Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Deus Ex: Human Revolution

Featured Replies

Opublikowano

Mozliwe, a moze z meliny w ktorej miejsce ma akcja trailera mamy widok na jakiegos typu suburb's.

O wlasnie o to chodzi Gorral, dobry koncept.

Slabej jakosci (rozdzialka) te koncepty, baza na nich zaprezentowana wyglada jak ta z Dooma 3 tylko ze bardziej oswietlona.

http://www.valhalla.pl/img.php?id=65448 i o to chodzi, swietne cyberpunkowe miasto.

• Odpowiedzi 195
  • Wyświetleń 30,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• h.uj tam z grafika , Giera ma Klimat , nadrabia artyzmem i plastycznością otoczenia . Dla mnie grafika nigdy nie była najważniejsza . ba w takim Silent Hill z psx byla tak brzydka a jakże klimatyczna

• Ja pobrałem z muve w grze pisało że zainstalowało ale jedni twierdzą że działa jak się gra od początku inne źródło z kolei mówi że dlc aktywuję się w późniejszym czasie w grze sam już nie wiem bo jest

• Darth Krizzo ja ściągnąłem wczoraj z polskiego liva ten wybuchowy pakiet i wszystko było ok. Ale wychodzi na to, że to takie chamskie dlc, bo waży tylko 100 Kb i zawartość musi być na płycie z grą.

Opublikowano

IMO broń w ręce trzyma się kupy. Początek "mechanizowania" człowieka to też zachłyśnięcie się osiągnięciami technologii. A co może być bardziej poręcznego dla agenta od kosy/spluwy wbudowanej w przedramię? Ja to łykam.

Opublikowano

Nie robmy z tego Robocopa. Ostrze w rece ok, ale broni jako takiej juz tam sie nie zmiesci, chyba ze mowimy o mechanizmie wewnatrz cybenetycznego przedramienia, ktory jest w nie wybudowany, a role pistoletu spelnia wysuwana lufa.

Opublikowano

Myslalem bardziej, ze masz na mysli bron schowana na zasadzie takiej jak w Robocopie. Dlon moze zmienic sie w wyrzutnie rakiet w takim stopniu jak zmieniala sie noga w Ehrgeiz lolz.

Edytowane przez Gość

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Extended Trailer:

Zapnijcie pasy bo jest ostro. Ciary gwarantowane. Nasze alter-ego to zawadiaka pierwszej klasy, w dodatku sztukmistrz krav magi, broni białej i amator kamuflarzu taktycznego. Kozaczysko jednym słowem. Oby Eidos wraz z SE się spisali na medal i wyszedł im dziewiątkowy Deus Ex. Wierze i czekam z niecierpliwościa na dodatkowe info z E3.

Oczywiście polecam oglądać w 1080p

EDYTA: Na deser pierwsze screeny. Wygląda tak klimatycznie jak prerenderowany trailer ale po jakości oprawy można z całą pewnością stwierdzić, że to in-game screenshots.

SCREENY

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

Skriny zabijaja cyberpunkowym klimatem, czekam mimo, ze moja znajomosc serii polega na ograniu dema 2 na Xie.

Opublikowano

Tariler cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo, oglądam jeszcze raz! A potem jeszcze raz., a potem... :D

Opublikowano

Render zarąbisty, mega klimat, ciary na plecach - po prostu must have! Tylko że nie grałem w poprzednie części, a to wiąże się z chwilowym powrotem do grania na komputerze :( Dobrze chociaż że antologia kosztuje grosze i jest po polsku.

Edytowane przez aux

Opublikowano

We wcześniejsze odsłony nie grałem, ale klimat z trailera miażdży. Będę musiał obserwować rozwój wydarzeń :)

Opublikowano

Polecam na dobrą sprawę przede wszystkim "jedynkę".

Dwójka za sprawą kilku elementów jest taka sobie, ale jak ktoś powyżej napisał: antologia jest za grosze, więc brać i grać :D

A na "trójkę", czy raczej "zeroipół" również czekam z niecierpliwością (świetny utwór w trailerze).

Opublikowano

Lapka mam w w miare mocnego, wiec to zaden problem by pograc... ale hmmm to archaiczny juz tytul, nie chce sie mieczyc z nim. Z grami tak jest, ze powinno sie je ogrywac w okresie ich generacji, potem moga byc juz tylko ciekawostka. 2 to bardziej nastawiona na akcje byla, yup? Z tego co sie orientuje DE byl mocno oparty na fabulule i rozwiazaniach para-rpg.

Opublikowano

jedynka jak najbardziej wytrzymała próbę czasu, niedawno grałem i cały czas fun nieziemski

Opublikowano

jedynka to najlepszy growy cyberpunk razem z bloodnetem, dwojka to syf nieprzecietny. licze na trojke, szczegolnie po obejrzeniu trailera.

Opublikowano

Lapka mam w w miare mocnego, wiec to zaden problem by pograc... ale hmmm to archaiczny juz tytul, nie chce sie mieczyc z nim. Z grami tak jest, ze powinno sie je ogrywac w okresie ich generacji, potem moga byc juz tylko ciekawostka. 2 to bardziej nastawiona na akcje byla, yup? Z tego co sie orientuje DE byl mocno oparty na fabulule i rozwiazaniach para-rpg.

Ajajaj, co też mówisz...

Ja dopiero teraz łapię za "archaiczne" tytuły, na które nie miałem czasu lub ochoty wcześniej (a może dlatego, że mam leciwego lapka T40 :D ); w kolejce czeka Outcast z gog.com, ale mi się nie spieszy.

Tak jak piszesz - jedynka fabuła i dość mocno rozbudowane elementy rpg, dwójka - akcja.

A od siebie z "archaizmów" polecam:

System Shock Portable

Wersja przystosowana do pendrive jako "podróżna" :D

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Z grami tak jest, ze powinno sie je ogrywac w okresie ich generacji, potem moga byc juz tylko ciekawostka.

Nie zgodzę się, tak samo byłoby można mówić o filmach... A chyba oglądasz dalej stare filmy?

Wcześniej nie grałem w jedynkę, ale dzięki zwiastunowi Human Revolution pomyślałem, że warto spróbować. Ze starymi grami mam tak, że z 10 minut muszę pograć by odzwyczaić się od wypaśnej grafiki i mechaniki obecnych produkcji. Nie każda stara gra ten test przechodzi, ale niektóre gry mają taką moc, że działa nawet na mnie dzisiaj. Tak jest z Deus Exem. Sam początek gry, ale już teraz klimat, muzyka i chęć zobaczenia więcej wygrała.

Opublikowano

No dla mnie takimi grami są Dis(nene)les:SA i Dis(nene)les 2:DP W które ciągle gram z ogromną przyjemności mimo że stare jak świat. A że nie lubię tracić połowy smaczków podczas grania to teraz muszę się zaopatrzyć Deus Ex 1 i 2 :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

part 1

http://www.mediafire.com/?kdizq2ngzrg

part 2

http://www.mediafire.com/?ng2ndyzmzxi

Ściągajcie póki jest. Ja w dziale PS3 wygłosiłem już swoją opinię więc powtarzać się nie będę hehe, ale mogę powiedzieć, że oryginalny Deus wraca w nowej formie.

Opublikowano

Pierwsza czesc faktycznie byla gra bardzo dobra, fajnie by bylo zeby pociagneli 3 w tym klimacie bo 2 czesc zupelnie nic nie wniosla.