Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiecie może, czy posiadając polską wersje GTA, jest możliwość zmiany języka na angielski ?

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Nie wiecie może, czy posiadając polską wersje GTA, jest możliwość zmiany języka na angielski ?

jezyk w grze odpowiada temu ustawionym w menu konsoli.

Opublikowano

Wersja druga mojej mapki, w której porównałem chyba wszystkie miasta z serii GTA (jeżeli o jakieś zapomniałem to napiszcie)
YsJFgqg.jpg

Edytowane przez łosion

Opublikowano

Masakra, teraz jak się patrzy na mapy Vice City, albo LC z GTA III to wydają się być do bólu ubogie, raptem kilka ulic na krzyż. Kiedyś miało się wrażenie, że te mapy są bardzo duże ;)

Opublikowano

Szkoda że ktoś nie podjął się jeszcze zadania odjęcia terenów zajmowanych przez wodę w Vice i Liberty City; w cz. 3 i 4 . Najlepiej zobrazowało by to ich rozmiary względem stanu San Andreas z GTA:SA i V. 

Opublikowano

Jak kiedys bede mial troche wiecej wolnego czasu to postaram sie takie cos zrobic :)

Opublikowano

Ostatnio mialem error w przegladarce interetowej w grze:

20131216_181902.jpg

Opublikowano

odpalaliłem dzisiaj pierwszy raz piątkę po prawie 2 miesiącach

chodze sobie Michaelem po ulicy, zaczepiam typów w autach, w końcu jeden z nich wysiada i sie chce klepac :D

z drugiego auta zaraz wysiadł jakiś typek, którego też załatwiłem combosami. pod sam koniec tej drugiej walki wysiada typek z trzeciego auta i wyciąga spluwe. w tym samym momencie od tyłu pięknie potrąca go pędzący samochód :D

typ leży na ziemi i coś tam próbuje strzelac w moją stronę a ja mu z rozbiegu takiego wspaniałego buta na ryj sprzedałem że się tylko rozłożył na pięknej kalifornijskiej drodze :D

GOTY

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Spróbuj komuś zayebać bejsbolem, beka murowana.

Opublikowano

UP: To był członek gangu The Lost. :)

Ciekawi mnie ile tych scenek jest w grze. Do teraz jak gram to podczas przełączania zdarza mi się odkrywać nowe scenki.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

*usunięte*

Edytowane przez łosion

Opublikowano

Hahaha, nie, nie potrafię nawet przez internet kłamać; Chciałem was wkręcić, że to niby jakiś poster nowego DLC do GTA V, albo nowej części GTA ;p 
Sam to zrobiłem. Jestem chory i w sylwestra nie miałem co robić, także narysowałem sobie ową panienkę ; p 

Opublikowano

Myślałem że to może zapowiedź Eleni Stories.

Opublikowano

No offence R* w życiu nie dał by takiego kaszalota (ten wyeskponowany na pierwszym planie nochal :D ) na poster promujący.  

Opublikowano

Hahaha, masz racje; jeszcze nigdy nie udało mi się narysować ładnego nosa ;p 

Opublikowano

Spojrzałem dziś w statystki i mam zagrane już prawie 300 h w mesjasza xD a gre skończyłem dopiero raz,a przecież jeszcze dlc 50lvli w multi i platyna.Gotg! :3