Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jak to jest z grami z DS na 3DS? Mocno źle wygląda obraz rozciągnięty na cały ekran? Jak się tego nie ustawi, to dookoła jest czarny pasek, a gra jest w takim rozmiarze, jak na DSi?

Edytowane przez Big Show

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 533,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

Witam, mam pytanie. czy 3ds jest region free na gry? mam mozliwosc sciagniecia konsolki z kanady.

Opublikowano

Tyle ze nie wiadomo jeszcze jak ta "blokada" dziala, bo Nintendo mowilo, ze poprostu gry z innych regionow moga, ale nie musza dzialac, czasami moga byc z nimi problemy itd.

No ale jak to dokladnie dziala to sie nie przekonamy poki ktos nie bedzie mial okazji przetestowac tego.

Ciekawe ile gier z innych regionow bedzie dzialalo, jak bedzie wygladac rozlozenie gier nie dzialajacych do tych dzialajacych.

Opublikowano

Odpalil ktos gre na 3ds z DS ? Wszystko w normie, dziala jak trzeba?

Opublikowano

Odpalilem Zelde Spirit Tracks i moim zdaniem wyglada calkiem dobrze (chociaz nie widzialem jak wyglada na normalnym DS)

Opublikowano

Odpalil ktos gre na 3ds z DS ? Wszystko w normie, dziala jak trzeba?

Odpaliłem amerykańskie Pokemony Soul Silver i europejskie FFTA2.

Wszystko działa jak trzeba, gry są lekko rozmyte, ale tragedii nie ma.

Opublikowano

Odpaliłem Acekarda 2i i kilka homebrew w tym Kłeja i Duka, wszystko działa jak ta lala. Pogram póki nie połatają tego dranie.

Opublikowano

jednak biore teraz 3ds bo jak zamienie moje wysluzone psp z grami to za 3ds z gra zaplace 130-140f :)

te pokomeny odpaliles na europejskiej konsolce ? to jak to jest jest region na gry czy tylko na uslugi sieciowe ?

Opublikowano

Na usługi sieciowe na bank, z grami nie wiadomo do końca.

Opublikowano

niny wspominało, że mają już skończone takie tytuły jak mario itp. (masakra) i specjalnie ich nie wydają by wspomóc deweloperów third-party, czyli same crapy może poza sf4 (jestem przyzwyczajony do za(pipi)istych produkcji pctowych, psp oraz ps3 i xbox360 - wszystkie też mam) i to co prezentuje nintendo to jakiś śmiech i poziom zbliżony bardziej do tego co oferują nam telefony, chociaż już nawet one mają JUŻ lepszą grafikę ;/ Sądzicie, że można liczyć na to, że mimo wszystko nagle wyskoczą z premierami innych gier jak filip z konopii i za miesiąc będzie już wiele więcej tytułów? Wiem, że chyba nigdy w świecie konsol tak nie było, ale zdaje się, że to możliwy scenariusz.

Edytowane przez stabik

Opublikowano

Hah, najlepsze jest to, że zeldę też mają i ją przetrzymują bo mówią, że zrobili port zeldy n64...Normalni gracze by ich w pył za coś takiego roznieśli, widać tutaj jest inaczej...

Opublikowano

niny wspominało, że mają już skończone takie tytuły jak mario itp. (masakra) i specjalnie ich nie wydają by wspomóc deweloperów third-party

Kto ci tak powiedział?

Opublikowano

niny wspominało, że mają już skończone takie tytuły jak mario itp. (masakra) i specjalnie ich nie wydają by wspomóc deweloperów third-party

Kto ci tak powiedział?

Dokładnie, źródło albo sio z takim gadaniem.

Opublikowano
  • Autor

sporo ludzi pyta o gry z DSa, a mi to wyskoczyło przy przeglądaniu subów:

Opublikowano

Powiem szczerze, że w gry na NDS lepiej się gra niż na pierwotnej konsoli. Dużą zasługę ma sama budowa 3DS (konkretny kawał nieźle poskręcanego plastiku), dobre nagłośnienie, oraz świetnie wykonane przyciski, z gałką którą używa się znacznie lepiej niż krzyżaka - włącznie.

Opublikowano

Właśnie, jak z gałką? Można jej używać we wszystkich grach z NDS zamiast krzyżaka?

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Jeszcze jedna recenzja, tym razem w wykonaniu Ashena, którego co niektórzy mogą kojarzyć z filmików ukazujących chińskie podróbki konsol i innego sprzętu -

Opublikowano

dobra mam juz swoja konsole kolor czarny wrazenia bardzo pozytywne :) ale o tym juz pisalem. narazie mam sf4 ale dzisiaj lub jutro dokpuie shadow wars ewentualnie jakas gre z ds :) szkoda ze naraize niektore funkcje sa poblokowane i trzeba czekac do maja az to ruszy ;/

Opublikowano

ajHSY.jpg

Kw38w.jpg

nrGtY.jpg

A tu w Mii Creator możecie sobie zeskanować ludka:

R8Xpi.jpg