Skocz do zawartości

Battlefield 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 768
  • Wyświetleń 98,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma filmikow z klocka bo nie chca wk.. posiadaczy PS3 pamietacie jak bylo z Crysis 2 ?,pisano ze obie sa takie same a potem prawda byla jaka byla...

• Mam i ja kurde teraz tylko pozostaje z powrotem się odmienić na konsole i oddać kumplowi tego Ps3 "shrota" , gdyby nie seria Uncharted to dla mnie byłaby konsolą niewypał

Opublikowano

undnL.jpg

cxZnl.jpg

Wynika z tego tylko tyle że bez instalacji odpalanie tej gry to cofanie się w czasie :D

Edytowane przez Stona

Opublikowano

różnica w ostatnim screenie... masakra jakaś

mam nadzieje, że da się to zainstalować na wersji 4 GB, bo za nim dysk mi dojdzie minie kilka dni

Opublikowano

Ostatni screen wygląda tak, jakby w czystej wersji w ogóle nie było tekstur :F

Opublikowano

różnica w ostatnim screenie... masakra jakaś

mam nadzieje, że da się to zainstalować na wersji 4 GB, bo za nim dysk mi dojdzie minie kilka dni

Chyba żartujesz każda gra na X360 to min 6 GB instalki na HDD więc nawet nie licz na to ze BF3 zainstalujesz na dysku 4gb :D

Opublikowano

Same tekstury 1,5GB, więc posiadacze 4GB nie mają jeszcze tak źle. Ale bezdyskowcom współczuje.

Recencje wersji PC już są:

IGN - 9/10, Joystiq 4,5/5

Edytowane przez Hela

Opublikowano

w tym problem, że na 4GB wersji muzyki nawet nie można wgrać i dlatego obawiam się, że i tutaj będzie i tak wymagany HDD

Opublikowano

Przeciez pakiet zajmuje 1,5GB, a jesli ktos nie ma dysku to moze go zainstalowac na pendrive

Opublikowano

GameTrailers (9.2/10) - Kosmiczny multiplayer, w który można grać w nieskończoność oraz… wyjątkowo przeciętna kampania.

Opublikowano

Przeciez pakiet zajmuje 1,5GB, a jesli ktos nie ma dysku to moze go zainstalowac na pendrive

Czy przypadkiem prędkość transferów z pendrive'a nie jest zbyt żałosna?

Opublikowano

Z tego co widzę to wszystkie oceny puki co są wyłącznie z PC, przynajmniej na gt oraz ign...

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Z tego co widzę to wszystkie oceny puki co są wyłącznie z PC, bynajmniej na gt oraz ign...

PRZYNAJMNIEJ...

Opublikowano

panowie a jak z jakimś plutonem dla posiadaczy Xbox-a dużo osób tutaj planuje zakup?

śmiało dodawać się do znajomych,żeby było z kim grać

mój Xbox Live ID to eXX4cT

Opublikowano

Czy przypadkiem prędkość transferów z pendrive'a nie jest zbyt żałosna?

no właśnie dlatego może odrzucić tą pamięć w budowaną w 4GB, bo to nie jest żaden HDD tylko flash jakiś

nadal czekam żeby ktoś to potwierdził, będę wdzięczny (teoretykom podziękuje)

Opublikowano

przez jakiś czas odpalałem gierki z pendriva 8gb i nie było żadnych problemów, więc tutaj też nie powinno ich być

Edytowane przez tomaszz04

Opublikowano

panowie a jak z jakimś plutonem dla posiadaczy Xbox-a dużo osób tutaj planuje zakup?

śmiało dodawać się do znajomych,żeby było z kim grać

mój Xbox Live ID to eXX4cT

Jasne że planujemy :) mój gt I Tom3k I dodawać i jutro gramy

Opublikowano

Battlefield już do mnie jedzie, także jutro wieczorem szykujmy się na jakiś tęgi szpil :D

Opublikowano

nie sądziłem że BF3 będzie wyglądał lepiej na x360, a jednak :D

ciekawostka

Opublikowano

to tylko filmik na którym widać lepszą wersje na Xa, a nie źle łapane screeny czy lipny pomiar płynności jak to w porównaniach LoT, tutaj trzeba czekać na DF

Opublikowano

Mam pytanko do grajacych czy na plycie jest wer.jezykowa Niemiecka ? .Bo jak jest Niemiecka to bedzie w DE Polski jeszyk na plycie :).

Opublikowano

Mam pytanko do grajacych czy na plycie jest wer.jezykowa Niemiecka ? .Bo jak jest Niemiecka to bedzie w DE Polski jeszyk na plycie :).

Zainstalowałem już wszystko (uf instalka jak na kompie ;) ) i jest niemiecki Angielski ,Francuski ,RU , i Polski więc chyba nie musisz się martwić

Ps. Na ulotce z betą Mass Effect pisze coś takiego:

"Wcześniejszy dostęp wymaga konta EA/Origin oraz zarejestrowania jednorazowego kodu seryjnego udostępnionego przy zakupie BF3.

Dla grających na PS3 WYMAGANE jest konto Xbox LIVE" :huh: