Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Jest już od wczoraj. 12K za dobry mecz.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 410,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• też widziałem u kolegi singla i grafa jest fajna, ale na mnie nie zrobiła takiego wrażenia jak Uncharted2. I te graniastosłupy zielone...

• Co wy (pipi) macie za odbiorniki ? Piksele ? Jeszcze napiszcze, ze jest problem z aliasingiem to w ogole bedzie smiech. Wez ty Soul sie ogarnij bo jak rzucasz tekst, ze PS2 HD to w ogole mam wrazenie,

• przyznaje, gram sawed-offem i retro lancerem. mam mocne staty (k/d ratio 1.6 i win/lose 2.0, gram z randomami). szczerze? w (pipi)e to mam, co sądzą o mnie inni w tej grze. serio. tu macie takie spojr

Opublikowano

Sorry za post pod postem, ale siedząc w chorobie w domu grzebię w internecie, a oto co znalazłem. Przewińcie od razu do końca i obejrzyjcie Bonus Clip. Moja reakcja była taka sama jak Yamimash'a - WHAT DA FUCK!!

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W gyrosach splitscreen praktycznie nie przeszkadza:) Rozumiem, ze w RE6 split jest rownie niewygodny jak w RE5, ktora to gre z dziewczyna przechodzilismy siedzac prawie na telewizorze:p

Opublikowano

fajną rzecz znalazłem

szkoda że tej postaci nie ma w multi :)

Zgadzam się, też mi jej brakuje!

Edytowane przez Yuhas

Opublikowano

3 najlepsza yo the cole train dont go woo woo its WHOoo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm po mojemu to te screeny dosyć wyraźnie różnią się od tego co mieliśmy w samej grze. Ciekawe czy to prawdziwe screnny czy odpowiednio podkoloryzowane .

Opublikowano

ciekawe czy tyle faktycznie daje dodatkowe 512MB RAMu.

Nie wiem czy było:

Opublikowano

Nie chcę odkopywać tematu GOW2 ale czy ma ktoś filmik z dwójki gdzie w misji w jaskiniach Locustow (nie wiem jak się nazywa i która to misja) jest moment gdzie Marcus rzuca coś w stylu "Who wants little target practice" i ze snajperki mozna ściągać kilku brzydali, którzy lezą gdzieś poniżej. Co kilka killi Marcus albo Dom rzucają jakiś tekst i właśnie o wszystkie te kwestie mi chodzi.

Opublikowano

W tej scenie Marcus tylko odlicza zabitych locustów. I do tego potrafi doliczyć tylko do 5, a przeciwników jest z 8?

Pamiętam że ta scena jest w drugim akcie.

Opublikowano

Zastanawiało mnie co mówi po ustrzeleniu wszystkich. No i jakie kwestie rzuca Dom jak się nim gra.

Opublikowano

Nie chcę odkopywać tematu GOW2 ale czy ma ktoś filmik z dwójki gdzie w misji w jaskiniach Locustow (nie wiem jak się nazywa i która to misja) jest moment gdzie Marcus rzuca coś w stylu "Who wants little target practice" i ze snajperki mozna ściągać kilku brzydali, którzy lezą gdzieś poniżej. Co kilka killi Marcus albo Dom rzucają jakiś tekst i właśnie o wszystkie te kwestie mi chodzi.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obczajcie końcówkę. Spadłem ze stołka ze śmiechu <lol> .

Opublikowano

Mocne :D Prawie jak Bruce Lee :P

Opublikowano

Ej jest kto chętny na zrobienie aczików paru? Głównie chodzi mi o ten z falą bossa na hc jako 5 onyx guardów.

Opublikowano

Jaha. Jeszcze wtedy 2 i jazda.

Opublikowano

Stawię się jeśli usłyszę call of duty.

Opublikowano

Nie no...dobre dobre. Zastanawiam się czasem po co w tej grze jest celowanie? Turbo kontrolery załatwiają sprawę czy jak?

i jeszcze jedno: jak oni robią te ujęcia do montażów? Programiki muszą mieć te lepsze, prawda?