" nie dość że jest zbyt wolny to właśnie strasznie denerwowało mnie to że zadawał tak duże obrażenia na odległość. Zwróć uwagę że w dwójce ze średniej odległości można powalić kolesia 3 lub nawet 2 strzałami z shota, w pierwszej części trzeba było władować co najmniej 5 strzałów. Shotgun ma być skuteczny tylko na bliskie odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
chaoz adrian 59 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 wzieliby szkielet gameplayowy z jedynki+dodali nowe mapy+zrobili serwery=gra idealna Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 No...ale wtedy byłoby narzekanie że nic nie zmieniają . Na 100% by tak było, wszystkim nie dogodzisz. Dla mnie mogłoby być jak jest, ale z "jedynki" najbardziej tęsknię za dynamiką rozgrywki i tym mrocznym, nawet lekko horrorowym klimatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 To dobrze, shotgun w "dwójce" nie dość że jest zbyt wolny to właśnie strasznie denerwowało mnie to że zadawał tak duże obrażenia na odległość. Zwróć uwagę że w dwójce ze średniej odległości można powalić kolesia 3 lub nawet 2 strzałami z shota, w pierwszej części trzeba było władować co najmniej 5 strzałów. Shotgun ma być skuteczny tylko na bliskie odległości. Tutaj niestety z Tobą się nie zgodzę do dziś pamiętam sytuacje na Gridlocku gdy biegłem w kierunku stojącego przeciwnika byłem 4-5metrów od niego a on tylko activ 2-3merty i ja na kolanach powalony jednym strzałem W jedynce shot był wszechpotężny dlatego każdy narzekał że jest słabszy w 2ce Cytuj Odnośnik do komentarza
chaoz adrian 59 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 w 2 mial duzo wiekszy zasieg niz w jedynce. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 wzieliby szkielet gameplayowy z jedynki+dodali nowe mapy+zrobili serwery=gra idealna W 100% popieram. GoW to gra idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Tak przeanalizowałem gameplay'e z tej imprezy PAX i odnoszę strasznie dziwne odczucia co do tych nowych broni. Znaczy co do obrzyna i retro lancera. O ile na początku jakoś podobały mi się te bronie, tak teraz mam wrażenie że będą one tylko dla urozmaicenia bo odnoszę silne uczucie że zwykły lancer i gnasher są dużo lepsze od ich nowych wydań. Co może oznaczać że w multi i tak będziemy korzystać ze standardowego zestawu broni, a szkoda bo faktycznie liczyłem na jakieś większe znaczenie tych nowych broni. Chociaż jeszcze nie wszystko stracone bo przed nami beta i może to tylko złudzenie że te bronie są słabe. I jeszcze trochę żałuje że nie powrócą ogłuszające granaty dymne, ale jestem chyba jedyną osobą, której ten patent się podobał . Fajnie gdyby dało się je włączyć w prywatnym meczu ze znajomymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Raczej gracze byli słabi, nieograni. Nowe zabaweczki w rękach wprawionego gracza będą mordercze, tak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 kodu do bety za pre-ordery gow3 wpisujemy 25 kwietnia czy teraz można? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 (edytowane) Preview Bety Gears of War 3 - Zwróćcie uwagę co się dzieje pod koniec filmiku jak Tanya trzyma zakładnika http://www.youtube.com/watch?v=QNAIkYTlEKU&feature=player_embedded Yebłem, normalnie yebłem Edytowane 30 Marca 2011 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 jest może jakis polski sklep który udostępnia pre-order gow'a 3 + kod do bety ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jest, http://www.sklep.psxextreme.pl/gears-of-war-3-pl-kod-do-bety-x360-gra-p123.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ultima.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Muve.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Oke,dzieki wszystkim za odpowiedz a teraz pytanie za 100pkt ;d czy jak na PE zamówię za pobraniem to dostanę kod ;d ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi