Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Ja jeździłem za oceanem dwoma egzemplarzami K4 i w jednym strasznie trzeszczało z okolic ekranu, oby europejskie egzemplarze były lepiej wykończone. Poza tym dobre auta.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, Mustang napisał(a):Ja jeździłem za oceanem dwoma egzemplarzami K4 i w jednym strasznie trzeszczało z okolic ekranu, oby europejskie egzemplarze były lepiej wykończone. Poza tym dobre auta.w moim Proceed też trzeszczy ale bardziej z podszybia, Ceed 6 lat cisza. i jak siedzę na grupach na FB tego modelu to ludzie mają też ten sam problem. niestety Kia poleciała z jakością mocno :/ zgłosiłem to w ASO, twierdzą że sami nic nie słyszeli (bez zaskoczenia, oni nigdy nic nie słyszą), ale rozebrali deskę i oczywiście nic nie znaleźli, a po złożeniu jest jeszcze gorzej załamać się idzie Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez gtfan
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Trzaski itp. są w ogóle mega upierdliwe i potrafią popsuć frajdę z auta. Szczególnie jeśli wybrało się coś „lepszego” niż tylko prosty środek transportu z punktu a do punktu b.
Opublikowano 3 minuty temu3 min Godzinę temu, Mustang napisał(a):Trzaski itp. są w ogóle mega upierdliwe i potrafią popsuć frajdę z auta. Szczególnie jeśli wybrało się coś „lepszego” niż tylko prosty środek transportu z punktu a do punktu b.właśnie to teraz przeżywam :/ tym bardziej wkurzające że akurat jestem szczególnie przewrażliwiony na punkcie takich dźwięków. ale nie odpuszczę, zmieniam aso i niech inni szukają, jak też sobie nie poradzą to poszukam jakiś magików co spróbują naprawić, bo nie wyobrażam sobie paru lat jeźdżenia z grzechotaniem z podszybia jakby ktoś tam zostawił paczkę tik-tac'ów