danielskii 155 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 to samo chcialem powiedziec. wiadomo ze graficznie to moze najslabsza czesc (chociaz i tak jest dobrze) ale klimat jest naj z wszystkich czesci (lodz podwodna, wspinanie sie po fortecy, skuterek po rzece itp itd) klimat indiany jones imo jak nic:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 widok z łodzi podwodnej to ciężko pobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 łódż podwodna i forteca są prześliczne ale mnie właśnie jedynka się średnio podobała za małe urozmaicenie - nonstop wyspa i wyspa. Poza tym niby ona jakaś opustoszała, a złoczyńców na setki - koszary sobie tam chyba urządzili. I rozgrywka też była mało urozmaicona - praktycznie jeden ty przeciwników i kolejne fale wrogów. No i najgorszy system strzelania z całej części - kapiszony na maxa. Całościowa fajna gra ale zdecydowanie u mnie jest na ostatnim miejscu w trylogii. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Jedynka była twoim pierwszym spotkaniem z Uncharted? Wiadomo, jak ktoś ograł najpierw dwójkę czy trójkę, to może narzekać na pierwszą część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 pierwszym i wtedy już też narzekałem, że prócz grafy, która była GENIALNA to jakoś dup.y mi nie urwało, takie solidne 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Dupy ci nie urwalo bo wczesniej grales w dwie poprzednie czesci i wiedziales czego sie spodziewac, zdziwienia nie bylo bo wiele rzeczy widziales juz wczesniej. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 wiadome było że skoku między 2 i 3 nie będzie jak między 1 i 2. mi bardziej podobała się dwójka, ale w trójkę też się wporzo grało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dupy ci nie urwalo bo wczesniej grales w dwie poprzednie czesci i wiedziales czego sie spodziewac, zdziwienia nie bylo bo wiele rzeczy widziales juz wczesniej. ale ja unchartedy przechodziłem chronologicznie i zawsze w okolicach ich premier jedynka mi dupy nie urwało już przy premierze bo prócz grafy to taka strzelanka - rzemieślnicza robota. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Moze po przeczytaniu na necie recek wychwalajacych gre nastawiles sie na niewiadomo co, a otrzymales "tylko" bardzo dobra gre, przed premiera czekales z niecierpliwoscia, a jak sie ukazala to jednak nie bylo az tak dobre jak myslales ze bedzie. Teraz mozna cos takiego zaobserwowac podczas premiery The Last Of Us - sa osoby, ktore pisza, ze gra nie jest na 10, ale bardzo dobra, najlepiej podchodzic do gry z chlodna glowa i na spokojnie. Ja Uncharted: Drakes Fortune ogralem jakis czas po premierze, nie hajpowalem sie wczesniej i zrobila na mnie wrazenie. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 U1 był to pierwszy tytuł jaki zagrałem na PS3 więc może stąd mój sentyment, to była świetna gra. W U3 przeciwnicy pojawiają się z dupy i w kółko to samo, zero innowacyjności, do tego czasami filmiki klatkują a o zagadkach nie wspomnę bo są średnie. Ale pogram dalej może macie racie i gra się rozkręci. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 ja grałem w U2 i U3, w 1 nie, ale i tak dam tej grze szanse - grałem w demo i było wporzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jedynka jest na pewno najbardziej wymagająca. Przez mgłę pamiętam, że na Crushing w końcowych etapach było gorąco, zwłaszcza przy kościele gdzie roiło się od snajperów i wszędzie nacierała reszta hołoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 ta gra coś sie poprawia w czasie gry? jestem na 8 rozdziale. I narazie nie widze dlaczego ta gra jest tak wysoko oceniana. po platynie w 1 i 2. 3 jestem w stanie dac moze z 6-7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 milion razy juz bylo... do Jemenu najgorsza część serii, od Jemenu do końca już jest super Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 milion razy juz bylo... do Jemenu najgorsza część serii, od Jemenu do końca już jest superczyli muszę przemęczyć ten szajs... ile jeszcze musze wytrzymać? Jestem po tej (pipi)owej zagadce z gwiazdą Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Graj, a nie (pipi). Serio wolicie się pytać ile jeszcze musicie grać aby skończyć? Jemen zaczyna się od 10 rozdziału. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Graj, a nie (pipi). Serio wolicie się pytać ile jeszcze musicie grać aby skończyć? Jemen zaczyna się od 10 rozdziału.tak. Gra ma mi sprawiać przyjemność. Jak ma być tak slaba jak poczatek u3 to wole wywalić z dysku i tyle. A tak jak zostało 1,5 rozdzialu to zacisne zeby, otworze browara i postaram sie to przetrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ja skończyłem grę w piątek ocena to 7+, dlaczego ? bo brak innowacyjności. Widać że U3 zostało wydane tylko dla kasy, odliczałem chaptery do końca choć rzeczywiście od Jemenu gra się rozkręca. Niestety schematy do bólu się powtarzają, a przeciwnicy z dupy wyskakują by bardzie urozmaicić rozgrywkę , dochodziło już do takich momentów że doskonale wiedziałem kiedy zaraz zostanę zaatakowany. Inteligencja przeciwników i naszych kompanów to kolejny smaczek tej gry zaraz jaka inteligencja przecież jej nie ma ,ile razy zostałem wykryty dzięki kompanom, do tego nie raz blokowali się na przeszkodach, do tego można było kamerę ustawiać tak by patrzyć przez tekstury , po(pipi)ane restarty checkpointów gdzie tylko reset całego poziomu coś dawał bo wrzucało cię w taką akcję że szans nie było się obronić. Zagadki bardzo słabe i chyba nie logiczne, a teraz wisienka na torcie doczytujące się tekstury to norma do tego strasznie nie równa grafika która nie raz potrafi urzecz by zaraz zaserwować ci takie gówniane, że rzygać się chce. Sam nie wiem może do wersji z płytą dodawali jakieś różowe okulary, by mówić o za(pipi)istości gry czy grafiki ja owych nie dostałem i stąd taka ocena. Mam nadzieję że na PS4 nie ujrzymy długo Draka bo chłopaki się w tym temacie wypalili. Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Tak dopytam bo po przejściu U3 trzykrotnie nic z rzeczy, które napisałeś mi się nie zdarzyła...w której części gry zostałeś wykryty przez kompana? Przecież oni są tak oskryptowani, że siedzą gdzieś za rogiem do czasu aż nie zrobi się gorąco i ktoś nie zacznie strzelać. Też nikt z nich mi się nigdy nie zablokował w żaden sposób. No i checkpointy - te też są na tyle przemyślane, że nie załączają się w momencie jak masz zaraz przyjąć kulkę i paść, tylko akcja cofa się do spokojniejszego momentu, z którego nie ma opcji żeby nie wyjść cało...nawet na crushing. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Tak dopytam bo po przejściu U3 trzykrotnie nic z rzeczy, które napisałeś mi się nie zdarzyła...w której części gry zostałeś wykryty przez kompana? Przecież oni są tak oskryptowani, że siedzą gdzieś za rogiem do czasu aż nie zrobi się gorąco i ktoś nie zacznie strzelać. Też nikt z nich mi się nigdy nie zablokował w żaden sposób.the citadel mialem tak, ze siedze ukryty za murkiem i nagle moi zaczynaja biegac jak powaleni i przez to nie moglem zrobic tego ninja trofea Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 dokladnie, mialem to samo w cytadeli Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 zgadza się cytadela, oraz na lotnisku gdy ta blondi zaczęła mi biegać między skrzyniami. A przenikanie tekstur uświadczyłem na statku gdzie skradałem się między kontenerami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Rozumiem, że za coopa w wersji z plusa trzeba zapłacić i to nie 3 zł a 33 bodajże ? Oo Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 nie wiem do końca ile, ale tak, trzeba zapłacić albo 3 albo drożej. 3 to chyba za samego splitscreena bez map do wspolpracy jest, ale dokladnie nie wiem, Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Czy da się ustawić język PL w U3 ściągniętym z PS+? Dodam, że w opcjach gry nie mam wyboru języka PL, a na Store nie znalazłem żadnej łatki z językiem PL. Gra pobrana z polskiego Store. OK. Już znalazłem. Przez store na stronie widzę, że przy ściąganiu trybu multi można wybrać język. Powiedzcie mi tylko, czy to jest również język PL (dubbing) do SIngle Playera? Edytowane 26 Czerwca 2013 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi