Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Jak dla mnie mapki baaardzo średnie. Przynajmniej na tle tych z poprzedniego dodatku. Patent z "żywiołami" stwarzał duże pole do popisu, a tutaj tego nie wykorzystano. Inna sprawa, że mając wszystkie DLC na dysku GOW3 dosłownie przytłacza multisową zawartością. Trybów i map jest teraz od zatrzęsienia.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 411,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

Jak dla mnie mapki baaardzo średnie. Przynajmniej na tle tych z poprzedniego dodatku. Patent z "żywiołami" stwarzał duże pole do popisu, a tutaj tego nie wykorzystano. Inna sprawa, że mając wszystkie DLC na dysku GOW3 dosłownie przytłacza multisową zawartością. Trybów i map jest teraz od zatrzęsienia.

25 mapek jest teraz. Z tego co pamiętam to w GoW2 było chyba jeszcze więcej. I fakt mapki średniawe. Spodobała mi się Artyleria i Następstwo...Kruk może być, Jacinto chyba bardziej podobało mi się w 'dwójce', a Zatoka jak dla mnie najsłabsza mapka.

I na mapie Artyleria strasznie spodobało mi się tło. Nie tylko ten huragan wygląda zarąbiście, ale też wszystkie pola i drzewa w tle robią wrażenie.

Opublikowano

Ale w sensie?

Jak dla mnie lepsze niż w dwójce, bo nie ma kamperstwa kompletnego na górze schodków, wywalili ten płotek i przynajmniej można z dwóch stron wejść. Wcześniej to już idiotyczne bywało, jak wszyscy siedzieli sobie na górze, nawalali z lancerów i przyklejali wzdłuż schodków granaty.

Opublikowano

wywalenie płotka moim zdaniem by wystarczyło.

lepszy dla Was jest ten guardian czy z dwójki?

Edytowane przez Damian.

Opublikowano

A jest jakaś większa różnica niż to że nie ma takiego chamskiego kampienia bo respawny na to nie pozwalają?

Moim zdaniem to zmiana na plus, przynajmniej runda nie trwa 20min. i jako dowódca jest jakiś większy zastrzyk adrenaliny, a nie niemal bezczynne siedzenie i kampienie się w jednym miejscy całą rundę.

Opublikowano

Wczoraj sobie nabiliśmy te 10 killi jako strażnik boostując, o dziwo z jankesami którzy wiedzieli o co chodzi. Była jakaś dobra kumata ekipa. Szkoda że później już wlazły typowe umysłowe hamburgery.

Opublikowano

A jest jakaś większa różnica niż to że nie ma takiego chamskiego kampienia bo respawny na to nie pozwalają?

Moim zdaniem to zmiana na plus, przynajmniej runda nie trwa 20min. i jako dowódca jest jakiś większy zastrzyk adrenaliny, a nie niemal bezczynne siedzenie i kampienie się w jednym miejscy całą rundę.

różnica taka, że widzimy gdzie jest dowódca i on widzi nas.

Opublikowano

Przeca można się ustawić. W piątek koło 21ej lub w sobotę od 10ej rano startuję z ekipą w bestii i hordzie. Chcesz się podpiąć?

Na publiku nie można wybierać fal.

Opublikowano

Witam. Chciałbym dokupić dodatek Raam's Shadow - tylko widzę, że są tam jakieś dwa. Normalny i Pack 2 - czym to się różni i który wybrać. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.

Opublikowano

No to mamy komplet. Panowie, dziś lub jutro wyślę zaproszenia.

@adam, Raam's Shadow jest jeden.

Opublikowano

Przeca można się ustawić. W piątek koło 21ej lub w sobotę od 10ej rano startuję z ekipą w bestii i hordzie. Chcesz się podpiąć?

Na publiku nie można wybierać fal.

Ale można zaprosić tych z którymi się ostatnio (= ostatnie dni) grało na publiku do hordy prywatnej - od dowolnej

fali (= swojej max. fali do jakiej się doszło) .

Opublikowano

Fuuu...dzisiaj miałem trochę szczęścia i na Guardianie jak byłem dowódcą udało mi się zrobić 9 zabójstw...kiedy już powaliłem 10, jakiś frędzel podpierdzielił mi fraga i przyleciał kolejny i nadział mnie na bagnet :wallbash: . Zyebane to osiągnięcie.

Opublikowano

Witam. Chciałbym dokupić dodatek Raam's Shadow - tylko widzę, że są tam jakieś dwa. Normalny i Pack 2 - czym to się różni i który wybrać. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.

Czy ktoś mógłby odpowiedzieć?

Opublikowano

Czy ktoś mógłby odpowiedzieć?

Wybierz ten który kosztuje 1200msp i tyle.

Nie jestem usatysfakcjonowany XPem na Guardianie. Wiem że te mecze często są błyskawiczne, ale tak czy inaczej za mało punktów się dostaje. Egzekucja czasami też trwa ledwie 5 min a XP się dostaje ze dwa razy więcej. W GoW2 to był najbardziej opłacalny tryb, szczególnie jak rundy trwały długo. W w trójce strażnik niezbyt długo żyje, z jednej strony to dobrze bo nie ma kamperiady, z drugiej nie ma to już takiego uroku jak w dwójce, gdzie na Jacinto i Bloodrive rozstawiało się szyszki i można było sobie herbatę pójść zrobić.

EDIT: haha, właśnie przeczytałem że zmieniają mnożnik XP na guardianie i wrzucają Gears weekend (mnożnik X2)

http://twitter.com/#...%23GearsWeekend

I wrzucają playlistę egzekucji do 10 z samym Raven Down gnasher only

2uoglj4.gif

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Na Następstwach jest chyba najłatwiejszy. Trzeba zestrzelić takiego ptaka w tle, pójść w odpowiednie miejsce, pojawi się lambentowa macka i zostawi tasak naładowany wodą ;).