Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

LittleBigPlanet 2

Featured Replies

Opublikowano

No to PS3 rozpoczyna rok exem z najwyższej półki :) Mam nadzieję, że tak też go skończy (Uncharted 3 :D ).

Miałem kupić LBP2 jak stanieje ale na 99% się złamię i w dniu premiery popędzę do sklepu po moją kopię :D

• Odpowiedzi 599
  • Wyświetleń 67,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak, Zeratul, wku.rwiaj nas dalej.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tak, a następnym razem singla w ogóle nie będzie, bo każdy sam może go sobie stworzyć. Żadne to wytłumaczenie, jest na pewno masa ludzi, którzy kupią grę, skończą co jest i nic nie będą z netu ściągać

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Ludzie takie dzieła tworzą a ja najprostszego poziomu nie potrafię/nie chcę zrobić w LBP2 :o   PS. Jak ktoś nie wie to można sobie te poziomy dodać do kolejki poprzez stronę lbp.me. Ja tak zrobiłem

Opublikowano

Ja przy LBP2 zamierzam wyprobowac zakup z odbiorem osobistym w jednym z punktow na gram.pl. Nigdy u nich nie kupowalem, to bedzie ich chwila prawdy ;)

Opublikowano

No to PS3 rozpoczyna rok exem z najwyższej półki :) Mam nadzieję, że tak też go skończy (Uncharted 3 :D ).

Miałem kupić LBP2 jak stanieje ale na 99% się złamię i w dniu premiery popędzę do sklepu po moją kopię :D

A nie TLG? Choć pewnie i tak go wywalą na 2012.

Oceny ocenami to była pewniak mi do pełni szczęścia oprócz samej premiery brakuje w końcu ogłoszenie zawartości EK w Polsce.

Ale coś czuję lipę w tym temacie - pewnie jakieś srakie dlc.

Opublikowano

2011 rok to dla TLG ostatni dzwonek... im dalej w las tym sytuacja bardziej przypomina DNF lub GT5...

Ja tez czekam na LBP2 i boje sie, ze kupie to w okolicy premiery, a po tygodniu cena spadnie o 25% i znowu bede w(pipi)iony na cały swiat za to, ze straciłem 50zł w głupi sposób xD

Opublikowano

Gier to chyba nikt nie kupuje by na nich zarabiać ;] Można na nich co najwyżej mało stracić. Rozdzierasz folię z nówki i już gra straciła 10-20 zł :]

W dwójeczkę na pewno będę grał długie miesiące, u mnie to akurat gra rodzinna, więc będzie sporo zabawy.

Opublikowano

Nie zakupiłem żadnych DLC do LittleBigPlanet, czy będą one dostępne w LittleBigPlanet 2?

To zależy... Woda w LittleBigPlanet została dodana stosunkowo późno i jest dostępna w LittleBigPlanet 2. Jeżeli chodzi o dodatki typu Metal Gear Solid Pack, to trzeba je zakupić aby mieć możliwość zabawy "pistoletem na farbę".

więcej

http://www.ps3site.pl/szmaciankowe-ciekawostki/61062/

Opublikowano

Gier to chyba nikt nie kupuje by na nich zarabiać ;] Można na nich co najwyżej mało stracić. Rozdzierasz folię z nówki i już gra straciła 10-20 zł :]

W dwójeczkę na pewno będę grał długie miesiące, u mnie to akurat gra rodzinna, więc będzie sporo zabawy.

nie chodzi o to by na grze zarobic, tylko by nie przepłacić przy jej kupnie...

Opublikowano

Wyjście jest jedno, odczekać kilka tygodni i kupić taniej. Tylko czy wytrzymasz? Ja na pewno nie :]

Opublikowano

Ja kilka dni temu złożyłem prordera i pierwsze co zrobię po odpaleniu gry to odwiedziny trybu online i osercowaniu pierwszych leveli. :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ja kilka dni temu złożyłem prordera i pierwsze co zrobię po odpaleniu gry to odwiedziny trybu online i osercowaniu pierwszych leveli. :)

A levele z bety dwójki i wszystkie levele z jedynki przechodzą do LBP dwa?

Bo jeżeli tak to :o, jakby z bety przechodziły to ekstra przecież już "parę hitów" powstało.

Ale ja i tak najpierw zaczynam-trzaskam kampanię co by oswoić się z nowościami ;].

Opublikowano

A levele z bety dwójki i wszystkie levele z jedynki przechodzą do LBP dwa?

Bo jeżeli tak to :o, jakby z bety przechodziły to ekstra przecież już "parę hitów" powstało.

Ale ja i tak najpierw zaczynam-trzaskam kampanię co by oswoić się z nowościami ;].

LBP2 startuje napewno ze wszystkimi levelami z jedynki, czyli niecalym 3,5 miliona poziomow. Jak z kompatybilnoscia z beta to nie wiem, ale mysle, ze jest to mozliwe. ;)

Opublikowano

Wybrane levele z bety są dostępne tylko dla recenzentów, pełna gra ma wystartować z czystymi serwerami.

Opublikowano

To szkoda z drugiej strony zanim się skończy kampanię, minie kilka dni a "magicy" zaczną sypać levelami.

A i w międzyczasie można nadrobić zaległości levelowe z jedynki.

Opublikowano

Jeżeli zdecydowali się dodać levele z LBP, to powinni udostępnić ten najlepsze, a nie wszystkie. Poza tym levele z bety powinny być dostępne już na starcie, ale pewnie miną z dwa dni i już dostaniemy takiego Pac-mana lub Micro Machines.

PS. Dobry zwiastun

http://www.ps3site.pl/littlebigplanet-2-i-szmatkowa-opowiesc/61412/

Opublikowano

niezly zal ! Bez kitu, taka gra, a wszedzie o niej glucho...

Nie wiem, gdzie marketingowcy. Killzone 3 - to samo - gdyby MS wypluwal takie tytuly, reklamy wychodzilyby zewszad, a sprzedaz pewnie bylaby 3 razy wieksza....

Edytowane przez easye

Opublikowano

Popis nieudolnosci marketingowcow ciag dalszy. Kuzwa, co za banda nieudacznikow. Taka gra jak LBP2 - gra doslownie dla kazdego i dalej cisza. Przeciez seria Halo to owoc genialnego marketingu, CoD tez. Sony z kazdej perly jest w stanie zrobic zwykly kamyk.

Opublikowano

Popis nieudolnosci marketingowcow ciag dalszy. Kuzwa, co za banda nieudacznikow. Taka gra jak LBP2 - gra doslownie dla kazdego i dalej cisza. Przeciez seria Halo to owoc genialnego marketingu, CoD tez. Sony z kazdej perly jest w stanie zrobic zwykly kamyk.

Bez przesady, coś mi się wydaje, że na innych rynkach trochę lepiej promują LBP2 (może się mylę ? ) . Z tego co pamiętam to w Polsce tez jakoś mega mocno nie promowali Halo (w porównaniu z innymi rynkami np GB), ale fakt kolekcjonerki były podane czarno nabiałym

Opublikowano

Sam się dziwię SCEP. Edycja kolekcjonerska = więcej pieniążków. 6 dni do premiery, a tu cisza.

Opublikowano

Tak promują że mieszkając w Londynie, pracując w centrum i ogólnie siedząc w mediach, nie wiedziałem że jest premiera do wczoraj. Dziwne

Opublikowano

Tak promują że mieszkając w Londynie, pracując w centrum i ogólnie siedząc w mediach, nie wiedziałem że jest premiera do wczoraj. Dziwne

A ja mieszkając w Polsce, nie siedząc wybitnie w mediach wiem od kilku miesięcy kiedy jest premiera, dziwne co ?

Opublikowano

Bo sie interesujesz, ale chodzi o to, zeby zachecic tych, ktorzy nie siedza codziennie w mediach growych i nie sledza informacji o premierach.

Opublikowano

Jedyne co z reklamy widziałem, to na pewnym portalu na górnej części pasek z Sackboyem i data premiery. Portal oczywiście niezwiązany z grami, więc wątpię by ktoś w ogóle zwrócił na to uwagę. Sony dalej nie umie promować gier i chyba liczą tylko na osoby obeznane w temacie.