Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bulletstorm

Featured Replies

Opublikowano

Tu chyba lepsza jakość

Oglądam ten gameplay po raz trzeci i już nie będę się spuszczał nad samą grą (albo będę) ;p ale co zauważyłem.

Dużo nawiązań i w ogóle cała gra mocno mi przypomina Girsy. TAK. To co z tego, że to FPS ale podobieństw jest dużo.

Teksty i gadki jak z Girsów, podawanie akcji również podobne, klimat nie określę tego ale również przypomina mi Girsy.

Zaryzykuję stwierdzeniem, że póki co to takie Girsy z widokiem fpp podane w arcade.

Ta akcja zaczynająca się od 2 minuty 23 sekundy - świetna.

Do tego design świata = post apokaliptyczny setting z "bydlakami", roślinami, mutantami itd. Stworki również jak z Girsów.

Ja tylko proszę o Kampanię w Co-oP (nie żadną specjalną tylko tak jak w Girsach) marzy mi się 4 osobowa ale dwu też nie pogardzę ;].

http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/08/17/new-bulletstorm-screens-involve-shooting-things-blowing-stuff-up.aspx screeny

Szczególnie Girsy trzecie które również dzieją się w "słońcu" to co pokazywali na E3.

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 281
  • Wyświetleń 39,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• moj nowy wynik (chyba zwycięski ) -

• No jak, nie wiesz? Jestem pewien, że w końcu pokażą jak wygląda multi w tej gierce. Ja już nie mogę się doczekać

• Nie nie kazał, ale jeszcze jeden tekst tego typu i porozmawiamy inaczej.   A co do gry to skonczcie oceniac ja po demie. Mozecie mowic nie moj typ rozgrywki, jednak odpuszczam, na co innego liczylem

Opublikowano

Słupek masz rację, niektórzy przeciwnicy przypominają trochę Locusty. 1:28 wyłania się z ognia, normalnie morda Locusta. :]

Opublikowano

To będzie masakrator. Pokaz na E3 zmiażdżył, teraz miażdży pokaz na GC.

Jednak widać do czego zdolny jest Polak gdy ciężko pracuje zamiast walczyć o krzyż :P

Opublikowano

Najlepsze są te gadki jakbym słyszał Marcusa albo resztę ekipy z Girsów tylko bardziej rozgadanych ;].

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wersja HD dema z GS + komentarz:

http://www.vg247.com/2010/08/27/bulletstorm-gc-walk-through-released-features-shooting/

4-barelled shotgun wymiata :thumbsup:

Po raz setny ale ta gra mnie robi, soczysty gameplay.

Kapitalne są te skrypty w oddali; walące się budynki, wybuchy, bestia na końcu itd. (strasznie to girsowe).

Aha nawet na samym początku kiedy wychodzi pierwszy "potworek" mamy wcisnąć LT i pojawia się zbliżenie na niego - 100 % patent z Girsów tak samo to w Gyrosach wygląda ;].

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że grywalnością nawet nie zbliży się do Girsów. W przeciwnym razie znowu będę ziewać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

fajnie - szykuje się duchowy następca UNREALa. Bardzo podoba mi się design otoczenia

Opublikowano

No i mamy już potwierdzony oficjalny wygląd okładki

ps3box-487x600.jpg

Okładka w sam raz :thumbsup:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Fajny odcień logo PCF, Epic Games i EA, tak samo napis fajny, ale sam obrazek beznadziejny :/ Jakoś śmierdzi tandetą i nie pasuje klimatycznie.

Opublikowano

Wstrętna i paskudna okładka daleko jej do tych z Girsów. Na szczęście to tylko okładka, przeboleję.

Opublikowano

Beznadziejna to już w PE lepsze arty wrzucają na okładki. xD

Ale to na rynek amerykański, Europa może dostanie inną.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...