Skocz do zawartości

LittleBigPlanet 2

Featured Replies

Opublikowano

Jak oni zrobili "Linka nie Sackboya" :blink: ?

To można w dwóje robić takie avatary? WTF

• Odpowiedzi 599
  • Wyświetleń 65,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak, Zeratul, wku.rwiaj nas dalej.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tak, a następnym razem singla w ogóle nie będzie, bo każdy sam może go sobie stworzyć. Żadne to wytłumaczenie, jest na pewno masa ludzi, którzy kupią grę, skończą co jest i nic nie będą z netu ściągać

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Ludzie takie dzieła tworzą a ja najprostszego poziomu nie potrafię/nie chcę zrobić w LBP2 :o   PS. Jak ktoś nie wie to można sobie te poziomy dodać do kolejki poprzez stronę lbp.me. Ja tak zrobiłem

Opublikowano

Edytor jest mocarny, jak można robić nawet takie postacie. Może w końcu pojawi się normalny Kratos, czy inny Marcus Fenix. :]

Opublikowano

geniusz - gierki z psn chyba po premierze tej gry stracą sens :P

Opublikowano

Mnie martwi, że te wszystkie trailery to nie z gry jako takiej tylko same popierdółkowane custom levele lub mini gry. Jakby to było najważniejsze...

Opublikowano

Osiemnasty styczniu nadchodź! Ta gra pozamiata i właściwie będzie można grać tylko w nią bo przy takim rozbudowaniu edytora nowych ciekawych "gier" nie zabraknie i w zasadzie bez przerwy będzie co robić :D

Opublikowano

To już potwierdzona data ? 18 styczeń ? Wiadomo też już coś o edycji kolekcjonerskiej przeznaczonej na Europę ?

Opublikowano

No właśnie nie ma chyba jeszcze oficjalnej daty. O EK dla Europy nadal nic nie wiadomo.

Opublikowano

na końcu tego najnowszego trailera była data 18.01 a że gra po przesunięciu miała wyjść w styczniu właśnie więc można tego osiemnastego przyjąć jako dzień premiery :)

w każdym razie i tak czekam niecierpliwie...

Edytowane przez the_m

Opublikowano

Wreszcie! Oficjalne info o ek z LBP2 (jak również oficjalny wygląd europejskiej okładki, imo bardzo ładna):

http://blog.eu.playstation.com/2010/11/09/littlebigplanet-2-collectors-edition

Niestety, na razie nic o pluszaku czy "podstawkach" na gry. Krótko mówiąc biednie.

okladeczka duzo fajniejsza niz ta z USA

jak dadza jakis fajny gadzet do EK i "normalna" cene to wezme..jeszcze 2 miesiace :)

Opublikowano

Wreszcie! Oficjalne info o ek z LBP2 (jak również oficjalny wygląd europejskiej okładki, imo bardzo ładna):

http://blog.eu.plays...lectors-edition

Niestety, na razie nic o pluszaku czy "podstawkach" na gry. Krótko mówiąc biednie.

Okładka zajebista. Ale jak nie dadzą pluszaka to raczej EK nie łyknę :/

Opublikowano

Okładka edycji zwykłej śliczna, naprawdę konkret. Zresztą w przypadku jedynki też bardziej podobała mi się europejska.

"The LittleBigPlanet 2 Collector’s Edition will be available in different ways across Europe and the other PAL countries, with all kinds of different additional goodies on offer, so keep your eyes open for more details about release plans in your country."

No jestem ciekaw żeby tylko nie skończyło się na samym dlc w Polsce, w kolekcjonerce. Bo jak na razie bidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa do kwadratu, kolejna kwestia z serii WTF mianowicie czemu nie mogą nam dać tej zaje.bistej kolekcjonerki co amerykańcom ;/.

Opublikowano

The LittleBigPlanet 2 Collector’s Edition will be available in different ways across Europe and 
the other PAL countries, with all kinds of different additional goodies on offer, so keep your eyes open
for more details about release plans in your countr

to zdanie daje nadzieje na coś więcej niż tylko badziewne dodatkowe kostiumy - jeszcze rozumiem jakby to było DLC w formie ekskluzywnych leveli. Czekamy!

A okładka jest za(pipi)ista :D

Edytowane przez the_m

Opublikowano

Napiszę to co poprzednicy - Obie okładki genialne. Druga nawet lepsza - kocham prostotę.

Liczę na kolekcjonerkę równie pokaźną, co Amerykańce. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Opublikowano

http://www.joystiq.com/2010/11/18/littlebigplanet-2-demo-and-more-beta-invites-coming-in-december/ 21 grudnia demo dla wszystkich

A także znowu klucze do bety ale tu już tylko dla Plusowiczów.

Jak miło, kupowalem sobie ps3 wlasnie w okresie świątecznym jak bylo w zestawie z LBP, ah, ale to będzie sentymentalne ;]