Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation Plus

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 236 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

Taa, już to widzę. Kogoś za bardzo wyobraźnia poniosła.  :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ciężko uwierzyć że takie grube tytuły będą :)

Opublikowano

Tak, gry mają 3 miesiące max i trafią do plusa. Kogoś chyba posrało ostro. 

Jak już to może wpaść RM, ale na grida czy o zgrozo Metro bym nie liczył. 

Opublikowano

Chociaż z drugiej strony to, że są nowsze raczej nie ma większego znaczenia w przypadku, gdy Remember Me i Grid 2 były komercyjną porażką.

Opublikowano

Mogli już iść po całości i dopisać The Last of Us i Killzone Mercenary. A co, jak się bawić to się bawić :D

Europejski Plus jest świetny, ale nie aż tak.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Powiem tak, już kilka miesięcy dostaliśmy naprawde grubych. Mamy gamescom, więc nie zdziwiłbym sie w cale, jakby takie gry wpadły.

No jedna gra z tej listy to rozumiem, ale żeby trzy grube tytuły, plus jeden na vitę?! Nawet Sony takiego Caritasu by nie odwaliło.

Opublikowano

nie ma szans xD

Tyle w temacie.

Z innej beczki. Ciekawe czy wrzuca Castlevanie LoS w okolicach grudnia/stycznia z okazji nadchodzacej czesci drugiej. Chcialbym.

Opublikowano

nie badzmy az tak naiwni, jeszcze wszystko w jednym miesiacu

bedzie dmc

Opublikowano

nie ma szans xD

Tyle w temacie.

Z innej beczki. Ciekawe czy wrzuca Castlevanie LoS w okolicach grudnia/stycznia z okazji nadchodzacej czesci drugiej. Chcialbym.

Biorąc pod uwagę, że Konami planuje wydaćzbiorcze wydanie w październiku razem z demkiem LoS2 i MoF HD - wątpię, bo bym im sprzedaż uciekła. Chyba, że zaraz przed premierą gry, ale wtedy może im czasu braknąć.

Co do listy z Hiszpanii - nie wiem dlaczego nikt tam nie wpisał GTA V albo innego hitu ;)

Opublikowano

Ja bym przygarnal jakiegos jrpg - z tego co pamietam, nigdy wczesniej nie dawali nic z tego gatunku, a ludzie raczej o to prosza.

Moze Tales of Graces F?

Opublikowano

W nowym miesiącu będzie DmC lub stacjonarny Rayman Origins. Wspomnicie moje słowa.

Opublikowano

Ja bym wolał jakiegoś "kilera" by porządnie zachęcić ludzi do wykupienia PS+.

Opublikowano

Myślę, że już nikogo specjalnie nie muszą zachęcać do wykupienia Plusa. Kilerów było już zatrzęsienie, kolejne w drodze - norma w PS+ :D

Opublikowano

Ja bym wolał jakiegoś "kilera" by porządnie zachęcić ludzi do wykupienia PS+.

jak dotychczasowe gry nie zachecily ciebie do kupna plusa to lepiej sprzedaj ps3

Opublikowano

No mnie nie zachęciły do plusa, bo je ograłem. Natomiast GOTG i Beyond trzeba jeszcze ograć na tym szrocie. :)

Opublikowano

W Resonance of Fate chętnie bym zagrał.

Ototo.

Opublikowano

Jak myslicie jest szansa na Ni No Kuni w najblizszych miesiacach?

Opublikowano

O ile wiem, ta gra ma przydatny poradnik w formie książki, więc nie wiem czy jest w ogóle szansa na cyfrowe Ni no Kuni, a co dopiero w Plusie.

Grida 2 myślę że spokojnie dadzą, jego już dodają do kart graficznych o ilę się nie mylę ;)