grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Okej dzięki x4 A kupiłem plusa na trzy miechy, to bym sobie chętnie odkurzył ten tytuł. Edytowane 29 Września 2014 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
DarnokPL 2 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Kogoś chyba poniosła wyobraźnia. http://www.techdice.com/ps-plus-pazdziernik-2014-darmowe-gry-dla-konsol-sony/ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Wrzucałem to z jakiejś zagranicznej strony, gdzie pisano, że są to przypuszczenia. A na tym co wrzuciłeś: "Poniżej znajduje się pełna lista gier jakie otrzymają poszczególne konsole Sony w tym miesiącu. Sćiągacie wszystko czy jakiejś gry szczególnie nie lubcie?" Ktoś to w ogóle przeczytał przed wrzuceniem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 LOL Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Tyle jest jeszcze dobrych gierek na ps3 a ostatnie dwa miechy to jakas padaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 jedyne sluszne miejsce pozyskiwania informacji o grach w polskich internecie - forum psxextreme Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Chyba będą te gry: PS4. Dust A Elysian Tale, Spelunky, Pix the CatPS3: Batman Arkham Assylum, Dungeon & Dragons: Chronicles of Mistara, SpelunkyVita: Rainbow Moon, Pix the Cat, Spelunky Arkham Asylym dwa lata po tym jak dali Arkham City... Edytowane 1 Października 2014 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Ale to u nas czy w US? E: Spelunky bym ogral, D&D tez. Obie planuje kupic jak sie chociaz odrobine odkopie z zaleglosci. Edytowane 1 Października 2014 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Teraz już chyba nie ma różnicy między US a EU. Jeżeli post Szczurka okaże się być prawdą, to... Podobno ostatni miesiąc był najsłabszy ever PS+ zdecydowanie przestanie mieć sens dla posiadaczy PS3. Vitowcy coś tam jeszcze pograją, a ludziki z PS4 i tak nie mają wyjścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Niewidoczny 334 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Jesli to prawda to nic mnie nie interesuje w tym miesiacu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ja chętnie zagram w Spelunky i Rainbow Moon Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 W PS Plus jest dziura, bo gry z najwyższej pòłki już właściwie były lub są za świeże. Zostają starocie i ukryte perełki jak Dust czy Mystara Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Co znaczy, że są za świeże? Jest jeszcze sporo nieźle ocenianych gierek z tamtego roku, których w Plusie nie było. Nawet nie wspominam o tych z początku tego roku. Widać, że obniżyli loty, ludzie teraz są zwyczajnie zmuszeni do płacenia za Plusa, więc po co iść w koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dokladnie. Na ps3 jest od groma gierek, ktore swobodnie moglyby sie ukazac w plusie: Thief, Alicja, Dishonored, Ground Zeroes, Akira's Wrath, Heavy Rain i jeszcze pewnie z tuzin podobnych. A tak to jakies popier.dolki trzeci miesiac z rzedu wrzucaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Pod warunkiem, że ich wydawcy zgodziliby się cenę zaoferowaną przez Sony. Jeśli Sony skąpi, nikt im nie odda, nawet starszego tytułu AAA, za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Kiedyś Sony placilo wydawcom tylko za gry na Ps3, a teraz mamy jeszcze Vitę i Ps4. Więcej sprzętów, więcej gier, a kwota ktorą przeznaczają na Plusa pewnie dalej taka sama to i jakość gier spadła. No i Vita i PS4 przecież nie mają (jeszcze) gier:), a na PS3 co lepsze, już było. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dokladnie. Na ps3 jest od groma gierek, ktore swobodnie moglyby sie ukazac w plusie: Thief, Alicja, Dishonored, Ground Zeroes, Akira's Wrath, Heavy Rain i jeszcze pewnie z tuzin podobnych. A tak to jakies popier.dolki trzeci miesiac z rzedu wrzucaja. Ale nie każda z tych gier jest cyfrowo w kazdym regionie a to jest konieczny warunek (pisali kiedys o tymna Blogu eu). Np Dishonored nie ma u nas i kilku innych krajach i mówili, że do momentu aż to się nie zmieni to nie będzie tej gry w PS+. Nie bronie Sony bo oferta z tamtego miesiąca to dramat, w tym troche lepiej ale nadal daleko do oferty z 2013 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (pipi)one (pipi)a Arkham Asylum. Czekać aż dadzą pierwszego Crasha i jakieś klasyki z ps2. Kolejny miesiąc odpuszczania sobie Plusa. Skończył się na "Infinite" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 No PS3 total shit. Za to na PS4 chyba najlepiej w historii DC Prologue i Dust, bankowo ogram. Od czasu Outlast, pierwsze gry na PS4, które zassam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (pipi)one (pipi) Arkham Asylum. Czekać aż dadzą pierwszego Crasha i jakieś klasyki z ps2. Kolejny miesiąc odpuszczania sobie Plusa. Skończył się na "Infinite" Juz dali. Nawet cala trylogie + CTR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 A ja jestem zadowolony mam rainbow moona i spelunky ze skladek na ps3, wiec teraz jak bede mial je jeszcze na vicie, to super sprawa! do tego ciekawy klon pacmana, jestem zadowolony z indie gierek a ps3 mnie srednio obchodzi, mam mase gier pudelkowych jeszcze do ogrania (w sumie na vite tez...) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Nie kumam ludzi, rozumiem, że zamiast wybitnego Dust woleliby wypalonego tasiemca Asasyna albo czerstwego Knacka XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Spelunky to też GOTY, mam nadzieje że sporo osób się o tym przekona. Dust grałem na x360 ale nie skończyłem, teraz mam nadzieję mi się uda. Miesiąc na PLUS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Arkejdy w takich usługach mają jeszcze jedną ważną zaletę - jak ci wrzucą jakiegoś rocznego retaila, to i tak wszędzie za grosze często można kupić albo po przejściu odsprzedać z minimalną stratą, a arkejdy jak się w jakąś promocję czasową nie wstrzelisz, to musisz tak czy siak te najczęściej 50 zł zapłacić i nie odsprzedasz nawet jak nie podejdzie. Edytowane 1 Października 2014 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ja narzekam na PS3 bo PS4 nie mam.Dali Batmana którego każdy chyba ograł a do tego jakiś krapiszon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi