Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Need for Speed Hot Pursuit

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 122,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe screeny:   http://www.ppe.pl/news-2281-Nowe_foty_z_N4S_Hot_Pursuit.html

• Znamy już oficjalną okładkę gry:     Mi się okładka bardzo podoba ;]

• Gram w NFSy od 1996 i dla mnie Criterion idealnie dobrało wszystko co od zawsze kochałem w NFSach: specyficzne amerykańskie miejscówki (kanadyjski las, pustynną Nevadę, jeszcze raz kanadyjski las i je

Opublikowano
” Need for Speed: Hot Pursuit oferuje też tradycyjne multi dla ośmiu graczy, z wszystkimi konkurencjami z trybu dla jednego gracza i... z jednym minusem. Wszystko w wyścigach sieciowych zależy od hosta, który może dowolnie modyfikować parametry gry, przedłużać czas jej rozpoczęcia, itd. - jeśli więc trafisz na jakiegoś oszołoma, może być kiepsko. My na szczęście testowaliśmy grę online z ekipą Criterion, więc ci wiedzieli, jak się zachować. Nie zmienia to jednak faktu, że jak na studio, która tak dobrze chwyta nowe internetowe trendy, takie rozwiązanie zdaje się dość przestarzałe – lepiej chyba bawiłbym się na wyścigach podsuwanych przez jakąś playlistę, z systemem głosowania.

Ten fragment mnie zmartwił, faktycznie może być problem ze znalezieniem odpowiedniej gry z normalnymi ustawieniami. Oszołomów nie brakuje.

Opublikowano

No tak, nie ma tuningu. A tak może byłaby szósteczka.

Opublikowano

Na Poly w recenzji poleca facio Split/Second zamiast NFS. :potter:

No to elegancko. Recenzja musiała być kozacka :potter:

Opublikowano

Tjaaaa recenzentowi brak tuningu i kariery... a przecież w tak udanym most wanted to było... -  bleeeeee

Po to Criterion zaprzęgnięto do roboty nad nowym NFS-em by w końcu z tej serii zrobić rajcowną grę. Co z tego że ta część prezentuje wręcz ascetyczną formułę wyścigów, skoro samo demo bawi więcej niż kilka ostatnich NFS-ów razem wziętych !

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie to ten pan dużo narzeka więc nie brałbym tej oceny na poważnie. 8)

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Przecież wiemy, że ta recenzja to zakała na polskim narodzie jest. Z resztą tak to jest jak się daje recenzję dzieciom, które pierwszego NFS na szybko znalazły na Wiki.

Opublikowano
  • Autor

Jakby ktoś coś wiedział na temat premiery i promocji to niech napisze w odpowiednim temacie . Ja także postaram się jutro dowiedzieć.

Edytowane przez TakeshiX

Opublikowano

Kto bedzie ciupal na padzie?

Opublikowano

Wszyscy Ci co nie posiadają kierownicy ;) NFS bedzie w ogóle wspierał kiery ?

Opublikowano

Tjaaaa recenzentowi brak tuningu i kariery... a przecież w tak udanym most wanted to było... - bleeeeee

Po to Criterion zaprzęgnięto do roboty nad nowym NFS-em by w końcu z tej serii zrobić rajcowną grę. Co z tego że ta część prezentuje wręcz ascetyczną formułę wyścigów, skoro samo demo bawi więcej niż kilka ostatnich NFS-ów razem wziętych !

no troszke przesadzasz z tym "skoro samo demo bawi więcej niż kilka ostatnich NFS-ów razem wziętych !" , chyba ze mowisz o sobie i jest to twoje zdanie :teehee:

a moje zdanie jest takie po ograniu dema HP ,ze taki most wanted to zjada to cos na sniadanie, nie mówiąc o Shifcie ,bo to juz calkiem inna liga :diablo: -powtarzam ,takie jest moje zdanie.

Opublikowano

a moje zdanie jest takie po ograniu dema HP ,ze taki most wanted to zjada to cos na sniadanie

Wyjdź.

Opublikowano

a moje zdanie jest takie po ograniu dema HP ,ze taki most wanted to zjada to cos na sniadanie

Wyjdź.

troche kultury chłopczyku <_< .

a wracajac do nfs HP, jestem strasznie ciekawy ,pierwszych opinii na forum z pelnej wersji.szcegolnie ciekawi mnie jak ten model jazdy bedzie sie mial w czasie jazdy autkami pokroju pagani zonda .

Opublikowano

Świetny ten zwiastun po prostu. Teraz tylko jakoś wyczekać te dwa dni, a potem dać gaz do dechy :D

PS. Jakie oceny zgarnia ten NFS, hoho :thumbsup:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

A ja jakąś godzinkę - dwie temu widziałem na polsacie reklamę NFS-a ;p.

Premierowy trailer fajniutki, świetny motyw z tymi ocenami (bo jest się czym chwalić). Kurde aż dziw bierze, że w temacie GT5 cały czas wojna o ficzery i inne pierdoły a NFS ma wszystko i nie ma żadnych kłótni. I same ekstra furki i zmienne warunki pogodowe i cykl dobowy i świetny Autolog itd. itp. ;]

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Jutro jest TEN dzień!

Gdzie? Co? Jak? Gdzie mi uciekły 2 dni? Ale w sumie nawet jakby, to jednak poczekam na premierę w Empiku i wezmę w promocji.

Opublikowano

Jutro jest TEN dzień!

Gdzie? Co? Jak? Gdzie mi uciekły 2 dni? Ale w sumie nawet jakby, to jednak poczekam na premierę w Empiku i wezmę w promocji.

Nie wiem jak w sklepie PSX EXTREME, ale U już mi gierkę wysłała (mieli wczoraj wysyłać, ale wiadomo jak to jest).