Opublikowano 19 lutego 201312 l Dzięki za odpowiedzi.Coś z tym Unreal 3 Engine nie tak.No cóż trzeba kibicować Epic że by Judgment go usprawnili ,bo chyba Gearsy 3 wyciągały z konsoli maksimum ,ale patrząc na poziom graficzny Bioshocka Infinite można mieć co do tego wątpliwości.
Opublikowano 19 lutego 201312 l Skleiłem drugi montaż. Zapraszam do oglądania. I po tym robię sobie przerwę od Gearsów. Ew. horda na razie wchodzi w grę bo ostatnio hamburgery jakiegoś szału dostały i nie da się zagrać normalnego meczu.
Opublikowano 19 lutego 201312 l Horda w podobnym stopniu "zwalnia" w 2 i 3 części GOW; kampania zwalnia tylko w 3 części - jakieś kilkanaście razy to zauważyłem - ja się martwię o płynność w GOW:J, szczególniew w Hordzie i w Besti i w Hordo-Besti. W kampani w jedynce też klatki spadają.
Opublikowano 19 lutego 201312 l Znów obejrzałem składaka Nikobe na innym forum Dobry stuff, a jeśli chodzi o multi ostatnimi czasy straszny wysyp ludzi poyebanych, a do tego wszystkiego masa ludzi biega z kombinacją Retro/Sawed-Off więc ciężko się przebija przez ich zastępy.
Opublikowano 23 lutego 201312 l Może i wrócę koło 22iej, ale będę lekko hałaśliwy więc nie wiem czy dziś dam radę. Jutro nie widzę przeszkód.
Opublikowano 24 lutego 201312 l Mam pytanie ,może ktoś pomóc w przejściu wszystkich fal hordy?Bo niestety na publicznych grach często ludzie się odłaczają i tym samym szansa na przetrwanie wszystkich fal spada do zera.
Opublikowano 24 lutego 201312 l Ja jestem chętny na hordę. Wyślij zaproszenie na GT NikoBe PL i jak będę na XBL to wyślij wiad. jak będziesz gotowy. Czasem może siedzieć mój braciak, ale jeżeli widzisz że mam odpalone Gearsy to na pewno ja .
Opublikowano 24 lutego 201312 l Ach widzę że moją prośbę przeistoczyliście w żart. Na poważnie się pytam ,czy ktoś byłby skłonny pomóc w dobicu do 50 lvl w hordzie? Będe dostępny przez tydzien od 22.30 do 2.00 w nocy ,dlatego jeśli ktoś jest wolny w tych godzinach mógłby w tym wyzwaniu pomóc? Edytowane 24 lutego 201312 l przez xanon21
Opublikowano 24 lutego 201312 l Ja to w tym tygodniu średnio, ale w weekend owszem. Nie wiem jak inni. Tymczasem niezłego buga złapaliśmy. W hordzie było 8 OSÓB
Opublikowano 25 lutego 201312 l Ja jestem chętny do przejścia (bez zginięcia) 50 fal i zrobienia dobrego wyniku (gram dla dobrego wyniku i zabawy, a nie dla osiągnięcia);grywam na właściwych mapach (= dobrych do hordy), na hardkor/wariat, z mutatorami (dają one mnożnik 0,95): Super przeładowanie, Regeneracja wroga, Z zacięciem .Jak kto chętny to proszę o dodanie do znajomych i możemy jechać; grywam od południa do nocy, a do takiego (bezzginięciowego) przejścia 50 fal trzeba 4, a najlepiej 5 graczy. Wszystkie dodatki/mapy mam; mój GamerTag: Dok22 Jak, dzięki właściwej taktyce i strategi, przechodzić fale na HARDKOR/WARIAT pokazują np.te filmiki: Edytowane 25 lutego 201312 l przez Paweł Dziuba
Opublikowano 5 marca 201312 l Może ktoś w końcu pomóc w biciu 50 fali?Bo jak widzę ludzie którzy proponują pomoc ,wogóle nie reaguja na zaproszenie GT.Nie wiem czy w ten sposób zachowują się jak poważni ludzie ,a raczej według mnie jak małe dzieci nadzianych rodziców. Zostawię swój GT wrazie czego KoV8lsky
Opublikowano 5 marca 201312 l Może ktoś w końcu pomóc w biciu 50 fali?Bo jak widzę ludzie którzy proponują pomoc ,wogóle nie reaguja na zaproszenie GT.Nie wiem czy w ten sposób zachowują się jak poważni ludzie ,a raczej według mnie jak małe dzieci nadzianych rodziców. Poważni ludzie nie grają w gierki.
Opublikowano 5 marca 201312 l Może ktoś w końcu pomóc w biciu 50 fali?Bo jak widzę ludzie którzy proponują pomoc ,wogóle nie reaguja na zaproszenie GT.Nie wiem czy w ten sposób zachowują się jak poważni ludzie ,a raczej według mnie jak małe dzieci nadzianych rodziców. Zostawię swój GT wrazie czego KoV8lsky Jeśli nazywasz się Kowalski to pomogę Ci niejako z urzędu, ale nie denerwuj się i umawiaj się z konkretnymi ludźmi.
Opublikowano 6 marca 201312 l Może ktoś w końcu pomóc w biciu 50 fali?Bo jak widzę ludzie którzy proponują pomoc ,wogóle nie reaguja na zaproszenie GT.Nie wiem czy w ten sposób zachowują się jak poważni ludzie ,a raczej według mnie jak małe dzieci nadzianych rodziców. Zostawię swój GT wrazie czego KoV8lsky Chcesz to zrobić w niedziele wieczorem?
Opublikowano 13 marca 201312 l Po dłuższej przerwie od GoW'a wreszcie się zebrałem i skleiłem trzeci montaż.