Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 152,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

24 minutowy wywiad z Dan'em na temat Forza 4   http://e3.gamespot.com/video/6318146/forza-motorsport-4-demonstration?hd=1   Bardzo dobra jakość. Autovista wyrywa gały z oczodołów, dobrze że można

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Taaa, na pewno wyglądają gorzej. Szczególnie na tle standarów z GT5   Obejrzyj sobie trailer na youtube. Showroom miażdzy mosznę, ale to tylko dodatkowy smaczek, który mnie obchodzi tyle co zeszło

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Gif extravaganza 2:           EDYTA: Na neogafie wyczaili, że są wyścigi 1 vs 1 + nieskończona ilość aut Kolejny nowy event, o którym jeszcze nie mówili         Zobaczcie jak

Opublikowano

Co do unicorna to najłatwiej zrobić nowy profil na pendriwie i zaimportować z 3jki. Nie trzeba kasować tego co już macie, a achiw wpadnie :)

Opublikowano

do zrobienie - ja na luzaku 1.11.xxx - tylko pamiętaj rób czysty przejazd

Dzieki, przydaloby sie zdobyc ten samochod. Rozumiem, ze kazdy czas ponizej dostaje ta fure ?

Opublikowano

Pagani Hyuara jest autem z dlc - żaden to unicorn

@easye - chyba losowanie będzie lub nagrodę zgarnie najlepszy czas

@edit:

jednak nie:

"All parti(pipi)ants will receive an in-game car for parti(pipi)ating and, if you beat the posted time by the celebrity parti(pipi)ant, you’ll win a rare unicorn car. The player with the overall best time will also win a special grand prize as well. "

"If you beat CJ’s posted time, you will win a 2003 Ferrari Challenge Stradale unicorn car."

heh, w tekście jest ci.pa i mi wypipało :)

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

To rzebym mial jasnosc, wchodze w rywali/spolecznosc miesiecznie/krol toru road atalanta?

I moge jezdzic do poki nie pobije czasu?

Edytowane przez easye

Opublikowano

To rzebym mial jasnosc, wchodze w rywali/spolecznosc miesiecznie/krol toru road atalanta?

I moge jezdzic do poki nie pobije czasu?

Tak Miesięczne > krój toru > Road atlanta

Możesz jeździć ile chcesz tylko pamiętaj żeby zrobić czysty przejazd ;)

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

w sensie ? mam niepotracic zadnego pacholka ?

Moze byc tak, ze pobije czas, bede na liscie wyzej, a nie zostane uwzgledniony ?

i czy w tej rywalizacji mozna uzywac przewijania ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

w sensie że nie możesz wyjechać za trasę a tym bardziej używać cofania czasu

jeśli zrobisz czas z wykrzyknikiem np. 1.10.xxx a ja zrobię czysty przejazd 1.15.xxx to i tak będę wyżej na leaderbordzie

Opublikowano

dobra, zrobilem czas 1:12,844.

Czy czasówka do pokonania może się jeszcze zmienić ? czy jego czas juz jest ostateczny ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

dobra, zrobilem czas 1:12,844.

Czy czasówka do pokonania może się jeszcze zmienić ? czy jego czas juz jest ostateczny ?

Właśnie sprawdziłem jego czas nadal jest na tym samym miejscu kilka dni temu

Miejsce 24587

dodałem go do ulubionych (co by nie jechać kilka tysięcy miejsc w dół ;) i sprawdziłem też GT nadal jest offline więc pewnie wynik się nie zmieni ^_^

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Dobra to poki co odpuszczam i pod koniec stycznia bede sledzil jego czas na FB : )

Opublikowano

dziś T10 znowu rozdawał jednorożce dla posiadaczy koloekcjonerek ;]

Opublikowano

Czy tak na luzaku to bym nie powiedział, zrobiłem 1:12,5xx i duzo wysiłku mnie to kosztowało ;)

Edytowane przez mataman

Opublikowano

Ogolnie czas konkursowy na kierownicy prosty do pobicia, ale juz z 1:11 latwo nie jest, glownie przez pierwszy zakret, w ktory zawsze zle wchodze. Ciekaw jestem tez dlaczego na stronie i na feju klamia, ze CJ ma lepszy czas.

Opublikowano

Czy tak na luzaku to bym nie powiedział, zrobiłem 1:12,5xx i duzo wysiłku mnie to kosztowało ;)

Maciek to killer... on takie czasy robi z opaską na oczach :P

Opublikowano

Szacunek dla was, ja ledwo zrobile 1:13:5xx i sie cieszylem jak glupi :P

Opublikowano

Wiesz, grajac na kierownicy, z manualna skrzynia naprawde jest latwiej...

Opublikowano

łe no bez przesady, spokojnie można mnie objechać

ani czas, ani przejazd nie był taki idealny - niestety nie lubuję się w tak niskich klasach więc jazda poniżej klasy A jest dla mnie udręką

ja śmigam na padzie (w końcu przeprosiłem się z gałką analoga i krzyżak poszedł w odstawkę) + manual + asysty off

trochę próbowałem ze sprzęgłem ale za dużo klawiszologii

Opublikowano

Ogolnie czas konkursowy na kierownicy prosty do pobicia, ale juz z 1:11 latwo nie jest, glownie przez pierwszy zakret, w ktory zawsze zle wchodze.

To prawda :) To tam cie wyprzedziłem i nie oddałem prowadzenia do końca. Duuuzo za wczesnie tam hamujesz ;)

Opublikowano

A w tym przejezdzie chcialem po prostu zrobic save przejazd ponizej 1:13 i postanowilem od razu zrobic redukcje do 3ki :)

Opublikowano

jak chcecie kupować/sprzedawać samochody to najlepiej zaglądać do domu aukcyjnego, można wyrwać samochody nawet 2/3taniej i sprzedać później drożej ;]

3tyg. temu kupiłem Shelby Daytona Cobra na aukcji za 2 500 000CR, cena standardowa w karierze 5 000 000CR, dziś pomalowaną na inny kolor z ulepszeniem do klasy S sprzedałem za 7 000 000CR.

Opublikowano
jak chcecie kupować/sprzedawać samochody to najlepiej zaglądać do domu aukcyjnego, można wyrwać samochody nawet 2/3taniej i sprzedać później drożej ;]

3tyg. temu kupiłem Shelby Daytona Cobra na aukcji za 2 500 000CR, cena standardowa w karierze 5 000 000CR, dziś pomalowaną na inny kolor z ulepszeniem do klasy S sprzedałem za 7 000 000CR.

W piątek sam się o tym przekonałem bo w domu aukcyjnym kupiłem

Astona Martina One-77 za.. 138 000 CR standardowa cena w karierze to 1 800 000 CR ;)

Opublikowano

pytanie za 100 punktów:

czy w trybie online jest zużycie opon i paliwa?

gram od premiery i nigdy mi się nie zdarzyło żeby brakło paliwa czy musiałbym zjechać do pit-stopu na zmianę opon - nawet na dystansie 50-ciu kółek

Opublikowano

w sobote T10 rozdawał Koenigsegg CCGT w ładnej grafice Halo dla Vipów

forza-motorsport-4-HALO-feature.jpg