Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Zależy jak grasz, mi na hard zajęło koło 13h jak sie nie mylę albo nawet mniej
Opublikowano 7 sierpnia 201311 l Jaki jest czas przejścia tak pi razy drzwi ? Mi na Normalu z umiarkowanym szperaniem po kątach 11 godzin.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Jak dla mnie jedno z najwiekszych rozczarowań tego roku (zaraz za Tomb Raiderem ).Ta gra nie powinna nigdy powstać ,nie ma nic wspólnego z poprzednimi grami .Sa momenty klimatyczne ale potem tylko zbieranie masę rupieci ,kasy i masę ,masę strzelania.Zrobiono z tej gry kolejnego FPS ,a No i ten żałosny koniec gry ...
Opublikowano 22 stycznia 201411 l Czy kupując grę w folii na aukcji w środku znajdę seasson pass? Jakie wydanie podsiada go w zestawie?
Opublikowano 22 stycznia 201411 l Była nalepka z info o season pass z tego co pamiętam. On miał być w wydaniach premierowych.
Opublikowano 25 marca 201411 l Jest już DLC: plik rozbity na dwie części, a całość waży niecałe 3GB. Był problem z pobieraniem przez season pass, ale twórcy naprawili w ciągu godziny.
Opublikowano 25 marca 201411 l Ostatni dodatek jest naprawdę udany. Wstęp ma świetny klimat i zapada w pamięci, natomiast reszta etapów jest dość mroczna i przypomina w pełni oryginalnego Bioshocka. Gameplay jest inny niż wcześniej, zdecydowanie mniej nastawiony na otwartą walkę, a bardziej na skradanie się. Szczerze mówiąc, to z racji pewnego plazmidu przypominał mi nieco etapy predatora w ostatnich Batmanach. Całość zajmuje spokojnie około 5-6 godzin na normalu i wnosi dużo do fabuły całej serii. Bardzo porządne DLC, zdecydowanie warte zakupu.
Opublikowano 25 marca 201411 l Season Pass stoi na Marketplace za 78 zł zdaje się. Czy jakość dodatków jest adekwatna do ceny?
Opublikowano 25 marca 201411 l Pierwszy Burial at the Sea to 2h gry było, druga część która wyszła teraz ponoć starcza na 6h i jest bardzo dobry. Jeszcze wyszło DLC gdzie jest jakaś horda ale jest słaby.
Opublikowano 25 marca 201411 l Dodatek z arenami, zasługuje na dosłowne miano dodatku, bo nie wnosi wiele ciekawego. Ot można postrzelać na nowych planszach w ramach trybu w rodzaju hordy, coś dla fanów systemu walki. Pierwsza część dodatku fabularnego była dobra, ale niezbyt długa, druga jak wspomniałem, już bardzo dobra i całkiem przyzwoitej długości. Burial at Sea jako całość stanowi tym samym wyjątkowo udane DLC. Co ważne, nie traktowałbym go jako uzupełnienia Infinite, a raczej jako element serii Bioshock jako całości. Tak więc to zakup szczególnie interesujący dla fanów klimatu Rapture i fabuły pierwszych dwóch części. Sam miałem season pass z pudełka, więc DLC ściągnąłbym niezależnie od ich jakości. Czy całość warta jest tych pieniędzy? Wprowadza nowe miejscówki, uzupełnia fabułę Bioshocków w Rapture i Columbii, BaS2 modyfikuje nawet nieco gameplay, a wszystko wystarczy na co najmniej 10 godzin (przejście BaS z lizaniem ścian + zaliczenie na szybko każdej areny bez wykonywania zadań i na normalu).
Opublikowano 26 marca 201411 l W takim razie zaczekam aż będzie przecena na Burial 2. Hordy i areny mnie nie bawią jeśli nie są spod szyldu GoW.
Opublikowano 26 marca 201411 l Ale Burial i tak wypada przejść jako całość. Natomiast tak, hordę spokojnie można olać.
Opublikowano 26 marca 201411 l Tak to sobie właśnie wyobrażałem. Tylko dodatki fabularne mnie interesują.
Opublikowano 23 kwietnia 201411 l Nie ruszajcie Buriat At Sea bez zakończenia Bio 1. Serio, sam wstęp do BAS#2 to jedno wielkie streszczenie całego Bio1.