Daffy 10 529 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 wiadomo, że nagle cudu nie zrobią i sandbox nie będzie wyglądać jak najładniejsze korytarzykowe produkcje tej generacji. Walić grafę, byle było płynnie w 30fps !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Kudosy dla Rogera za szczerość. "szczerość" - przypomne że to roger napisał "RDR to nudy i setki kaktusów, nic sie nie dzieje" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Marian80 10 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 w pewnym sensie miał racje Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Kusi mnie ta kolekcjonerka jak diabli, ale wywalić 5 stów na jakąkolwiek grę... to już duża przesada. Musiałbym chyba upaść na głowę. Inna sprawa, że jaram się jeszcze bardziej niż wcześniej, niesamowicie to wszystko wygląda, mapa mi odpowiada, wszystko jest mega za(pipi)iste, zresztą dla GTA dałbym się pokroić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 w preview z ps3site narzekają na wykonanie twarzy i ich mimikę - podobno padacznie to wygląda....zatem się pytam - wersję na jaki sprzęt oglądamy na trailerach? bo tam te elementy są rewelacyjne...bullshoty czy jednak wersja next-genowa jest bliżej niż sądzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ktoś użył wyobraźni o postarał się odwzorować całą mapę z GTA V Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ja nie wiem ludzie, serio spodziewaliście się, że nowe GTA będzie na tych konsolach wyglądało jakoś dużo lepiej niż IV ? Przecież R* to nie magicy, ramu i lepszej grafiki sobie nie doczarują, a przypominam, że mamy do czynienia ze sprzętem który ma 7 lat i 512 ram. Dla mnie samo to, że kolorystyka i kontrast uległy zmianie na bardziej pastelowe jest już na mega plus, do tego w artykule autor wspomina o tym, że animacja się nie dławi, więc czego chcieć więcej ? Trochę logicznego i realistycznego myślenia chłopaki, bo przez wasze wygórowane oczekiwania poczujecie zawód. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 nie wiem czy ktoś zauważył, ale na pokazie była przedstawiana WCZESNA wersja gry Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wszyscy piszą że wygląda lepiej niż GTA4 i to mi wystarczy,kij z grafiką. A jak wyjdzie wersja na next gent to będzie okazja do przejścia raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Kudosy dla Rogera za szczerość. "szczerość" - przypomne że to roger napisał "RDR to nudy i setki kaktusów, nic sie nie dzieje" To nie roger był. zastąpienie napadami głównego wątku wzamian za standardowe misje - lipa jak dla mnie, a może tylko źle to sobie wyobrażam, nie wiem, chce taki poziom. różnorodność i pomysłowość misji jak w SA:) Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) nie będzie wersji na next geny. @PRQc - myślę, że przed napadami będą właśnie takie typowe dla GTA misję, wątpię żeby poszli w kierunku pierwszej części Assassins Creed Edytowane 24 Maja 2013 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jak ktoś chce kolekcjonerkę, a nie interesuje go czapka to możemy się zrzucić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Za późno już zamówiłem sam,wiem że trochę szkoda kasy ale kto bogatemu zabroni xDD Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) ale screennnnnnnn dzisiaj magiczny 24/05 urodziny Housera czy coś, hehe rok temu nic sie nie stalo może dzisiaj coś bedzie ? Edytowane 24 Maja 2013 przez FlashGordon 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jak wyszło San Andreas na PS2 gra wyglądała jak kupa, a mimo to po pierwszych 24 godzinach siedzenia non stop stwierdziłem, że w życiu nie grałem w nic lepszego. Zaiste zaje*bisty screen Panie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Koleś z gram.pl napisał, że nie urwało mu dupy (chociaż ma ochotę zagrać). Na PPE i Polygamii też piszą że jest świetnie, ale mesjasz gamingu to raczej nie będzie. PREORDER CANCELLED 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 +1 Chyba się bardziej zainteresuje Saints Row 4, tyle zmian i nowości i grafika na bank lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Koleś z gram.pl napisał, że nie urwało mu dupy (chociaż ma ochotę zagrać). Na PPE i Polygamii też piszą że jest świetnie, ale mesjasz gamingu to raczej nie będzie. PREORDER CANCELLED Tego wlasnie sie spodziewam, przeciez to GTA, wiec niewiadomo jakich zmian bym nie oczekiwal - rewolucji nie bedzie na pewno. Hype robi swoje, ale trzeba trzezwo na to spojrzec, ja juz sie przejechalem na GTA IV, wiec teraz podchodze do serii z dystansem. Edytowane 24 Maja 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 jak GTA może urwać dupę, po 30 minutowym pokazie ? Przecież tytuły z tej serii pokazują pazury z każdą kolejną godziną spędzoną przed ekranem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja jakieś 2 meichy temu poszlajałem się znowu trochę po LC w GTAV i dalej mi się grafa podobała, a rozmach miasta, miejscówek, to także nadal mistrz, więc nie boję się o grafę piątki nic, a nic. Będę maił dylemat jak np na E3 okaże się, że PS4 będzie w grudniu, a R* ogłosi, że na premierę będzie też konwersja na czwórkę. W tym wypadku chyba jednak bym poczekał !! bo i tak mam zamiar brać na premierę nowe dziecko Sony, ale to będzie długieeeeee kilka miechów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jpr, ale marudzicie. Rockstar pewnie pokazało jakąś alphę, którą widzieli za granicą pól roku temu i narzekają na grafikę i inne rzeczy. xD Zostało powiedziane, że gra wygląda jak na trailerach. Mi to WYSTARCZY. Będzie się działo we wrześniu! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Saint's Row to dla mnie nietykalny crap. Grałem w drugą część i nigdy więcej za tego szrota się nie biorę. Co do grafiki, jak dla mnie może być taka sama jak w Czwórce z wyostrzonymi barwami... czyli takiej należy się spodziewać. Bardziej jaram się opisem świata w reportażu na PPE. Ludzie żyją własnym życiem, łowią ryby, śmigają na quadach a przyroda żyje, mnóstwo zwierząt. MEGA! Tak poza tym, to screen wrzucony przez @FlashGordon wygląda jak zrzut z czystej rozgrywki. Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Za późno już zamówiłem sam,wiem że trochę szkoda kasy ale kto bogatemu zabroni xDD No tak w zasadzie to po prostu odkupiłbym od kogoś czapę, bo tylko ona mnie interesuje z kolekcjonerki Jak nie to trudno, trzeba będzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ja chce by było płynnie w tych 30fps albo przynajmniej by trzymało poziom klatek z RDR, drugi raz nie przeżyje tego co się działo z gta4 na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 no bez przesady tak jak na trailerach wyglądać na pewno nie będzie,ale poziom czwórki mi spokojnie wystarczy,gram w nią cały czas i widoki są śliczne. Cieszy mnie info że model jazdy nie zmienił się za dużo,ja tam uwielbiam ten z czwórki i jak ta gram to zauważyłem że przez 6lat od premiery nikt nie zrobił nic lepszego w kwestii rozjeżdżania ludzi xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi